Close
Faqja 62 prej 72 FillimFillim ... 12526061626364 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 611 deri 620 prej 711
    Tifoz i flaktė Maska e Juventini
    Anėtarėsuar
    07-09-2005
    Vendndodhja
    Delle Alpi
    Postime
    353
    I kam marre te gjitha te drejtat autorit nga Rooney per tju thene do tju caj ne dysh!

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    ku lojtari nga palermoja ka qene surpriza e kampionatit
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   

Wćy ųf tħé Šąwņ Maska e _Elena_
    Anėtarėsuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    ITALY

CHAMPION

2006

Asnje comment tjeter
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 06-07-2006 mė 15:11

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Nje pershendetje te vecante per tit taljonin ( me vonese pershendetjen se kam qene ne plazh plako ) . Edhe per tifozet e tjere italiane , qe bejne 2 muhabete tamam e nuk shofim kunja apo ''armiq '' te jashtem e te brendshem neper cdo postim te kundershtarit ....

Respekte Italise per lojen qe ka bere me gjermanet . I nderuar doli edhe ekipi i ri e simpatik i Klinsmanit .

Na merzitet muhabetin me sharjet e ofendimet ne cdo postim apo tipa si njeri me lart qe thote Zacardo surprize e Boterorit (i vetmi qe ja futi Bufonit ) ..... Keni 24 vjet , qe nuk gezoni per nje kupe , mos u merrni me brazilianet dhe gjermanet se kane bere qef gjithe keto vite me sukseset ne cdo boteror ..... Gezojuni fitores dhe ketij ekipi qe padyshim fiton dhe meriton boterorin kete vit ...

Emocione pafund ajo ndeshje . Ketej u tunden pallatet tek goli i interistit Grosso (5 milion euro e bleu Interi para Boterorit ) . Golaso thoshin komentatoret....Groso qante e thoshte ''non ci credo'' (nuk e besoj) ...
    Materazzi shkoi dhe perqafoi arbitrin ... ...(me poshte historia e materazzit )

GROSSO , lojtari i panjohur i Peruggias , qe lozte mesfushor ne fillim , ka shkruar emrin ne historine e ketij Boterori . Penalltia me Australine ne minuten e fudit dhe goli vendimtar me gjermanet ne minuten e fundit shtese ...2 kualifikime merite e tij . Cosmit i mungonte nje mbrojtes ne krahun e majte dhe e detyroi Groson te lozte ne ate pozicion .
    Pastaj me Palermos e perfeksionoi lojen ne ate rol , megjithese eshte shume i rrezikshem ne lojen sulmuse dhe me pak i forte ne mbrojtje .

Lippin asnjehere nuk e kam pelqyer , por duhet ta pranoj qe eshte deciziv ne kete Boteror e me ka befasuar ( shumica e medias italine kerkonin shkarkimin e tij ne fillim ). Futja e 2 sulmusve te fresket Gilardinos e Iaquntes , levizje super ....

Italia duhet ta fitoje padiskutim boterorin se e meriton .

MATERAZZI .

Materazzi tregon :
    << Pas golit nuk kisha fuqi te bridhja deri tek Grosso dhe kisha afer arbitrin . I thirra ''Archundia'' dhe iu hodha ne qafe ....Ai me thoshte ''togli , togli '' (hiqu , hiqu) ... E vura edhe ne pozite te veshtire , po kush e vret trurin ne ato momente...

Ne foto materazzi duke perqafuar arbitrin ....loooool....
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    inter-forever ku e ke ap kete foton dhe ti mor ..hahahahahah i madh esht matterazi ....edhe grosso gjithashtu ....hajde me nje kup ksaj rradhe

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    itala4ever
    italiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tregoj edhe njehere se kush eshte nje skuader vetem supriza nuk e di si do dali me francen por besoj si franc si italy meritojn te jet aty ku jan mendimi im ky eshte botrori i i vetem qe ka ne finale dy skuadra si iitaly edhe franc

para italy
    Partizoni

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Citim Postuar mė parė nga bayern
    Fillove te rendisesh ekipet e preferuara?
    nejse kot lodhem edhe une. Ne 9 pike ju tr@pin skeni arritur akoma te kualifikoheni.
    derisa te arrini te luani futboll qe te argeton edhe te leni prapa turpin catenaccio mos na grini sallate. Deri dje thonit qe bejme loje te bezdisshme, ama sot nuk dime te mdrohemi edhe shenojme gola si ortek, per mos me e permen faktin qe jemi me pike te plota.

ju ju heci me Ganen edhe pse nuk luajtet me mire se gana ne nje nivel ishit pak a shume, edhe ju dominoi amerika edhe pse qe te fitonit e lane me 9 lojtare po a di te sulmoje nje ekip qe ka 100 vjet histori cattenaco thuaj.
    Kolombo meqe je kaq korrekt hidhu nje sy dhe ktyre temave te tjera mbushur me poste si ky me lart. ..Apo te mos me pikoje catia ime mua pa....Eh ksaj i thone te besh inat, e na shani neve. Kurre s'do beja te tilla padrejtsi..(Ja qe paska raste kur shkelet moto)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga marsela : 06-07-2006 mė 17:47
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

Citim Postuar mė parė nga romeoOOO
    Qe ta dini ju te gjith ketu lali e gjeti bileten per ne finale!

Berlin erdha ........

Romeo, rushi, befsh sa me shume qef. E gezofsh bileten.

Une them qe do ta fitoje Italia 2-1.
    Ignore List: Snow~Drop

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Citim Postuar mė parė nga marsela
    Kolombo meqe je kaq korrekt hidhu nje sy dhe ktyre temave te tjera mbushur me poste si ky me lart. ..Apo te mos me pikoje catia ime mua pa....Eh ksaj i thone te besh inat, e na shani neve. Kurre s'do beja te tilla padrejtsi..(Ja qe paska raste kur shkelet moto)

Kolombi ka 100 forume te tjera ne ngarkim.
    Per forumin ekipit te zemres ,ekipin e pasionit tim ne kete muaj boterori thash ti qendroj prane.

Per verejtjet e mesiperme,kontakto me moderatoret e sporteve,Inter_Forever,Davius,Bledari ky i fundit eshte edhe tifoz italian.Nese nuk te zgjidhin problemet moderatoret ne fjale,ketu jam une per tu ardhur ne ndihme,meqe jemi dhe buke e vjeter ne te dy..........
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 06-07-2006 mė 22:37
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

i/e regjistruar Maska e ardi_gr
    Anėtarėsuar
    19-06-2006
    Postime
    15
    HhHhMmMmMMmMm ... Nuk kam cju them mer se e keni hallall Cupen... megjithese nuk jam tifoz Italian... Po hallall se kshu shkoni gjithmon ju >> Zvarre zvarre << dhe vetem kur sheh ne fund .... Italia ne finale ... upupupupupuuupu turp... po nejse ... hallall,,, se me mir me nejt ktu Coopa ne Europe.. edhe per kete me behet qejfi.. po mos hapni syte njeher per njeher se dhe Franca eshte ca e mire,,,, Hajt se po e shohim iher ndeshjen dhe flasim prape,,,, Ishalla fitoni,,, kete ju uroj,, perderisa me iku [[[HOLLANDA]]] mua ,ishalla fitoni ju ,,,

hmmmmmmmm

Faqja 62 prej 72 FillimFillim ... 12526061626364 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Projektet greko-serbe pėr pastrim etnik
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 136
    Postimi i Fundit: 03-03-2009, 08:19
  2. Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 27-08-2006, 06:46
  3. Goran Bregoviē pėr herė tė parė koncert nė Tiranė
    Nga BOKE nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 366
    Postimi i Fundit: 21-04-2006, 10:51
  4. Projekti i zhdukjes sė shqiptarėve - Ivo Andriq
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 26-02-2005, 18:46
  5. Roli i Italise ne Ballkan
    Nga Eni nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 04-07-2002, 08:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •