Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    i perjashtuari Maska e SkApA
    Anėtarėsuar
    11-12-2005
    Postime
    2

Ndihme!!! Ne kerkim te nje artikulli

Une jam nje nga te saporegjistruarit e ketij forumi. Edhe pse kam kohe qe lexoj shkrimet dhe debatet e shkruara ketu nuk kam qene i tille per arsyje se nuk kam arritur te kem per te thene, nderkohe qe kam patur shume per te lexuar. Nismen per tu regjistruar e kam marre per faktin se kam mesuar nga miq qe ketu ne faqet e ketij forumi ka qene i 'publikuar' nje studim mbi shkrmet e I. Kadarese nga A. Pipa. Studimi mendoj se titullohej "Subversioni kunddrejt Konformizmit: fenomeni Kadare" (ose dicka e tille). Shume i kersheruar per ta lexuar do te kerkoja ndihmen e gjithekujt qe mund te me ndihmoje qe ta ripublikonte ose te me dergonte nje lidhje drejt ndonje faqeje tjeter ku mund te shuaj kersherine time.

Duke ju falenderuar per sekondat qe shpenzuat duke lexuar kete mesazh ju uroj lexim te mbare.
    Gjithe te mirat!

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga SkApA Lexo Postimin
    Une jam nje nga te saporegjistruarit e ketij forumi. Edhe pse kam kohe qe lexoj shkrimet dhe debatet e shkruara ketu nuk kam qene i tille per arsyje se nuk kam arritur te kem per te thene, nderkohe qe kam patur shume per te lexuar. Nismen per tu regjistruar e kam marre per faktin se kam mesuar nga miq qe ketu ne faqet e ketij forumi ka qene i 'publikuar' nje studim mbi shkrmet e I. Kadarese nga A. Pipa. Studimi mendoj se titullohej "Subversioni kunddrejt Konformizmit: fenomeni Kadare" (ose dicka e tille). Shume i kersheruar per ta lexuar do te kerkoja ndihmen e gjithekujt qe mund te me ndihmoje qe ta ripublikonte ose te me dergonte nje lidhje drejt ndonje faqeje tjeter ku mund te shuaj kersherine time.

Duke ju falenderuar per sekondat qe shpenzuat duke lexuar kete mesazh ju uroj lexim te mbare.
    Gjithe te mirat!
    Artikulli mund te kete qene postuar tek Forumishqiptar,net. Keshtu me rezultoi mua nga kerkimi.
    Where does a thought go when it's forgotten?

Tema tė Ngjashme

1. Varfėria dhe mizerja.
    Nga DI_ANA nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 125
    Postimi i Fundit: 18-01-2017, 05:25
  2. Ēlirimi i Frymės
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 12-08-2005, 12:55
  3. Vizita e Varreve dhe kerkimi i ndihmes nga i Varrosuri
    Nga hasanii nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 11-07-2005, 06:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •