Close
Faqja 14 prej 72 FillimFillim ... 412131415162464 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 711
    Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Citim Postuar mė parė nga gjergj_kastriot
    Degjo InterForever, kur Italia te kete fituar boterorin eshte kollaj te flasesh. Postimet e mia do ngelen ketu ne forum. Dhe ti do t'i rilexosh prape e do thuash: "Po qe s'e kishte keq ai burrelsi?"

Fola gje per Ganen une? Jo.

Une thashe thjesht qe Brazili nuk e ka sulmin ne lartesine e sulmit te Italise. Italia mban ne stol nje lojtar te kalibrit te Inzaghit, qe eshte golashenuesi me i mire i kupave evropiane per te gjitha koherat.

Ju rrini akoma me nje barkderr qe me shume nderron grate se luan futboll.

Per me teper ju ka humbur edhe ju interisteve nje kampionat te sigurt kur humbi ne Rome 3 gola te paster me Lacion ndeshjen e fundit, .
    Vazhdo te fluturosh vazhdo....

Ta perseris ....Italia mundi me veshtiresi nje debutante afrikane , qe nuk shifej me sy ...Kaq....
    Nese do tregoni veten ne ndeshjet e tjera ketu do jemi e flasim ....

Sa per diskutimet rreth sulmusave , duhet kujdes , se VETEM 1 ndeshje eshte bere deri tani ...mos nxirr konkluzionet para kohe...

Ai barkderri , qe nderron grate (mire ben , ka qefin e tij ) futi 8 tolluma ne boterorin e kaluar ... lojtari me i mire e golashenusi me i mire ...Te lajne gojen kur te zene emrin e tij tipa si Toni , Gilardino apo Inzaghi , se ky RONALDO ka shenuar emrin ne historine e futbollit ....

Lidhur me muhabetin e Ronaldos interist , mjafton te hidhesh nga temat e kampionatit italian dhe do shofesh qe KUPOLA ka vjedhur ato SCUDETOT qe meritonte RONALDO (ate historine e Lazios ja fut kot , por harron qe 2 jave para Lazios i anulluan nje gol e si dhane nje penallti ne barazimin skandaloz me Chievon , ku arbitronte nje nga KUPOLA , De Santis ) .... Dikur ishin vetem fjale tifozash interiste per kupolen e mafien Moggi , kurse sot jane TE DOKUMENTUARA dhe te FAKTUARA nga PROKURORIA dhe GJYKATESIT....Gjithe bota e pa cfare ndodhte ne Itali ....
    Se shpejti do shofesh hajdutet ne kategorite inferiore....Nejse ...

Eshte shpejt per konkluzione te thashe ....Do shofim ndeshjen tjeter nese Ronaldo ka marre fund apo jo ...

.
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

SPHINX
    Anėtarėsuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Mos ja fut kot

Citim Postuar mė parė nga inter_forever
    ....Ta perseris ....Italia mundi me veshtiresi nje debutante afrikane , qe nuk shifej me sy ...Kaq....
    Nese do tregoni veten ne ndeshjet e tjera ketu do jemi e flasim ....
    Stili i Italise nuk ndryshon; pas shenimit te golit mbyllje ne mesfushen e tyre dhe kundersulme te shpejta. Ne pjesen e pare nuk e di ke ndeshje pe ti po une pashe qe Italia e mbyti Ganen. Si???
    1. Me goditje ne porte kishin dyfishin.
    2. Me korne kishin DY dyfishin (d.mth. katerfish) gati 9-10 korne ne mos gaboj.
    3. Me raste te rrezikshme para portes qe kerkuan nderhyrje nga portieri me shume.

Tani ne do te quash ti dominim qe Essien bente c'bente dhe hapte kemben se mos hynte gabimisht gol eshte pune tjeter.

Ne pjesen e dyte Italia luajti stilin tipik mbrojtes dhe pati disa raste kundersulmi dhe beri ate qe bejne skuadrat e MEDHA; gabimin e Ganes e ktheu ne GOL. Me pelqeu fakti qe nxorri Gilardinon dhe futi Iaquinten; zakonisht Italia heq sulmues dhe fut mbrojtes. Te shtune mund te shikosh nje ndeshje spektakolare me shume gola ndaj USA-s.
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

Wćy ųf tħé Šąwņ Maska e _Elena_
    Anėtarėsuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Citim Postuar mė parė nga bavarezi5
    Ka me deshtu Italia,sepse mungon gatuzo.lol
    LoooooooL jo gatuzo por karpuzua hahahhahahah sa qejf e kam kur fryhet e behet sikur ka cliruar Italin lool
    Megjithate jam tifoze me Italin dhe kshu qe ishalla merr boterorin

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    Gatuzo eshte nga Kuci i Vlores me duket, keshtu kam degjuar.
    Summertime baby!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar mė parė nga inter_forever
    Lidhur me muhabetin e Ronaldos interist , mjafton te hidhesh nga temat e kampionatit italian dhe do shofesh qe KUPOLA ka vjedhur ato SCUDETOT qe meritonte RONALDO (ate historine e Lazios ja fut kot , por harron qe 2 jave para Lazios i anulluan nje gol e si dhane nje penallti ne barazimin skandaloz me Chievon , ku arbitronte nje nga KUPOLA , De Santis ) .... Dikur ishin vetem fjale tifozash interiste per kupolen e mafien Moggi , kurse sot jane TE DOKUMENTUARA dhe te FAKTUARA nga PROKURORIA dhe GJYKATESIT....Gjithe bota e pa cfare ndodhte ne Itali ....
    Se shpejti do shofesh hajdutet ne kategorite inferiore....Nejse ...
    .
    Degjo i dashur. Une ate dite isha ne Rome dhe pashe nje ndeshje Lazio-Inter ne Olimpico. Luhesh ndeshja e fundit e kampionatit dhe Interi po fitonte pjesen e pare. Ronaldo s'i jepte top njeriu dhe humbi tre raste para portierit duke gjuajtur kuturu. Duhej thjesht te pasonte dhe Interi do thellonte rezultatin e vriste ndeshjen. Interit i mjaftonte barazimi dhe do ishte kampion.

Po c'ndodhi? Ronaldo donte te bente spektakel. Interi shkoi e humbi sepse pjesen e dyte Karel Poborski ju beri te flisni me vete.

Ate kampionat e humbet prej barkderrit dhe une isha ne stadium e s'pashe as kupola as catira, po vetem nje mulat budalla. Dhe e pa i gjithe stadiumi.
    Ignore List: Den Bossi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Degjo i dashur. Une ate dite isha ne Rome dhe pashe nje ndeshje Lazio-Inter ne Olimpico. Luhesh ndeshja e fundit e kampionatit dhe Interi po fitonte pjesen e pare. Ronaldo s'i jepte top njeriu dhe humbi tre raste para portierit duke gjuajtur kuturu. Duhej thjesht te pasonte dhe Interi do thellonte rezultatin e vriste ndeshjen. Interit i mjaftonte barazimi dhe do ishte kampion.

Po c'ndodhi? Ronaldo donte te bente spektakel. Interi shkoi e humbi sepse pjesen e dyte Karel Poborski ju beri te flisni me vete.

Ate kampionat e humbet prej barkderrit dhe une isha ne stadium e s'pashe as kupola as catira, po vetem nje mulat budalla. Dhe e pa i gjithe stadiumi.

Ua sa pasionant qe qenke!!! And you know your sports Jo keq, jo.
    Ignore List: Den Bossi

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443

O rubentino , qe do shkosh ne serie C.... Ca ndeshje ke pare , kur se ke idene fare te futbollit .... Interit i duhej FITORJA patjeter , se KUPOLA futi 2 gola ne 5 minutat e para me Udinesen (!)....

Ta shpjegova qarte me lart ...2 jave para mbylljes se kampionatit Interi shkoi e lozi me Chievon ... Arbiter ishte DE SANTIS (anetar i kupoles se Moggit , q e u perjashtua nga Boterori i gjermanise se ndiqet nga prokuroria )...Interi fitonte 2-1 e Ronaldos iu anullua 1 gol i rregullt e nuk iu dha nje PENALLTI e paster fare .... Chievo barazoi ne minuten e 95 ...ATY u humb (ja vodhen) kampionati , se me ate fitore Interi shkeputej nga 3 pike nga Juve...Javen e parafundit fitoi me Piacencen dhe pastaj shkonte me Lazion , ku i mjaftonte edhe barazimi ....
    CATIA apo KUPOLA sic te duash quaje , pisllekun e beri qe nga java e pare e deri tek e fundit , me gola te anulluar kunder juves , q e futeshin gjysem metri brenda portes...

Per Ronaldon nuk te flas me , se nuk ke informacionin e nevojshem per ate lojtar qe ka fitu disa here Topin e Arte e eshte shpall lojtari me i mire e golashenusi em i mire 8 gola i boterorit te 2002 (2 gola ne finale)....

CATITE apo KUPOLAT nuk i kam shpikur une or mik , por jane te vertetuara nga FAKTE , qe po i shqyrton PROKURORIA .... Bazuar ne FAKTE ne KUPOLE bejne pjese Moggi , Giraudo , zv.presidenti Federates italiane , arbitri DE SANTIS e deri tek gjykates sportive....ndaj edhe ekipe si Juve , Fiorentina ,Lazio e Sampdoria do ndeshkohen (renie nga kategoria) ....

Nejse...

Mos ndrysho me debatin e temes se flitet per KOMBETARET ...Nese do te flasesh per INTERIN hidhu nga nenforumi i kampionateve , e atje mund te mbrosh KUPOLAT apo catite e Moxhopolit si ti dush ti , se ke 4-5 tema qe flasin per turpin qe ka mbuluar kampionatin italian ne keto 15 vitet e fundit e per te cilin gjithe personalitetet e Botes se futbollit kane folur ....

Shendet...
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

femmedecarriere Maska e Visage
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    GO ITALY GOOOOOOOOOOOOOOOOO. DHE ISHALLAH ME NJE HUMBJE TE BUKUR TE BRAZILIT KESAJ RRADHE.

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Lajme te mira ne kampin italian .

ZAMBROTA eshte thuajse i rekuperuar dhe mund te lozi me USA. Ndersa GATUSO ka permiresime dhe mund te jete gati per ndeshjen me CEKINE .

Nderkohe qe DEL PIERO ka shfaqur shenja nervozizmi dje ne stervitje . Gjithe TV kane dhene pamjet e nje ndeshje stervitore ku DEL PIERO ben nje nderhyrje te rende ndaj kundershtarit dhe LIPPI i afrohet per ti folur . Por DEL PIERO nuk ia var fare .
    Problemet e DEL PIEROS me trajnerin dihen ..Ka ngelur i pakenaqur pasi TOTTI edhe pse jo ne forem loz titullar , kurse ai deklaroi qe eshte 110% ne forem dhe e lane te lozte 5 minutat e fundit .

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Megjithese USA-n e kam si atdheun e dyte dua qe Italia ta munde pasi ska asgje qe krahasohet me dashurine qe kam per ekipin italian. Kur isha femije fare mbaj mend te fiksuar ulurimen pas golit qe beri Tardelli (me duket) dhe qe atehere vetem Italian kam ne zemer.

Kush do ulerije kur te beje gojen e fitores kete vit?

Patjeter ai, i madhi, kapiteni Totti!!!!!!!!!!

Forca Italia.

Faqja 14 prej 72 FillimFillim ... 412131415162464 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Projektet greko-serbe pėr pastrim etnik
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 136
    Postimi i Fundit: 03-03-2009, 08:19
  2. Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 27-08-2006, 06:46
  3. Goran Bregoviē pėr herė tė parė koncert nė Tiranė
    Nga BOKE nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 366
    Postimi i Fundit: 21-04-2006, 10:51
  4. Projekti i zhdukjes sė shqiptarėve - Ivo Andriq
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 26-02-2005, 18:46
  5. Roli i Italise ne Ballkan
    Nga Eni nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 04-07-2002, 08:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •