Ta ka dhene pergjigjen Titi o Julius. Tifozlliku nuk gjykohet. Ne me ate jemi rritur. Kami qene tifoz me Italine qe kur i bijshim maces me luge.
Tjetra, pse acarohesh mer jahu?
Ta ka dhene pergjigjen Titi o Julius. Tifozlliku nuk gjykohet. Ne me ate jemi rritur. Kami qene tifoz me Italine qe kur i bijshim maces me luge.
Tjetra, pse acarohesh mer jahu?
Summertime baby!
la la la la ITALIA eeeeeeeeeeeeeeeeoooooooooooooooo
ne 16tshe pa problem
po kur ti mundim keta kanguret ke do takojme?
Urime Italise![]()
FORZA ITALIA...E paten hallall, bile edhe nja dy gola te tjere ja falen kot.
Si marrm vesh kto skuadrat si puna e Cekise qe i bazojne shpresat vetem tek nje lojtar...Jo Nedved po kushdo te jete duhet te mendohet mire para se te sulmoje mbrojtjen e fuqishme te Italise...Po sju ve faj se u mesuan duke luajtur me skuadra si Gana dhe SHBA dhe kujtuan se u be deti kos...
Brravo Italia....
Lux Aeterna....!
julius ca i pelqen ksaj skuadre thote....nqs ti je brazilin e un me argjentinen kete vit .a do te kisha un me shume te drejte te thoja ty ...ore mik ca i pelqen ktij brazili ...ta shpif ...argjentina 100 here me e mire...
pse keshtu ecet ....me sa shof ti spaske shume qe e ndiqke futbollin si loje ,edhe sbesoj ta kesh lujt fare ,,se po tja kishe cik idene futbollit ,ateher do ta pergezoje ate mbrojtje te italise qe ska skuader ne bote qe s'deshiron ta caje ate mbrojtje....nuk e shef qe vetem 10 vjetet e fundit futbolli po merr nje dimension te ri....po cilesohet me shume mefusha dhe mbrotja sesa sulmi ....[pervec futbollit brazilian]
dh per kete gje un them qe futbolli italian ka influencuar me shume ......
1. Pepinot i zgjodha se kur isha i vogel luaje portier ose mbrojtes. Dhe nje nga repartet qe vlerosoj me shume akoma ne fushen e lojes eshte mbrojtja. Sic mund ta shikosh nga statistikat ekipet qe fitojne BOTERORE, EUROPIANE, apo KAMPIONATET e vendeve te tyre kane nje gje te perbashket MBROJTJE TE FORTE.Postuar mė parė nga Julius
Prandaj zgjodha Italine. Me pelqen loja e kesaj skuadre dhe teknika; mbi te gjitha aftesite per te fituar ndeshje.
2. Nuk hapa qitapet dhe te shikoja sa boterore ka fituar se ne ato kohe Brazili u ringjall dhe mund te isha bere Brazilian, Argjentinas ose Gjerman; por sic e kane thene dhe te tjere me siper ITALIA me terhoqi prandaj jam tifoz italian.
3. Eshte nje shprehje latinisht: "de gustibus non es disputandum" (mund edhe te kem bere ndonje gabim) por perkthimin jam i sigurt : "Gustot nuk diskutohen"
Keshtu mua me pelqen Italia, ty Hollanda shume mire. Ti e ke inat Italine shume mire per ty; por te lutem mos ajde ketu dhe prediko per skuadra te tjera. Shko ne tema Itali-Australi; ose ne tema e grupit qe tani mund te jete mbyllur dhe shaje sa te duash Italine.
Po te duash replika mund te vish ketu; po pas ca kohe mund te mos te ta vare njeri.
Gjithe te mirat.
FORZA ITALIA
Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
WCC 2006 ITALY
Njerezit mund te pyeten pse jane tifoza te skuadrave qe nuk kane tradite futbolli, suksese nderkombtare apo loje te bukur. Aty duhet ndonje arsye e veēante. Pergjigja eshte e qarte per tifozat te Brazilit, Italise, Gjermanise... loja dhe suksesi i tyre ne ato vitet e femijerise, kur zakonisht zgjedhim nje skuader. Per zgjedhjen midis ketyre ekipeve te medha ka ndikuar edhe shoqeria.
Me Ēekine nuk luajti dobet Italia dhe po nuk pati ndonje surprize e ka rrugen te hapur deri ne finale (nuk do jete e lehte po jam optimist per gjysemfinalenme ndonje Gjermani apo Argjentine), ku do duhet perpjekje dhe fat me Brazilin e djeshem.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hyllien : 23-06-2006 mė 10:56
Une shpreha thjesht mendimin tim, per lojen per cka kam pare apo cka pashe. Nje skuader me kundershtarin qe ka nje lojtar me pak per nje pjese loje, te mos arrije te krijoje raste e te luaje futboll me duket shume e cuditshme!! Vetem pepinot e bejne kete gje. Te flasim per ndeshjen ne fjale me ceket, ju pelqen te shihni lojtaret te marrin dhjetra faulle kot? Te nderpresin 100 here ndeshjen vetem nga frika se mos rrezikojne? S'me duket normale, futbollin e shoh si argetim nese ju argetoheni duke pare zhytje mbi bar, fanella te grisura, faulle, nderprerje loje, loje e mbyllur ne mbrojtje pa shkembyer as dy pasa te sakta e duke u varur te filli i holle i fatit pune per ju. Sa per temat e forumit, nuk besoj se ndonjeres i ka dale pronari, nuk merzitem shume nese u pergjigjeni replikave apo jo. Thjesht shpreha mendimin tim per ndeshjen qe pashe, per Italine, per lojen ( loje i thencin) qe luani. Tju shohim ne ndeshjen tjeter e flasim prape.
Ezekiel 25-17.
Bufon thote.....Australia? Ekip jo per tu nenvleresuar por ne do te kualifikohemi padyshim'.
Te hengert goja mjalte ore Gigi.
http://www.gazzetta.it/Speciali/Mond...italia23.shtml
JuliusPostuar mė parė nga Julius
Ktu je i mirepritur te debatosh sa te duash.
Ti te tille e gjykon italine , shume mire .
Por une mendoj se gabohesh kur thua qe me 10 lojtar nuk sulmuam nje here.
Vetem totti pati 3 raste te mira , Gila gjithashtu ...etj etj .
Ato faullet tona dhe grisjet e fanellave me duket se ke qef ti ekzagjerosh pak .
Ku ishin ? se une ne 90 min nuk pashe nje te tille ? mos do te thuash qe kartoni i kuq i ēekeve nuk ishte ?
ēfare do te thush qe varemi tek filli i holle i fatit , mos valle 7 pike pikuan nga qielli apo shtim fall ke hoxha ?
Me habit fakti qe i degjoj te tilla komente tek ty pasi ke dhe njohuri te mire mbi futbollin .
Megjithate siē e the dhe vete ti ke mendimin tend .
Krijoni Kontakt