Pick one qe te shaj tamam![]()
Brazil baby BrazilPostuar mė parė nga D&G Feminine
![]()
...
E kam sha Brazilin gjithe jeten time, jam lodh tani
Ai Ronadinjo me ato dhembt e bukraka klas po nuk po ben gola ama. Ronaldo mezi po leviz. Mgjt kur nuk luan me Italine, me Brazilin jam
![]()
kom bo i tifozllit me USA jom hudh perpjet. po si nuk pati i cik turp taljoni mer daj.
ai marchelo lipi duhet me u pushu
no glove no love
Un taman taman Gjermanine kam sha gjithe jeten (lol) per arsyen se djali i axhes qe asht mosha jeme asht tifoz i marr me to plus qe gjithmone bejne golin e fitores ne minuten e 90 lolE kam sha Brazilin gjithe jeten time, jam lodh tani
Ai Ronadinjo me ato dhembt e bukra ka klas po nuk po ben gola ama. Ronaldo mezi po leviz. Mgjt kur nuk luan me Italine, me Brazilin jam
Kurse italianet i kam inat se jane shume pordhaca , futen ne fushe dhe shesin dengla ! Kur i ngel sharra ne gozhde , bejne loje te rende duke thy kembet e kundershtarit !
Megjithate , ne Europe parapelqej Hollanden !Skuader simpatike por me shanc te keq...!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AgainstAllOdds : 19-06-2006 mė 16:30
...
Me Hollanden duhet ta kesh zemren e forte e te jesh i pergatitur shpirterisht per humbjePostuar mė parė nga AgainstAllOdds
Italianet nuk lujne fort, po me habit![]()
lolPostuar mė parė nga D&G Feminine
Si e shpjegon faktin qe ne ndeshjen USA - Itali u dhane 3 kartona te kuq...?
Edhe pse Italia mori 1 , prape te imponon loje te rende pasi vet e luan te tille..!
Anyway...do me kujtosh ndeshjen tjeter te Italise![]()
...
Postuar mė parė nga D&G Feminine
ne fillim i uroj te gjithe tifozat e italise ishalla dalim ne nje finale 1) Ronaldo eshte bere si fare kosi 2) Ronaldinion i tmerron lojtaret prandaj Brazili nuk ka mundesi me marr boteror kete vit
TE THERRIM QE TE GJITHE SA JEMI
F-O-R-C-A I-T-A-L-I-A
Ai arbitri ishte rob i marre kur thoni ju anej. Edhe komentatoret amerikane po ankoheshin qe prishi lojen kot me gjithe ato kartona qe leshoi. Pa paralajmerim fare direkt kartonin e verdhe.Postuar mė parė nga AgainstAllOdds
Edhe ik prej ketu se te therri ky kolegu im![]()
Po ta nigjoj keshillen sepse je gja e sjut...lolPostuar mė parė nga D&G Feminine
Poshte Italia ( fashiste lol ) , Rrofte Brazili nudist![]()
...
Krijoni Kontakt