Mesfushori synon ta mbyllė sezonin me njė paraqitje dinjitoze nė Gjermani 2006 15-02-2006
Ronaldo: Synoj finalen e botėrorit
Futbollisti i Manēester Junajtidit dhe kombėtares sė Portugalisė, Kristiano Ronaldo, ka folur pėr veten dhe pėr skuadrat qė ai luan, gjatė prezantimit tė fanellės sė re tė ekipit tė tij kombėtar. Ai beson se me Portugalinė do tė synojė tė arrijė tė njėjtin rezultat si nė Euro 2004. Skuadra e tij arriti tė jetė finaliste e kampionatit europian dhe u mund nė finale nga Greqia. Futbollisti i talentuar ka shumė besim te skuadra e tij dhe te forma, pasi ėshtė paraqitur shumė mirė kohėt e fundit.
Ai arriti tė shėnojė dy dygolėsha nė ndeshjen ndaj Fulhamit dhe mė pas ndaj Portsmuthit. "Tė arrish finalen nė Kupėn e Botės, ėshtė njė synim i madh. Ne kemi njė skuadėr me kualitete dhe jemi duke punuar shumė. Jemi shumė tė sigurt se me punėn qė po bėjmė, kemi pėr t'u paraqitur shumė mirė nė Gjermani dhe prej besimit qė kemi nė vetvete, ka ardhur dhe synimi i lartė nė kompeticion. Pėr sa i pėrket nivelit personal, po kaloj njė formė shumė tė mirė. Kam arritur tė jem mė nė fund i stabilizuar nė skuadėr, pas njė periudhe me mungesa.
Kam shėnuar katėr gola nė dy ndeshje tė kampionatit dhe kam fituar shumė besim tek aftėsitė e mia. Gjithsesi dua tė pėrmirėsohem akoma. Jam duke punuar shumė dhe dua t'i ndihmoj sa mė shumė tė dyja skuadrat e mia, Manēesterin dhe Portugalinė. Nėse vazhdoj tė pėrmirėsohem, do tė jap njė kontribut tė madh nė Angli dhe do tė jem nė njė formė tė shkėlqyer pėr Kupėn e Botės," - tha Ronaldo. Nė fakt, ai ka fituar edhe shumė besim te tifozėt e "Djave tė kuq" pas paraqitjeve tė fundit dhe ata shpresojnė qė futbollisti i skuadrės sė tyre tė zemrės, tė vazhdojė serinė e golave edhe nė ndeshjen e Kupės sė Anglisė, kundėr Liverpulit.
Krijoni Kontakt