Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 95
    I larguar Maska e panchovilla
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Citim Postuar më parë nga Lioness
    Perqindja e popullesise latine ne Kaliforni eshte 32%, as 50%, as 70%.
    Mos fol me siguri te madhe sepse aty futen vetem ata qe jane legal. E plus ka chicano qe shkruhen si `white`. Psh ne Texas zyrtarisht eshte %40 e ca kurse de facto jane me shume se 50%.
    Shkurt ti shohish statistikat vetem nga interneti nuk e pasqyron realitetin.
    Pastaj ne te gjitha shtetet qe kufizohen me Meksiken. Western & South western US perqindja e hispanikeve eshte e madhe. Keshtu qe statistikat nuk e perfaqesojne realitetin aspak.
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Gringo, merre me shtruar djale, se nuk eshte Wild Wild West forumi .

Nuk po flasim per ata qe hyjne e dalin, pra emigrantet ciklike. Po flasim per statistika de juro. Sa per de facto, ata qe hyjne e dalin nuk kalojne nga materniteti te bejne nje xhiro. Shume prej tyre familjet, femijet (me synet apo pa synet) i kane lene mbrapa.

Nqs do te diskutosh per emigracionin ne US, hape nje teme tjeter, dhe "llafosemi."

Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    E mire mire pra edhe per emigracionin mund te llafosemi por perseri nuk e ndjej te nevojshme sepse flet me shume konfidence sikur i din te gjitha gjerat te prera. U nuk po flas vetem per ata qe hyne e dalin. A ke qene ketej nga Westi najhere? Gjerat nuk jane si shihet nga east coasti.
    Kthehemi te `circusision`
    Ato gjerat qe thua se pas Luftes se Dyte kane dal keto gjera mund te jene te verteta. Por popullsia e cifuteve ne US nuk eshte e madhe me perqindje. Si ka mundesi te ndikohen nga ata aq? Gje e cudtishme.
    Pra kush te doje le ti presi kush te doje le ti mbaje si to doje. S'kam pse te them une keshtu apo ashtu eshte me mire.

<-----
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar më parë nga Humdinger
    Mund të na thoni ju "mish-hequrit" se ku e keni kallon që ju bëjnë mbathjet dhe pantollonat??!!
    Natyra, çdo gjë që ka krijuar e ka krijuar sepse vlen për diçka (përjashto apandisitin)
    Na dalin tani QYLAFË-PRERËT e thonë që femrat kanë më shumë kënaqësi me ta !!
    Nga e nxorrët këtë xhevair o trima??
    Sa për diskutimin e pastërtisë, NUK RROJMË NË MESJETË DHE PA KUSHTE...nëse nuk do lahesh përditë, të qelbet edhe fija e flokut e jo më ai miku.
    Akoma me shekullin e shpatave na flisni o njerëz...apo s'keni ujë e drita edhe në USA ??!!
    Po ti o lafshaxhi ku e shkund piken e fundit apo te pelqen te rrish cabrio ty ? lol
    Natyra te krijoi edhe lesh me shumice ( mjeker , floke , etj etj ) por njeriu e heq per arsye higjenike dhe estetike apo rri si barbon zotrote per te mos prishur ekulibrin e natyres ? lol
    ...

<-----
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar më parë nga Humdinger
    Ti do të mbrosh veten sot, sepse kur ta prenë o i gjorë, nuk të pyeti njeri, po ta prenë e ndenje me FUSTAN ndonjë muaj e gjysëm sa tu mbyll plaga.
    Pse ti ca po ben ? Po mbron rrushin e komshiut ?
    Nuk me pyeti njeri se isha femije por s'jam i penduar pasi eshte higjene vetiake !
    Meqë ra fjala për leshin...edhe në të ndënjura ke lesh ti...për estetikë e heq , e rruan apo e le ashtu si ta ka bërë natyra?? lol
    Ca eshte ky konstatim i thelle se s'po e marr vesh ? Je kurioz grupo ?
    ...

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar më parë nga Worcester
    Po ti o lafshaxhi ku e shkund piken e fundit apo te pelqen te rrish cabrio ty ? lol
    Natyra te krijoi edhe lesh me shumice ( mjeker , floke , etj etj ) por njeriu e heq per arsye higjenike dhe estetike apo rri si barbon zotrote per te mos prishur ekulibrin e natyres ? lol
    lol

Po thonjte Humdinger i pret apo te pelqen natyral?

Personalisht nuk e kam opinionin (e lafshe-prerjes) aspak nga promovimi i fese apo kohes se shpatave; natyrshem keto jane gjera qe njeriu krijon nje opinion nga preferenca personale dhe opinionet e mjekeve.

Tani meqe ti Humdinger nuk je bere synet, kjo nuk do te thote qe ata qe jane bere qenkerkan anti-naturale apo jetokan me kohen e shpatave apo sepatave...

sa per kallo, per vete nuk kam se brekt i kam prej pambuku jo prej çeliku

madmoiselle Maska e angeldust
    Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Citim Postuar më parë nga panchovilla
    Ato gjerat qe thua se pas Luftes se Dyte kane dal keto gjera mund te jene te verteta. Por popullsia e cifuteve ne US nuk eshte e madhe me perqindje. Si ka mundesi te ndikohen nga ata aq? Gje e cudtishme.
    Sepse te gjithe cifutet ne Amerike e kane si detyre qe i vene vetes dhe behen o doktore, o avokate, o te famshem, o te pasur... sidoqofte... te gjithe e kane ne gjak qe duan te behen te suksesshem ne jete... qe perkthehet ne influence.

Ti shih politiken e Amerikes njehere qe te matesh influencen e cifuteve... s'ka pse vete me larg.

Shume e sakte ajo qe ka thene Lioness qe cifutet e kane shtuar si praktike... megjithese neper ato qe lexon nuk thuhet kjo gje... ndoshta autoret duan te duken shume "politically correct" kur publikojne or smth.
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

madmoiselle Maska e angeldust
    Anëtarësuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Paska filluar "Lufta e Trendafilave" tek kjo teme.
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Citim Postuar më parë nga angeldust
    Sepse te gjithe cifutet ne Amerike e kane si detyre qe i vene vetes dhe behen o doktore, o avokate, o te famshem, o te pasur... sidoqofte... te gjithe e kane ne gjak qe duan te behen te suksesshem ne jete... qe perkthehet ne influence.

Ti shih politiken e Amerikes njehere qe te matesh influencen e cifuteve... s'ka pse vete me larg.

Shume e sakte ajo qe ka thene Lioness qe cifutet e kane shtuar si praktike... megjithese neper ato qe lexon nuk thuhet kjo gje... ndoshta autoret duan te duken shume "politically correct" kur publikojne or smth.
    Kete e dij mire. Por sikur te them pra cifutet kane ndikim apo kontrollojne shume gjera do me thojne te gjithe ti je anti-semit etj etj Kjo eshte gjeja me shpifur qe ekziston ketu edhe ne shume vende tjera. Nuk mund te quhet anti-semitizem nese nuk ke mendim te ndryshem nga ata. Prape dolem nga tema.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga diikush
    Personalisht nuk e kam opinionin (e lafshe-prerjes) aspak nga promovimi i fese apo kohes se shpatave; natyrshem keto jane gjera qe njeriu krijon nje opinion nga preferenca personale dhe opinionet e mjekeve.

Jam dakort me Diikushin , mos e shikoni synetllikun nga ana e fese . Dhe une kur bera pyetjen me shume u nisa nga ana mjeksore , shendetsore dhe padyshim opinioni i shumices (popullise) dhe mjekeve gjithashtu .
    Duke pare se ketu ku jetojme ne usa , mosqenia i tille sikur i habit paksa njerezit perreth . Dhe si i thone asaj " sipas vendit dhe kuvendi " .
    Nuk e vej ne dyshim se fillimisht mund te kete ardhur nga cifutet , muslimanet apo kushdo tjeter , fakti qe sot e kesaj dite akoma praktikohet dhe shume here rekomandohet nga mjeket besoj se ja vlen .

Nejse .

ps: Dhe pa ofendime o shoke , mos u nxehni . E keni si e keni nuk e nderroni dot tani .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •