Shume te liruar jeni me notat ju shqiptaret: 10-a eshte e Zotit (fliste shqip edhe ai), 9-a eshte vetem per Mitrush Kutelin e Naim Frasherin; ne te tjeret fillojme te 8-a. Keshtu qe une i dhashe vetes maksimumin, 8.
Shume te liruar jeni me notat ju shqiptaret: 10-a eshte e Zotit (fliste shqip edhe ai), 9-a eshte vetem per Mitrush Kutelin e Naim Frasherin; ne te tjeret fillojme te 8-a. Keshtu qe une i dhashe vetes maksimumin, 8.
Ignore List: Den Bossi
po fol zombie fol se une i rash nga Kina per vete...u mbush me 9 e 10 ktu!
para se te miresha me forumin shqipja ime ishte keq fare tani 4 vjet me von them se eshte permiresuar![]()
Kur linda qava dhe te tjeret qeshen......
Kur te vdes tjeret do te qajn dhe une do qesh
Jam_Ajo
Nje profesor imi thoshte :
Cdo provim mund te mesosh edhe per dy jave, ndersa gj. Shqipe nuk mund ta mesosh as pas 12 vitesh !
Kishte te drejte plotesisht.
une ja vura vetes, nje 6 ..me shume frik !!!!
Ngase e cmoj shume gjuhen time !
Dashuria dyshon, te robnon dhe beson me te njejten force.
Shqipen e ha me dy dhamb Gjuh e jona oshte mbare mos e shkruj mir![]()
#VamosArgentina
Jam e lumtur qe perkunder vendndodhjes ,shkollimit ne gjuhen Gjermane,kam arrijte te ruaj akoma gjuhen time te embel,te flas,te shkruaj dhe te enderroje shqip.
Mos na korit oj Pejone!Postuar mė parė nga djellza
Talent wins games, but teamwork wins championships.
Micheal Jordan
Edhe pse mundohem qė nė shkrimet e mia tė pėrdori gjithmonė "Ē" dhe "Ė", mendoj se me plot meritė e kam vlerėsuar veten me notėn "8" -tė!![]()
![]()
![]()
Postuar mė parė nga Aragorn I
me shenja duarveperdor bashk krahun dhe doren
zhyt eshte nje fjal qe e zbukuron fjalin ngaqe te kujtohet plazhi, so, nese do te thuash pshm hidhesh, futesh ose vendos ...zvendesohe me "zhyt" dhe fjalia ka per te te dhen nje ndjen te mallengjyeshme![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Shqipen ? e kush eshte ai qe sdi te shkruaj shqip !
B
Krijoni Kontakt