Shikoni tifoz italian...
Italia ne qofte se eliminohet ndonjeher ... FAJET te gjitha do ti kete LIPI.. po tregon qe seshte aq "big" sa e benin keta hajnat e juventusit...
Pse?
e para ...E keni pare lojtari me i dobti ne fushe qe 3 loje rreshte eshte Perrota.. ato qe ben aj mund ti bej edhe une.. sben diqka qe i dueht atij rroli ku luan aj.... nje ndeshje luajti mire dmth te paren dhe tani Lipi sdin ta heq...
e dyta ... eshte edhe per nje lojtar tjeter aj quhet Iaquinta... lojtar pler shume i dobet ... ne Udine me eshte dukur me i mire tani eshte si rrobot ... e leme lojen e pare me Ganen ku eshte shenoj pas nje gabimi tjerat ishte shume dobet ne fushe... dhe Lipi po e fut ne loje... ne vend te nje TONI ku bile po mundohet nuk po ja don me gol po bile mundohet ben raste ... kurse ky asgje hiq as topin sdi ta mbaje...
Sdi une mendoj qe ne vend te Perrotes te futet Camoranezi ... kurse ne Tonin mos ta nderroje fare aj trapi... Gila lodhet gjithmon ne pjes te dyte ... dhe une do ta kisha fut Inzagin edhe pse eshte humor lojtar bile te fut golin me vesh... bile shenon..
FORZA ITALIA
Krijoni Kontakt