34' Lazio [1 - 1] Juventus
16' [1 - 0] T. Rocchi
24' P. Vieira
25' S.E. Cribari
26' [1 - 1]
34' Lazio [1 - 1] Juventus
16' [1 - 0] T. Rocchi
24' P. Vieira
25' S.E. Cribari
26' [1 - 1]
Jeta ime, mban emrin e saj..
Po harrove se ndeshja ne vijim eshte a?Postuar mė parė nga StormAngel
Kur postova une ishte 1:0 per Lazion, mandej Trezeguet shenon, sa inat qe e kam!
My silence doesn't mean I am gone!
Postuar mė parė nga Davius
ke ke inot ti mer? Faraonin e? Peruljuni te gjithe madheshitise se tij, me te nuk ka au iu, ai ta shqy tajaren, te rras petllen, gol pa shume ceremoni, ka lezet apo jo![]()
mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit
Nuk beri dot Tarja gol gjynah.
Mbaroi 1-1 JUVE -LAZIO ; mundesi per Milanin te afrohet ne 9 pike.
Forza Milan
Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
WCC 2006 ITALY
Tare nuk tregoi asgje per 20+2 min sa lozi, dy here me koke preku topin dhe nje rast me kembe, shume keq
Ai komshiu im, Pandev, rast te mire pati ne fund, por ja qe s'ja doli, mandej edhe Zauri pat poashtu nje rast te mire, por ndeshja mbaroi me 1:1. Interi per t'u afrua tash ka mundesi te madhe!
My silence doesn't mean I am gone!
Nuk prisja me shume nga Tare ...Aq topa sa kapi ishte shume pozitiv .Ne nje rast me koke desh futi golin .
Lazio lozi shume mire 30 minutat e para .Shenoi me nje gol gafe te Thuram .Pas 10 minutash barazoi Juve , pas nje gabimi te mbrojtjes se Lazios...Nedved gjujti me hunde - tha Rossi , trajneri Lazios .
Duhet thene qe pjesen e dyte Juve superiore .Ne nje rast Trezeguet desh shenoi te dytin , por merite e portierit .
Behrami u demtua pas nje nderhyrje te rende te Canavaros dhe u zevendesua .Ishte nje penallti e paster per Behramin , por arbitri nuk e dha.
Te shofim nese do perfitojne nga ky barazim neser Inter , Fiorentina dhe Milan .
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
FT AC Milan [4 - 0] Messina
23' [1 - 0] A. Shevchenko (pen.)
47' [2 - 0] A. Shevchenko
83' [3 - 0] A. Pirlo
84' [4 - 0] A. Gilardino
FT Reggina [0 - 4] Inter Milan
2' [0 - 1] I. Cordoba
15' [0 - 2] O.A. Martins
37' D. Stankovic
40' [0 - 3] L.R. Adriano
90' [0 - 4] D.M.C. Pizarro
Juventus 43
Inter 35
AC Milan 34
Fiorentina 33
Livorno 31
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ClaY_MorE : 18-12-2005 mė 12:15
Jeta ime, mban emrin e saj..
Termet 4 ballsh ne Reggio Calabria
Ngushtohet diferenca ne 8 pike me Xhuven
Forca inter
Ca i kemi bere Reggines ... Ata kalabrezet te lusin zotin qe nuk hengren 8-9 gola sot ...
Lidhur me afrimin ndaj xhuves ...Them qe veshtire te arrihet juventus , sepse duhet te gaboje disa ndeshje , kurse ne nuk na lejohet me asnje gabim...
Kemi bere 5 ndeshje nivel te larte , kemi 5 fitore rresht e megjithate i kemi marre vetem 2 pike Juves ...pra ngelet shume e veshtire kapja e kreut ...Megjithese ne futboll asnjehere nuk ben dot parashikime ...
Milanit iu desh nje ''ndihme'' nga zoti arbiter per te zhbllokuar rezultatin ...edhe pse ndeshjen e dominuan e ishin superior ....
Fiorentina merr 1 barazim dhe vazhdon serine e rezultateve pozitive .. Sic e kam thene edhe me pare , po te renditen ne 5-6 vendet e para do jete rezultata super per ta ...
Vazhdon kriza per Udinesen dhe Palermon ...perseri humbje ...
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Barazimi i Juves ne kampionat duket sikur ka hapur perseri shresat per titull te ndjekseve; e pyet gazetari.
"Me behet qefi qe te gjithe jane te bindur qe na kan kaluar, ben shaka Capello - Ne te vertete besoj qe situata jone eshte me e mire se te tjereve, duke pare edhe piket qe jemi ne avantazh"; perfundon ai!![]()
Krijoni Kontakt