Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2002
    Postime
    1,611
    Citim Postuar më parë nga krispi
    Skenar i mire ne ide, po i lene pergjysem..
    Nuk e kam pare filmin, por fakti qe ai te jepka pershtypjen se skenari eshte i lene pergjysem, eshte shenjë e mirë, shume e mire biles. Me sa duket,Cashku e ka kuptuar se u ka ikur koha filmave qe marrin persiper "ti thone te gjitha" ne 90 minuta...

Dialogje te dobeta
    Tjeter shenje e mire qe filmi duhet te jete cilësor : koha e filmave me "dialogë tullë" ka ikur.

...dhe mos konkordance faktesh..."nje vajze ne 97 qe shkon ne jug me foristrade, dhe fustan te care deri tek b...." kur ne e dime shume mire qe ne 97 ne jug nuk guxonte te shkonte as ushtria.
    Po te jete se skenari i filmit çalon ketu... do te thote se nuk çalon fare.

Une e pashe ne kinema ne Tirane, kinemaja ishte praktikisht bosh

Kjo eshte shenja më e mire nga te gjitha: si duket, Cashku kete rradhe ka bere nje film vertet te mire.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    189
    Shko shiko filmin njehere, pastaj flasim...
    Nuk kam asgje kunder Cashkut, do doja shume te kishte nje prodhim shqiptar per te cilin te krenoheshim vertet...

Krispi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2002
    Postime
    1,611
    Shko shiko filmin njehere, pastaj flasim...
    Problemi eshte se nuk kam ku ta shoh, pasi nuk jetoj ne Shqiperi. Ndaj dhe urova qe filmi te mund te pranohet ne ndonje festival nderkombetar prestigjioz si ai i Kanës apo Berlinit, qe te mund te siguroje te drejten e shfaqjes neper kinemate europiane (meqe jetoj ne Europe).

Nuk kam asgje kunder Cashkut
    As nuk e vë ne dyshim ! Por problemi eshte se ne Shqiperi, shfaqet nje numer tejet i vogel prodhimesh kinematografike, keshtu qe nuk eshte faji yt, nese, gjithmone apriori, nuk ke arritur te kuptosh se ke pare nje veper te mire filmike. Kete e perforcon fakti qe ti shkruan se skenari dukej i lënë pergjysëm dhe dialogjet ishin te dobta, nderkohe qe filmi ka marre pikerisht çmimin e skenarit më te mire (dhe mos harro se ne festivalet nderkombetare te filmit, juritë jane tërësisht me profesionistë...).

do doja shume te kishte nje prodhim shqiptar per te cilin te krenoheshim vertet...
    Eshte rasti par excellence për tu krenuar : filmi ka fituar 5 çmime nga 10 te mundshme (dhe me te gjitha gjasat, ka qene filmi më i mire ne ate aktivitet) ! Forza, krenohu, të (na) ka ardhur fati tek dera !

LOL HIV+ LOL

Po krenohu mo Krisp, he mos ia prish gezimin njerezve. Sa njerez te veshtire qe jeni.

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Super Nuk Ka Komente

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •