Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 22
    Shqipetare e krenare Maska e Eda H
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Fizikisht ne Massachussetts, me shpirt e zemer e mendje ne Shqiperi. A-MER-IK. kjo eshte amerika e perkthyer ne shqip
    Postime
    477

Pse ikim..???? Cfare eshte ikja....?????

Pershendetje. te gjithe ne nje menyre apo tjeter ikim duam te ikim te largohemi te shmangemi nga nje situat a ceshtje. Po pse ikim? kjo ike esthe misterioze, por ama pasi kemi ikur duam te zbulloje pse ikem? kush ishte arsyeja e shkakur qe na shtyhu qe te ikim? a eshte ikja gjithmon rrugezigjidhja e problemeve? A kemi nevoje ta sqarojme e ta justifikojem ikjen, pasi kemi ikur?? a benena pishmend kur ikim?

MeLoDi e EmBeL Maska e Sweet Brunettee
    Anėtarėsuar
    08-07-2002
    Vendndodhja
    Ju es ej
    Postime
    52

ikja = X

Eda Nata jeton me pasionin e agimit, e sotmja enderron te nesermen!!
    Jane shume faktor ndikues ne jeten e njeriut, qe na ben te largohemi, por kur ikim, marim parasysh Ikjen dhe rikthimin. Ikim eda..pasi gjithmone mundohemi per me mire, duke imagjinuar se pas ikjes..fshihet lumturia ( ose per zbulimin e dickaje te panjohur me pare per ne) ..por ndonjehere del anasjelltas,megjithate dhe dhimbja ka bukurine e saj!!!
    Per mendimin tim ikja eshte "domethense" ne jeten e njeriut, pasi njerzit shofin dicka te re. Nese s'do e mendonim "ikjen" ose do mendonim anet negative te ikjes, atehere s'do mirrnim asnjehere insiativen, dhe brez pas brezi do jetonin me te njeten rritem jete!
    Jeta....
    Ne preherin e saj te magjishem te pranon
    Pastaj.....eh pastaj..
    me piramiden e vdekjes te ngushellon!!

Audio Engineer Maska e KACAKU
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    599
    Kjo nuk eshte pyetje,qe shtrohet e pergjithesuar,pasi shume nga ne pergjigjet e pyetjeve te ketilla i gjejne me veten e tyre.
    Pra nuk mund te pergjigjet nje njeri pse iken Eda H nga nje situate,apo pse i shmanget nje problemi!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    keto jane pyetje qe nje person mund ti pyese dhe ti pergjigjet vetem per veten e tij dhe vetem vetes se tij. Nuk ka nje shkak apo nje tjeter. Situatat dhe rrugezgjidhjet varen nga personi ne person dhe nga strategjija qe ata perdorin per te shmangur streset. Largimi nga dicka nuk do te thote qe eshte rrugezgjidhje.

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Ikja eshte nje fare zgjidhje por kur nuk ke rruge tjeter eshte e vetmja gje qe mund te besh. Nuk mund te konsiderohet i dobet ai person qe largohet. Cdokush eshte i lire te beje zgjedhjen e vet. Mund te largohesh nga burri apo i dashuri nese ke vite qe duron zgjedhen e tij dhe nga trysnia mund te pesosh trauma te renda te pakorigjueshme. Atehere a eshte nje alternative ikja? Nese je nene, a mund te rrisesh dhe te edukosh femije nen kete trysni? Dikush qe ka shpirt skllavi e ben, ndersa dikush tjeter qe njeh veten dhe aftesine per te care ne jete; iken. Pasi merr nje vendim te tille nuk ke cfar te analizosh sepse analizen e ke bere perpara se te ikesh.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-07-2002
    Vendndodhja
    milano(itali)
    Postime
    4
    te ikesh ose me mire te shmangesh .....
    emocionet jane ato qe te bejne te shmangesh ndaj gjerave
    adrenalina qe arrin kulmin e saj ,frika se mos nuk ia arrin mbane
    jane te gjitha pjese te jetes
    nuk kam se si te ta shpjegoj e dashur,vetem ti brenda teje mund ti japesh nje pergjigje
    jo te gjithe shmangen per te njejtat gjera
    jo gjithmone frika eshte e njellojte
    bohhhhhhhhhhh fai tu
    io ti auguro che mollto presto tu ti trovi la soluzione di tutto questo ciao
    :-ime

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-07-2002
    Vendndodhja
    milano(itali)
    Postime
    4
    jam shume dakort me ty MINA kush e ndien veten i zoti qe can ne jete se ndien te detyrueshme tu shmanget gjerave
    i perballon ato me kurajo dhe pa frike
    iken per te gjetur dicka me te mire
    :-ime

Proud To Be Albanian Maska e altini uk
    Anėtarėsuar
    10-06-2002
    Vendndodhja
    londer
    Postime
    25
    Te ikesh eshte zgjidhja e nje problemi ne qofte se ky eshte i madh sa s'mund ta perballosh dhe se zgjidhja eshte te largohesh.Te largohesh per te gjetur dicka me te mire ,p.sh nje jete me te rahate te mund t'ia dalesh m'bane nga ana e te hollave ia vlen kjo p.sh ne nje vend perendimor.Keshtu bejme ne te gjite ngaqe nuk jemi te kenaqur me ato gjera qe kemi,duam te kemi dhe ti kemi te gjitha ato qe ne duam eshte shume e veshtire sot.Te perpiqemi te kenaqemi me ato qe kemi dhe te bejme nje jete te thjeshte.ne shqiperi do te ishte nje jete shume me normale dhe do te ishim shume te gezuar.Lexoj Biblen dhe jam i kenaqur kur lexoj se te pasurit nuk do te trashegojne mbreterine e Perendise.LEXONI BIBLEN DHE JINI TE THJESHTE.
    if ($Love == "Blindness")
    {
    require(Sunglasses);
    }

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982

Re: Pse ikim..???? Cfare eshte ikja....?????

Postuar mė parė nga Eda H
    Pershendetje. te gjithe ne nje menyre apo tjeter ikim duam te ikim te largohemi te shmangemi nga nje situat a ceshtje. Po pse ikim? kjo ike esthe misterioze, por ama pasi kemi ikur duam te zbulloje pse ikem? kush ishte arsyeja e shkakur qe na shtyhu qe te ikim? a eshte ikja gjithmon rrugezigjidhja e problemeve? A kemi nevoje ta sqarojme e ta justifikojem ikjen, pasi kemi ikur?? a benena pishmend kur ikim?

Sa bukur qe shkru' kjo Eda mer amon! Sikur te kisha patur mundesi do ja parashtroja programit te vitit te ri per humor!

Sidomos fjalet-shkakur, pishmend!

Nejse po iki edhe une!

Pershendetje!

i/e regjistruar Maska e beba e logel
    Anėtarėsuar
    19-07-2002
    Vendndodhja
    It=I Tepert (ketu)
    Postime
    14
    Une???
    Pa bere shume filozofira,
    une kam ikur qe nje dite te kthehem me e mire(me e kompletuar,me e arsimua etj)ne vendin e "mrekullive"aty ku nje dite te bukur pranvere me linden,aty ku jetova e lumtur femijerine dhe aty ku nje dite dua te jetojne femijet e mi.
    Ja pse para disa kohesh ika edhe une....
    beba e logel.
    Te desha...??? S'te dua...!!!
    Ne jete ndodh edhe me keq,
    Ka njerez dashnore, derisa... behen pleq....
    Ka qe dashnore jane vetem,
    nje muaj....
    Te desha:@hh??S'te dua:dfshehur!!!

(Sergej Essenin)

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •