I kam marre te gjitha te drejtat autorit nga Rooney per tju thene do tju caj ne dysh!
I kam marre te gjitha te drejtat autorit nga Rooney per tju thene do tju caj ne dysh!
ku lojtari nga palermoja ka qene surpriza e kampionatit
ITALY
CHAMPION
2006
Asnje comment tjeter![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 06-07-2006 mė 15:11
Nje pershendetje te vecante per tit taljonin ( me vonese pershendetjen se kam qene ne plazh plako ) . Edhe per tifozet e tjere italiane , qe bejne 2 muhabete tamam e nuk shofim kunja apo ''armiq '' te jashtem e te brendshem neper cdo postim te kundershtarit ....
Respekte Italise per lojen qe ka bere me gjermanet . I nderuar doli edhe ekipi i ri e simpatik i Klinsmanit .
Na merzitet muhabetin me sharjet e ofendimet ne cdo postim apo tipa si njeri me lart qe thote Zacardo surprize e Boterorit (i vetmi qe ja futi Bufonit ) ..... Keni 24 vjet , qe nuk gezoni per nje kupe , mos u merrni me brazilianet dhe gjermanet se kane bere qef gjithe keto vite me sukseset ne cdo boteror ..... Gezojuni fitores dhe ketij ekipi qe padyshim fiton dhe meriton boterorin kete vit ...
Emocione pafund ajo ndeshje . Ketej u tunden pallatet tek goli i interistit Grosso (5 milion euro e bleu Interi para Boterorit ) . Golaso thoshin komentatoret....Groso qante e thoshte ''non ci credo'' (nuk e besoj) ...
Materazzi shkoi dhe perqafoi arbitrin ......(me poshte historia e materazzit )
GROSSO , lojtari i panjohur i Peruggias , qe lozte mesfushor ne fillim , ka shkruar emrin ne historine e ketij Boterori . Penalltia me Australine ne minuten e fudit dhe goli vendimtar me gjermanet ne minuten e fundit shtese ...2 kualifikime merite e tij . Cosmit i mungonte nje mbrojtes ne krahun e majte dhe e detyroi Groson te lozte ne ate pozicion .
Pastaj me Palermos e perfeksionoi lojen ne ate rol , megjithese eshte shume i rrezikshem ne lojen sulmuse dhe me pak i forte ne mbrojtje .
Lippin asnjehere nuk e kam pelqyer , por duhet ta pranoj qe eshte deciziv ne kete Boteror e me ka befasuar ( shumica e medias italine kerkonin shkarkimin e tij ne fillim ). Futja e 2 sulmusve te fresket Gilardinos e Iaquntes , levizje super ....
Italia duhet ta fitoje padiskutim boterorin se e meriton .
MATERAZZI .
Materazzi tregon :
<< Pas golit nuk kisha fuqi te bridhja deri tek Grosso dhe kisha afer arbitrin . I thirra ''Archundia'' dhe iu hodha ne qafe ....Ai me thoshte ''togli , togli '' (hiqu , hiqu) ...E vura edhe ne pozite te veshtire , po kush e vret trurin ne ato momente...
Ne foto materazzi duke perqafuar arbitrin ....loooool....
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
inter-forever ku e ke ap kete foton dhe ti mor ..hahahahahah i madh esht matterazi ....edhe grosso gjithashtu ....hajde me nje kup ksaj rradhe
itala4ever
italiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tregoj edhe njehere se kush eshte nje skuader vetem supriza nuk e di si do dali me francen por besoj si franc si italy meritojn te jet aty ku jan mendimi im ky eshte botrori i i vetem qe ka ne finale dy skuadra si iitaly edhe franc
para italy
Partizoni
Kolombo meqe je kaq korrekt hidhu nje sy dhe ktyre temave te tjera mbushur me poste si ky me lart.Postuar mė parė nga bayern
..Apo te mos me pikoje catia ime mua pa....Eh ksaj i thone te besh inat, e na shani neve. Kurre s'do beja te tilla padrejtsi..(Ja qe paska raste kur shkelet moto
)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga marsela : 06-07-2006 mė 17:47
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Postuar mė parė nga romeoOOO
Romeo, rushi, befsh sa me shume qef. E gezofsh bileten.
Une them qe do ta fitoje Italia 2-1.
Ignore List: Snow~Drop
Postuar mė parė nga marsela
Kolombi ka 100 forume te tjera ne ngarkim.
Per forumin ekipit te zemres ,ekipin e pasionit tim ne kete muaj boterori thash ti qendroj prane.
Per verejtjet e mesiperme,kontakto me moderatoret e sporteve,Inter_Forever,Davius,Bledari ky i fundit eshte edhe tifoz italian.Nese nuk te zgjidhin problemet moderatoret ne fjale,ketu jam une per tu ardhur ne ndihme,meqe jemi dhe buke e vjeter ne te dy..........
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kolombi : 06-07-2006 mė 22:37
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
HhHhMmMmMMmMm ... Nuk kam cju them mer se e keni hallall Cupen... megjithese nuk jam tifoz Italian... Po hallall se kshu shkoni gjithmon ju >> Zvarre zvarre << dhe vetem kur sheh ne fund .... Italia ne finale ... upupupupupuuupu turp... po nejse ... hallall,,, se me mir me nejt ktu Coopa ne Europe.. edhe per kete me behet qejfi.. po mos hapni syte njeher per njeher se dhe Franca eshte ca e mire,,,, Hajt se po e shohim iher ndeshjen dhe flasim prape,,,, Ishalla fitoni,,, kete ju uroj,, perderisa me iku [[[HOLLANDA]]] mua ,ishalla fitoni ju ,,,
hmmmmmmmm
Krijoni Kontakt