Postuar mė parė nga
Titi
Loje e shemtuar e jona . sinqerisht edhe pse jam tifoz i flakte me eshte mbushur mendja top qe dhe kte vit ne nuk kemi ekip per te fituar boteror . sinqerisht , nqf se zotin do ta zere gjumi ne ditet e ardhshme atehere dhe ne mund te bejme ndonje mrekulli si puna grekut , ndryshe e shumtja raundi 2 ose ēerekfinale , ishallah do zoti i merr era kto fjalet e mia , por po flas me ate cfare pashe sot .
Vuajtem jashte mase 20 min e para , nuk kishim organizim ne mesfushe , totti akoma jo ne formen e tij , pastaj kishim nje amerike qe ishte shume e ngjeshur ne mesfushe , na myten me kurthin e Offside-it qe kishin ndertuar shume mire .
Nuk merrinim dot fryme , shume paqartesi , shume gabime . Mbrojta edhe pse nder me te mirat ne bote gjithmone trembet nga kundershtari se di po kam pershtypjen qe italjanet i tregojne shume rrespekt kundershtarve dhe kjo ndikon ne skuader , pasi po ti shohesh te gjithe luajne me frike , shume panik krijojne ne cdo repart .
De rossi me zhgenjeu , shume e pelqej si lojtar , por nderhyrja ishte femijnore .
Gattuso me pelqeu per aq sa luajti .
Por 2 lojtaret me te mire ne kte ndeshje ishin patjeter pirlo dhe nje zambrotte i palodhshem .
Gila edhe pse shenoi nuk pati ate grinten siē e ka pas dikur Vieri qe e kerkonte golin me mish e me shpirt .
Toni mbulohej nga 2 mbrojtesa sa here qe kapte top , nuk kishte ēte bente me shume .
Iaquinta ne te vetemin rast qe i shpetoi Offside Nuk arriti te kontrrolloj nje top qe e kishte tek kembet . shume i paqarte ne loje .
Del piero une e kam thene me kohe qe ai lojtar ka ngelur ne histori se ne fushe nuk jep me miku . Si kal i kput edhe pse ishte me i fresket nga te gjithe .
Gjithashtu doja te shtoja shume pozicione jashte loje nuk ishin , ansori skandaloz , pashe riperseritjet tek moviola shqiptare dhe 2 -nga 3 offside e Iaquntines nuk ishin .
Megjithate Si perfundim nuk meritonim me shume se barazimi .
Ndersa Ndeshja me ēekine do jete per jete a vdekje , albitrat gjithashtu na kane sakatu . Edhe nqf se kalojme grupin mund te kemi mbi 5 mungesa nga titullaret ne raundin e 2-te pasi e kane nga nje karton . Imagjino te mungojne 5 titullare kundra brazilit ?
Lipi duhet te ndryshoje dicka , pike se pari mentalitetin cattenacio qe na nxiu jeten te gjithve , nuk ka asnje arsye pse te rrasesh ne mbrojtje duke e ditur shume mire qe ke lojtar te klasit boteror , luaj futboll dhe te fitoje me i miri.
Te shohim me ēekun , megjithse dhe ato kane mungesa te shumta , do ishte e pafalshme per italine nqf se do skualifikohej , te pakten te rrifemi nga kampjonet e botes dhe te zejme mend per kompeticionet ne vijim .
Forza azzurri .
Krijoni Kontakt