Close

Rezultati i Sondazhit: Ē'notė do i jepnit vetes?

Votues
143. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • 10

36 25.17%
  • 9

38 26.57%
  • 8

23 16.08%
  • 7

18 12.59%
  • 6

10 6.99%
  • 5

5 3.50%
  • 4

5 3.50%
  • 0

8 5.59%
Faqja 4 prej 17 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 169
    bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Sa mire e shkruajme ne pergjithsi behet fjale besoj...Ktu ne forum shpesh shkruajm me shkurtime, shkruajme shpejt apo na pelqen te perdorim dialekte kshuqe mendoj se perdorimi i gjuhes shqipe duhet pare me gjere.

Pa dyshim gramatika nuk mjafton te shkruash mire shqip. Rendesi ka dhe kuptimi i asaj qe shkruan apo pasuria e fjalorit, menyra e perdorimit.
    Personalisht mendoj se kam akoma mangesi..(s'di a perdoret kjo "akoma" se si zor do kemi kohe per rikuperime) po vertet ka shum fjale per te cilat jam ne dyshim si shkruhen, nese i perkasin gjuhes shqipe dhe nese jane te duhurat ne nje situate te caktuar..(kjo ka te beje me mos ditjen ne detaje te kuptimeve)
    Pervec ksaj mendoj se dhe gjuhet e huaja, kryesisht turqishtja qe e kam perdorur shume kohet e fundit, e qe ka nje strukture shume te ndryshme nga ajo e gjuhes shqipe, kane ndikuar ne dobsimin e menyres se te shprehurit ne shqip..
    Ah se mos harroj se fundi dhe shenjat e piksimit..Jo se nuk i di po shpesh i neglizhoj dhe per kte kam marre dhe vrejtje miqsore, mirdashese..lol..nga disa perfeksioniste te shqipes ne forum:-)..

Te vesh note fikse eshte e veshtire..megjithate po qendroj te teta (8)

Perjashtuar Maska e ||xXx||
    Anėtarėsuar
    22-07-2005
    Vendndodhja
    Mes Ferrit Dhe Parajses
    Postime
    359
    Citim Postuar mė parė nga sLimShady
    o xeno cili o aj qe te thot te verteten amon

Sa per vete 4 mbase mund te shkoj te 5-sa
    Hajde me vllain tat ti te zejm banken e funit bojm i dor gallat se ktu paska vetem nxenes te mir

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anėtarėsuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Vallaj gjuhen shqipe e thaj. Pale pse! Nejse, vetes i vura noten 9 (nga modestia me gjasme ). Kohet e fundit e kam "shkelur " pak se normalisht kur llap gjithe diten do besh edhe gafa doemos por pergjithesisht shquhem si per fanatike te gjuhes . Ketu ku jam korrigjoj gabimet e gjithe shqiptareve. Kam autoritet o po si!

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar mė parė nga Inteligjentja
    Vallaj gjuhen shqipe e thaj. Pale pse! Nejse, vetes i vura noten 9 (nga modestia [b]me[/u] gjasme ). Kohet e fundit e kam "shkelur " pak se normalisht kur llap gjithe diten do besh edhe gafa doemos por pergjithesisht shquhem si per fanatike te gjuhes . Ketu ku jam korrigjoj gabimet e gjithe shqiptareve. Kam autoritet o po si!
    Si fanatike e gjuhes shqipe qe je , shume liberale po me dukesh ndaj gabimeve autografike dhe gjuhesore lol.
    ...

Un deri ke 8-shkoj vallai :P kom harru si mahet silolapsi ..
    Na ka shiju mo shume kjo gjuha e rruges.. ene me thon t`drejten na duket sikur shkrujm mire ene ate letrare po vetem gjuhe letrare e shkruar nuk quhet kjo qe shkrujme ne... ( un personalisht dmth..)
    Une deri te 8-ta shkoj, vallahi, kam harruar si mbahet stilolapsi... Na ka shijuar me shume kjo gjuha e rruges .. dhe me thene te drejten na duket sikur shkruajme mire dhe ate letraren, por vetem gjuhe letrare e shkruar nuk quhet kjo qe shkruajme ne... (une personalisht dmth..)

Ja pse i kam dhene noten 10-te vetes sime!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Manulaki : 16-12-2005 mė 10:39
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

I larguar Maska e panchovilla
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502

Thumbs up

E forte kjo.

Citim Postuar mė parė nga Manulaki
    Une deri te 8-ta shkoj, vallahi, kam harruar si mbahet stilolapsi... Na ka shijuar me shume kjo gjuha e rruges .. dhe me thene te drejten na duket sikur shkruajme mire dhe ate letraren, por vetem gjuhe letrare e shkruar nuk quhet kjo qe shkruajme ne... (une personalisht dmth..)
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

.......................
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Citim Postuar mė parė nga marsela
    Te vesh note fikse eshte e veshtire..megjithate po qendroj te teta (8)
    Shih shih. Na bere me turp!

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    (E shkruajta edhe dje kete mesazh, po ishte shume e ngarkuar faqja e s'ma paska shfaqur )

xxx - thashe t'jua mbaja edhe une ison andej nga fundi, po kur lexova Pink-un me "... shkova along..." nuk m'u drodh dora asnje grimcė kur i vura 9 vetes

Pinko, xhan xhan?
    Perėndia nuk ėshtė mace...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga ClaY_MorE
    9 i jap se ka raste qe e ngatarroj ndonjehere pse paska edhe 0

po ka dhe 0, ata forumista qe nuk shkruajn ne forum vec dine te lexojn
    Vetes i dhash 5, se mos guxon njeri te me thote qe po mburr veten shume...se edhe une sic tha XXX bej gabime te vogla, dhe pertoj ti korrigjoj :P
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 4 prej 17 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. "Thoti fliste shqip"
    Nga ALBA nė forumin Arkeologji/antropologji
    Pėrgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 26-11-2015, 16:49
  2. Atlantis nė Shqipėri
    Nga SyntheticZero nė forumin Arkeologji/antropologji
    Pėrgjigje: 636
    Postimi i Fundit: 01-09-2015, 14:36
  3. Keltėt
    Nga alibaba nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 13-03-2009, 12:28
  4. Thoti fliste shqip!
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 29-03-2003, 18:35
  5. Shpetoni shqipen
    Nga Kryeplaku nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 05-03-2003, 16:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •