Close
Faqja 20 prej 22 FillimFillim ... 101819202122 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 217
    i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    nje nate ne itali, po beheja gati te dilja me shoqerine dhe disa te njohur. une isha i vetmi shqiptar. njeri, i cili nuk e dinte qe jam shqiptar, i thote nje tjetri: ç'eshte kjo kemishe e shemtuar? dukesh si shqiptar... pra ky person perdor fjalen "shqiptar" si fjale perçmuese per dike qe nuk di te vishet. ashtu si ju perdorni fjalen "fshatar" ose "katundar" si fjale perçmuese per dike pa intelekt. fshatarin e vertete, nese ka intelekt dhe kulture e quani qytetare. po mua, nese di te vishem, si duhet te me quante ai tipi qe quante shqiptar njerezit qe nuk dine te vishen???
    Cja fut kot , ti je nje individ por e pergjithshmja eshte e vertete qe shqipetaret nuk dine te vishen, shpesh me vjen turp me i taku.Shikoini me xhekovento inkiliti, me percina me ryp me shqiponje , pash zotin na le rehate, se nuk i duroj dot ngrefosjet pa merite.
    Persa i perket katundare dhe qyetatare , shkoni ne temen per intelegjencen , nga varet ajo dhe do te gjeni dhe pergjigjen e kesja dileme.

i/e regjistruar Maska e laura..
    Anëtarësuar
    03-02-2010
    Postime
    539
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Kur flitet per banoret e Shqiperise ne pergjithesi diqka ,pse thuhet qytetaret e shtetit shqiptar e nuk thuhet katundaret e shtetit shqiptar
    Cfare lloj pergjigje mund te japesh ne kjo pyetje
    me mire do jap pergjigjen qe kur nuk e haroj
    pyetja pa vend nuk meriton pergjigje.......
    Me mire te rrosh nje dite
    dhe te vdesesh si nje LUAN, se sa i roberuar dhe te jetosh si nje dele

i/e regjistruar Maska e laura..
    Anëtarësuar
    03-02-2010
    Postime
    539
    Citim Postuar më parë nga Rachel_ Lexo Postimin
    Uh dukesh si "shqiptar"!? Nga e gjete kte? Shqiptaret i kushtojne rendesi shume te madhe veshjes dhe makinave, bile ne menyre te egzagjeruar.
    Italianet shajne dhe Gjermanet qe vishen keq dhe vice versa.
    Tani me ju mbetesh tullace apo smbetesh?
    Ne itali mbase e mbajne vetet shqiptaret po mos do ti krahasosh dhe me njerzit qe linden ne vendin e modes?
    ke shume te drejte qe e teprojne disa here
    hahah me kujtohet dhe nuk e haroj kur isha ne milano dhe hyra ne D&G me beri pershtypje nje patriot me nje bluze te firmes me gemra me te medha se sa koka e tij. dhe koken pa lare te ngjitura pas kokes ....
    gustoja nuk blihet as kultura nuk shitet ku do qe te jetosh..........
    per makina po e po muziken ne fund,pandallonka firmata po koken mund ta kene dhe ndonje jave pa lare ska gje po he prandaj nxoren francezet parfumet....
    Me mire te rrosh nje dite
    dhe te vdesesh si nje LUAN, se sa i roberuar dhe te jetosh si nje dele

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    E vertete eshte qe shqiptaret edhe parane e fundit e hargjojne ne veshje dhe benzine ,ndersa kur te kthehen te shtepia hane buke me domate.
    Kete e kane si veti per t`iu shitur mende te tjereve.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Cja fut kot , ti je nje individ por e pergjithshmja eshte e vertete qe shqipetaret nuk dine te vishen, shpesh me vjen turp me i taku.Shikoini me xhekovento inkiliti, me percina me ryp me shqiponje , pash zotin na le rehate, se nuk i duroj dot ngrefosjet pa merite.
    ha ha. pse po ia fus kot? edhe une e mendoj si ti. qe shumica e shqiptareve nuk dine te vishen. kur i shoh me pantallona hip-hopi ose tuta sportive dhe me kepuce serioze me maja..... haha. kenaqem fare.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    edhe une e mendoj si ti. qe shumica e shqiptareve nuk dine te vishen.
    Po mendoni e po mendoni e ne fund fare flisni pa menduar. Nje gje eshte te thuash :

"Vishen keq!"

e nje gje tjeter te thuash

"Nuk dine te vishen!".

Shqiptaret jetojne me te ardhura nen mestaren europiane. Kjo puna e te diturit per tu veshur, ka te beje me portofolin. Po ashtu edhe te diturit per te ngrene e te tjere e te tjere.

Pse budallenj i kujtoni njerezit? Kujton ti se po ta kete kuleten plot iken te tregu? Apo e ble xhupin enkelit ne vend te lekures? Apo do te zgjidhte nje rrip te lire me shqiponje?
    Apo do te pinte vere kartoni ne vend te blinte Barolo?

Or miq... paraja te meson vete mos ki merak. Te jepen oportunitete zgjedhjeje qe dikush nuk i ka.

Perjashto ketu katunaret me leke qe megjithese mund te blejne gjera cilesore, kulmi i kombinimit do te mbetet ndonje ide fshatareske.

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Shqiptaret jetojne me te ardhura nen mestaren europiane. Kjo puna e te diturit per tu veshur, ka te beje me portofolin. Po ashtu edhe te diturit per te ngrene e te tjere e te tjere.

Pse budallenj i kujtoni njerezit? Kujton ti se po ta kete kuleten plot iken te tregu? Apo e ble xhupin enkelit ne vend te lekures? Apo do te zgjidhte nje rrip te lire me shqiponje?
    Apo do te pinte vere kartoni ne vend te blinte Barolo?

Or miq... paraja te meson vete mos ki merak. Te jepen oportunitete zgjedhjeje qe dikush nuk i ka.

Perjashto ketu katunaret me leke qe megjithese mund te blejne gjera cilesore, kulmi i kombinimit do te mbetet ndonje ide fshatareske.
    tani po ia fut kot krejt...
    nje njeri mund te vishte mire edhe me rroba te lira.
    mjafton te dish t'i kombinosh mire, te keshe gusto dhe stil...

pse a nuk kane para gjermanet dhe vishen ne menyre skandaloze???
    jo çdo gje firmato eshte e bukur...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-01-2010
    Vendndodhja
    @
    Postime
    383
    tani po ia fut kot krejt...
    mjafton te dish t'i kombinosh mire, te keshe gusto dhe stil...

pse a nuk kane para gjermanet dhe vishen ne menyre skandaloze???
    jo çdo gje firmato eshte e bukur...

Veshja nuk te ben te civilizuar dhe te qytetruar,menyra se si mendon ne jete,standardi dhe shume faktore te tjere ndikojne te jesh i qytetruar.

civilizimi ka shkuar nder shejuj shkalle shkalle.
    What goes around,comes around.

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga llapmuhaxheri Lexo Postimin
    Veshja nuk te ben te civilizuar dhe te qytetruar,menyra se si mendon ne jete,standardi dhe shume faktore te tjere ndikojne te jesh i qytetruar.

civilizimi ka shkuar nder shejuj shkalle shkalle.
    shume e vertete kjo qe thua.
    une thjeshte dhashe nje shembull ku u fol per veshjen dhe kjo beri qe te devijohet pak tema...

sdq nuk jam aspak dakord qe fjala "qytetar" te perdoret si sinonim inelekti dhe ajo "fshatar" si sinonim injorance...
    kjo me duket marrezi...
    une edhe nese mund te jeme kokrra e injorantit, nuk mund te jeme kurre "fshatar"...
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 24-02-2010 më 12:23
    Vasudhaiva Kutumbakam

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Ti ke kete manine me ndertu polemika inekzistente.

Si pasoje pastaj per te treguar sa i afte je te flasesh, vazhdon e insiton ne ato qe nuk kane mender ku te rrijne.
    Edhe amerikanet vishen ne menyre skandaloze per mendimin tim. Por ketu po flasim per shqiptaret. Keshtu leri gjermanet rehat.

Une nuk thashe vishen mire. Thashe nuk kane mundesine te vishen mire. Ka diference esenciale.

Fjali si :

te bejne per te qeshur e te kujtojne ato teorite e komunizmit sipas te cilave "mund te visheshe edhe me rroba te arnuara, por rendesi kishin te ishin te pastra."

Po ta perseri : cdo gje eshte oportunitet. Shans. Mundesi.
    Paraja i rrit shanset. Mirqenia zgjeron mundesite.

Ne shqiperi tregtaret duke u munduar te fitojne sa me shume marrin mallin me te lire pershembull. Kjo eshte oferta qe i bejne ata popullsise. Pike.
    Ti nqs nuk je mire ekonomikisht, je i detyruar te blesh nga ato mallra. Te pelqen apo jo. Pike.

Perfundimi: nuk dukesh i veshur edhe aq mire. Pike.

Ti je ne pune apo student? Se mua me tingellon si dikush qe deri tani ja kane blere rrobat dhe jo ti bleje vete...pffff

Tema të Ngjashme

1. Kushtetuta e Kaçanikut, themelet e shtetit shqiptar në Kosovë
    Nga SkyThinks në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 27-05-2016, 15:32
  2. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  3. Polici i ndërtimores terrorizon me armë qytetarët
    Nga Humdinger në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-02-2007, 07:52
  4. Kur qytetarët i thonë Mjaft keqpërdorimit politik
    Nga veris06 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-11-2006, 12:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •