Close
Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 95
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Citim Postuar më parë nga panchovilla
    Edhe une e kam degjuar kete me pare por as qe mu kujtua. Po ti 'dardajan' duke e mbrojtur mosprerjen si jep fakte te tilla? se marr vesh Dmth mos qenka kjo gje negative?

eshte negative ta presesh lafshen nga ana e pastertise por eshte pozitive
    nga ana seksuale sepse vjen me vone se ai me lafshe dhe ben figure me te mire tek partneri, dhe kjo vjen per arsyet qe kam thene ne postimin tjeter.

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anëtarësuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Patjeter, djali im posa ka linde eshte bere synet. Lere fene ne nje krah..
    por eshte per te miren e shendetit te tyre,po te jete dicka qe nuk nevojitet
    nuk ta parashtron doktori si option. Dhe mesa di une 80% te femijve djem
    qe lindin behen synet. Dhe tjetrin qe do ta bej nqs do jete djale sdo kete
    pytje te tilla si ata bej apo jo. Eshte gjeja e duhur.

P.S : Kur pashe titullin mendova se do na besh nje cun...

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga shkodrane82
    Dhe tjetrin qe do ta bej nqs do jete djale sdo kete
    pytje te tilla si ata bej apo jo. Eshte gjeja e duhur.

P.S : Kur pashe titullin mendova se do na besh nje cun...
    Mesa kam degjuar edhe femrat behen synet andej nga Kamboxhia, dhe Lindja e Largeme.

Per dijenine e te taneve, Ne Tirane nje nga kirurget qe bente synete dhe ne kohen e Partise ka qene Dr Zyma.(Kjo behej gjasme vetem ne ato raste kur e rekomandonte doktori).

Ne nje emision tek Flamur Topi, Dr Zyma ka thene qe: Viti i Ri qe festohet ne mbare boten s'eshte gje tjeter vetem dita kur u ba synet Jesus Krishti, pasi cifutet e kane zakon qe behen synet pas 7 diteve.

Kaq sa per dijeni ....
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

................
    Anëtarësuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Citim Postuar më parë nga dardajan
    eshte negative ta presesh lafshen nga ana e pastertise por eshte pozitive
    nga ana seksuale sepse vjen me vone se ai me lafshe dhe ben figure me te mire tek partneri, dhe kjo vjen per arsyet qe kam thene ne postimin tjeter.
    Dardajan !!
    Partneri nuk arrin ta shohi në gjëndje "gjumi" por në gjëndje "luftimi" ...kështu që njësoj i ngjan, plus, që nuk varet nga ajo copë lëkure se sa power ka mashulli, por nga VUXHUTI.

................
    Anëtarësuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Citim Postuar më parë nga Worcester
    Pse ti ca po ben ? Po mbron rrushin e komshiut ?
    Nuk me pyeti njeri se isha femije por s'jam i penduar pasi eshte higjene vetiake !
    Ca eshte ky konstatim i thelle se s'po e marr vesh ? Je kurioz grupo ?
    Këtë ta thashë sepse the që qethim flokët dhe mjekrat...pra leshrat...kështu që s'ke pse hidhesh përpjetë.
    Sa për kuriozitetin që më pyet, ke ngatërruar adresë mik i dashur...nuk i bie "dajres" unë, por "shegës".
    Mbase e di dallimin, sepse ju andej nga MA jeni dhe vendi që prodhon "dajre" me shumicë. lol

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga dardajan
    eshte pozitive nga ana seksuale sepse vjen me vone se ai me lafshe dhe ben figure me te mire tek partneri,
    Japonezet e kane, kush vjen me pare, sherbehet i pari....

Pastaj Dardajano, per ate gje ka nje kompleks faktoresh qe me mire i di Doktor Murati i Nobelit, kshu qe mos i lavdero kot lafshepreret...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xhuxhumaku : 15-12-2005 më 19:36
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Larguar.
    Anëtarësuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    A e pati a s'e pati kryet Hasani ?
    Vallahi, nje sahan pershesh e ka ngrane ne mjes, e a e pati a s'e pati, nuk di gjo une, ia priti qete-qete e shoqja...

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ne fakt ka te drejte Dardajani , i " papreri " vjen me shpejt si rrjedhoje se eshte me i ndjeshem ne krahasim me ate te " prerin" qe perfom me gjate . Kjo gje diskutohet kudo , ne radio , tv dhe ne fronte pune lol .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Lilac
    Anëtarësuar
    12-06-2005
    Postime
    4
    E di si eshte puna? Ata qe s'jane bere synet do thone se eshte me mire ashtu, ndersa ata qe jane bere synet do shprehin nje fare pakenaqesie per bibilushin e komshiut... a thua se po vuajne pasojat e lekures se tepert qe ka tjetri. Personalisht s'do ia beja djalit tim sepse ne fund te fundit ata qe s'jane bere synet dalin te fituar; dmth kane freedom of choice, opcionin te bejne si te duan, nderkohe qe ata qe jane bere synet s'kane c'heqin me teper. Detyrimisht do deklarojne se eshte me mire ashtu sic e kane, sepse nuk shkojne dot mbrapsht ne kohe. It's not like they have a choice Me vjen keq, cuna, po juve qe jeni bere synet jua kane "prere" the first amendment... literally.

I larguar Maska e panchovilla
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku
    Mesa kam degjuar edhe femrat behen synet andej nga Kamboxhia, dhe Lindja e Largeme.
    Nuk eshte synet femrash kjo pune por eshte `genital mutilation` apo krim qe i behet vajzave ne moshe te vogel. Nuk eshte tema per kete gje por po e le nje link per ata qe kane deshire te informohen me shume
    http://www.amnesty.org/ailib/intcam/femgen/fgm1.htm

Perndryshe ne shume vende eshte ndaluar ky zakon sepse eshte i rrezikshem per shendetin e femrave.
    Ndryshuar për herë të fundit nga panchovilla : 15-12-2005 më 21:06
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •