Close
Faqja 16 prej 17 FillimFillim ... 614151617 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 164
    Ribery Maska e bavarezi5
    Anėtarėsuar
    31-10-2005
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    1,444
    Reali kote vitet e fundit ka bere disa blerje qe priteshin se do te shkelqejne,por ne fund asgje blerje te kota.

Ne Real te gjithe luftojne per fame,per para dhe per femra,asnjeri nuk luan me gjithe zemer tamam si futbollist,per ate nu arrijne te marrin njoj gje.
    Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
    (Mark Tuain)

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Cassano une thash se nuk mund te luaj ne Real.
    I gjori ndoshta edhe e ka ditur kete, po he ka thene, ta provoj i cik fatin.
    Ne futboll shpesh here fati te ndihmon, mirepo edhe shpesh here ta kthen shpinen, e atehere as mbipesha e as nderpesha nuk te ndihmon dot.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Cassanon si talent nuk keni pse e diskutoni, po thuj qe Reali ka problemet e veta e sja ka fajin Cassano!

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Romeo sa iku casano roma boni 11 fitore radhazi
    M&M

MULTUM IN PARVO Maska e Antipatrea
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Gjithandej, por ne te njejten kohe, asgjekundi !
    Postime
    605
    Citim Postuar mė parė nga bavarezi5
    Ne Real te gjithe luftojne per fame,per para dhe per femra,asnjeri nuk luan me gjithe zemer tamam si futbollist,per ate nu arrijne te marrin njoj gje.
    Dhe ata i kane te gjitha ato qe duan, famen, parate, femrat....keshtu qe su behet vone se ne bejme gerr verr ketu ne forum...

Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Citim Postuar mė parė nga sLimShady
    Romeo sa iku casano roma boni 11 fitore radhazi

Me duket se u ndrua edhe trainieri!

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Cne mer me sa e di une spaleti ka qen qe ne fillim mbase sinqerisht se di
    M&M

Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Citim Postuar mė parė nga sLimShady
    Cne mer me sa e di une spaleti ka qen qe ne fillim mbase sinqerisht se di

Jane ndryshuar disa trajner ne kete sezon te Roma dhe kur erdhi Spaleti iku Cassano ke Reali.

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Sulmuesi italian: Do tė qėndroj nė Madrid. Lipi? Shpresoj ende te ftesa e tij 25-04-2006

Kasano: Reali, bast pėr t'u fituar

Me njė bluzė tė portokallinjtė, i veshur me xhinse dhe me atlete tė modės sė fundit, dhe me njė buzėqeshje qė nuk shikohej prej muajsh. Antonio Kasano del nga sfida me Malagan dhe duket njė njeri tjetėr, pa atė hijen e tij tė dėshpėruar, siē e tregojnė shokėt e tij tė skuadrės, njė dėshpėrim qė Kasanos nė Romė ia njohin mirė. Mbi tė gjitha ai ėshtė rikthyer tė flasė pėr median. "Flas shumė pak pėr veten time. Thonė se kam njė raport tė keq me median spanjolle. Kam kaluar momente edhe mė tė kėqija gjatė periudhės qė kam qenė nė Romė. Jam nevrikosur vetėm kur shkruanin se jam 11 kilogram mbi peshė, tė gjitha kėto lajme false. Shokėt e skuadrės kanė bėrė shaka pėr barkun tim dhe unė e kam marrė ēdo gjė me tė qeshur. Nuk e kam as me Spanjėn as me Italinė." Ai ka luajtur njė orė nė "Bernabeu" ndeshjen e fundit dhe ndihet shumė i gėzuar. Por nuk bėn asgjė pėr faktin se ėshtė ndeshja e tretė si titullar qė ka zgjatur vetėm 60 minuta dhe asgjė nuk ka marrė drejtimin e duhur pėr tė. Duke qeshur thotė: "Mund tė kisha shėnuar fare lehtė tri herė, e pabesueshme, megjithatė jam i kėnaqur. E rėndėsishme ėshtė se krijova disa raste. Kjo do tė thotė se jam mirė dhe se jam duke u rikthyer nė formėn time mė tė mirė. Shikomėni, jam nė peshė optimale dhe jemi nė rrugė pėr vendin e dytė".

Bekham, Roberto Karlos dhe Raul gjatė gjithė ndeshjes ju kanė dhėnė kurajo. Duket se jeni pėrshtatur mirė me "galaktikėt" apo mos ėshtė thjesht pėrshtypje e jona?

Po, nė fakt dua tė falėnderoj shokėt e mi qė po mė ndihmojnė shumė pėr t'u ambientuar me skuadrėn.

Me cilin nga shokėt jeni i lidhur mė shumė?

Me Ronaldon dhe Zidanin, sepse me ta mund tė flas italisht. Nė Madrid po ia kaloj shumė mirė.

Njerėzit vazhdojnė tė flasin pėr tė ardhmen tuaj. Ēfarė mund tė na thoni?

Nuk arrij tė kuptoj pse kam pesė vjet nė kontratė. Dua ta nderoj skuadrėn deri nė fund dhe tė fitoj bastin qė kam vėnė me veten, tė arrij suksesin me Realin. Tani qė kam filluar tė rigjej formėn, kam filluar tė argėtohem. E rėndėsishme ėshtė tė kesh besim nė vetvete dhe unė kam, pastaj tė luaj ndonjė ndeshje mė tepėr. Mė pas do tė vinė edhe golat.

Ēfarė mendoni pėr pjesėmarrjen tuaj nė botėror? Mos ėshtė vetėm njė ėndėrr nė sirtar?

E di qė do tė jetė shumė e vėshtirė. Mendoj se sulmuesit e tjerė po ia dalin shumė mė mirė se ē'duhet. Por shpresoj shumė, sepse nėse Lipi do tė mė thėrriste, do tė isha njeriu mė i lumtur nė botė, pėrndryshe do ta respektoja vendimin e tij. Sigurisht, nėse luaj mė tepėr, Lipi do tė vijė tė mė vėzhgojė.

Duhet njė emėr pėr t'ju shuar buzėqeshjen: Toti. Keni folur pas dėmtimit tė tij?

Jo. Nuk dua tė flas rreth kėtij problemi.
    My silence doesn't mean I am gone!

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    JEP DOREHEQJEN PRESIDENTI REALIT MARTIN !

Nuk kane kaluar as 2 muaj nga doreheqja e FLORENTINO PEREZ .

Vendi e tij sic e dime e zuri FERNANDO MARTIN .

Por sot pas nje mbledhje te keshillit drejtues MARTIN ka paraqitur doreheqjen , qe eshte pranuar me unanimitet . Kjo deshmon per situaten e veshtire ne te cilen ndodhet presidenca e Realit .

Data e zgjedhjeve per presidentin e ri nuk eshte bere e ditur .
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Faqja 16 prej 17 FillimFillim ... 614151617 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tifozėt rusė dhe maqedonas: "Dhoma gazi pėr shqiptarėt"!
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:03
  2. PLISAT - Tifozėt mė tė mirė nė trojet shqiptare!
    Nga metropoli nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 01-08-2006, 09:23
  3. Tifozėt e FC Real Madridit...#5
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 148
    Postimi i Fundit: 28-08-2005, 19:03
  4. Tifozėt e FC Real Madridit...#3
    Pėrgjigje: 115
    Postimi i Fundit: 21-03-2005, 07:52
  5. Wanderley Luxemburgo, trajner i ri i Real Madridit.
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 03-01-2005, 10:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •