Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 90
    .... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga Studenti-Te
    1. Do e doja....
    2. Do e doja por nuk e mar
    3. kam lexuar dhe sterlexuar...

hmmm, dmth sic tha Elna, per hir te ketij mentaliteti do sakrifikosh ndjenjat e tua, do humbasesh ndoshta dicka teper te bukur per cfare?!!! Pastaj ashtu sic kane ardhe keto kohe, vetem te vesh te gjesh nje nga ndonje fshat i humbur, bebe ne kolipocke se nuk kane mbetur shume verdalle "te palena."
    Me konkretisht, kusheriri im per kete arsye vajti e mori nusen ne nje fshat qe as makina nuk shkonte te dera e shtepise. Vajze e mire e shkreta, po s'e ke per gje, as per muhabet, kur i flet ul syte poshte. Mendo jeten e tyre te "lumtur" familjare. Ajo e palena, ne shtepi, e lene nga burri qe bredh me "te lenat."

Hajde mendje hajde. Nejse, pac fat, secili i ben, secili i heq.

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Citim Postuar mė parė nga __SwEeT_GirL__
    akoma existon ky mentalitet mer...upupupupup
    Tani ju te gjinise mashkullore nuk do u sjellim Marine neve ktu qe o e paprekur...nejse ju sa boni kot te gjithe iher...sepse te gjitha gocat kane pasur lidhje..kush me shume edhe kush me pak, prandaj sa thoni kot qe nuk merni gocat e lenme sepse te gjitha ashtu i keni mare...pasi te gjitha sic e thash ashtu jan... ngushellime...

prandaj mblidhni mend cuna ene mos ja fusni kot mo....
    Nje dhelpres ju kishte djegur bishti dhe mendonte se eshte djegur e gjithe bota.

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Po pertoj me lexu kush e ka hap temen ama e ka bo titullin gabim.
    Te ndahesh nga nje femer eshte shume e RENDE edhe te bashkohesh me nje te ndare eshte SHUME e thjeshte.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

At'qivia Maska e Flori
    Anėtarėsuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranė, Albania
    Postime
    2,551
    Citim Postuar mė parė nga bayern
    Po pertoj me lexu kush e ka hap temen ama e ka bo titullin gabim.
    Te ndahesh nga nje femer eshte shume e RENDE edhe te bashkohesh me nje te ndare eshte SHUME e thjeshte.
    jam krejtesisht kundra .

ndoshta ty mund te ket ndollur nje gje e till por smund te ndolli me cdo femer nje gje e till !
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga FlorI88
    jam krejtesisht kundra .

ndoshta ty mund te ket ndollur nje gje e till por smund te ndolli me cdo femer nje gje e till !
    Ka mundesi sidomos ju te opozites te na shpjegoni pak si e perkufizoni "e lene"? Per kuriozitet teorik po pyes.

profesionisti Maska e I-amėshuar
    Anėtarėsuar
    03-01-2005
    Vendndodhja
    www.proletari.com
    Postime
    211
    Pershendetje
    Lexova te gjitha qe ishin shkruar dhe te them te drejten s´me pelqyen aspak(mos u ofendoni pasi ju keni mendimet tuaja dhe une te mijat e nuk eshte e thene te jemi dakort).

Dhe shihet nje force ofenduese dhe sulmi si nga palet maskilist si dhe nga feministet qe vetelavderohen.
    Studenti me sa shoh une ka dashte te hapi nje debat ku realiteti qe ndodhemi e ben konfuz me ato qe e rrethojne.
    Koha mund te evuloje por disa rregulla te stabilizuara nga mijera vjet eksperience nuk mund te evulojne ne asnje menyre pasi njeriu ka arrite ne prag te humneres dhe me keto ndryshime apo sic quhet liri(do deshiroja te dija per cdo vajze pjesemarrese ne kete teme se c´kuptojne me liri) do duhet te kaperceje humneren por kjo s´do te ndodhe pasi njeriu perpara ka humneren dhe pertej humneres ka pikenisjen e historise se tij.
    Keshtu qe njeriu po zgjedh humneren sepse eshte e vetmja qe e ben te shuhet pa lene gjurme.
    Persa i perket asaj qe po diskutoni jo e lene apo i lene,jo ka shkuar me te tjere apo eshte e virgjer kane te bejne me eksperiencen qe secili ka akomuluar ne jeten e tij.Psh.
    Une kam pasur te dashtura dhe do vazhdoje te kem deri sa te ndalem aty ku burimi do kete uje te kristalte dhe do me mbushe me osksigjen shpirtin.
    Kjo do thoja qe sigurisht nuk do te vije vetem nga nje femer me eksperience por mund te jete dhe nje femer pa eksperience.
    Persa i perket femrave apo mashkujve qe ne te kaluaren kane nje divorc apo nje bashkejetese te gjate te deshtuar do thoja qe per mua nuk do ishin shume frytdhenes pasi sipas meje apo ekperiences time femra qe kane pasur nje deshtim apo fatkeqesi te tille jane pak te lodhura per te dhene dhe jane me te gatshme per te marre dhe po ashtu nuk besojne me ne martese apo ne boten mashkullore pasi fatkeqesine e tyre me nje burre koti e barazojne me gjithe boten mashkullore.Dhe ketu shihet lodhja e pare mendore sepse nuk arrin te logjikoje dhe te shpresoje qe nje burre te tjeter mund ti sjelli lumturine.
    Po ashtu femrat qe kane dashur te eksperimentojne me numra te shumte te burrave nuk kane bere gje tjeter por vetem kane shkaterruar vetvehten e tyre.
    Ne itali kam degjuar nje shprehje qe thoshte "mashkulli sa me i perdorur te jete aq me i mire behet,kurse femra po te nderroje dore do prishet".Me duket pak e cuditshme kjo pasi ne shqipetaret thojme se jemi me te prapambeturit por ja prova qe edhe italianet qenkan te prapambetur!?.
    Pastaj si e shpjegoni faktin qe femrat qe veshin minifundin jane preh per gjahtaret dhunues seksualisht?(jo per gje po dikush me lart tha qe nje cope lecke ska ndonje rendesi).

Pastaj une te them te drejten femres shqipetare qe eshte rrite me mentalitetin shqipetare nuk do ti besoja krijimin e familjes ne qofte se do ishte nga ato qe ka eksperimentuar me deshire.(jo per gje po do shtoja racen e prostitutave pa pagese dhe do mbeteshin pa pune ato me pagese.)

Me quani maskilist apo si te doni por ajo qe ka pase deshiren te ndryshoje meshkujt vetem per te provuar "madhesi dhe pozicione te ndryshme" per mu(sa me larg saj) do mbetet me e rrezikshme se prostituta me pagese dhe nje martese me te do jete dhe fundi i jetes.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga I-amėshuar : 17-12-2005 mė 20:11
    DASHURIA ĖSHTĖ MISTERI IMAGJINAR I SHPRESĖS QĖ BĖN TĖ JETOJĖ SHPIRTI NĖ PAQE DHE LIRI.
    THJESHTĖSIA DHE SINCERITETI JANĖ DHURATA QĖ ZOTI KA DHURUAR ME LINDJEN. POR TĖ REZISTOSH TI MBASH ATO ĖSHTĖ MREKULLI VUAJTĖSE QĖ TĖ BĖN TĖ JETOSH ME DINJITET(shkruar nga unė)

Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Citim Postuar mė parė nga Lioness
    Tregoi veten Sweet Girl? Hmm, tregoi realitetin pak a shume, sic tha dhe vete ajo, ku me shume e ku me pak. Dhe ashtu sic ke akuzuar se gjoja ajo po "pergjitheson" ashtu dhe ti mos bej gabimin te gjykosh dike se kush eshte apo cfare eshte nga nje postim.

Dhe kujdes me ato aforizmat, si dhelpra pa bisht, se ka dhe te tjera si psh dhelpra dhe rrushte (!)

PS: Meqe ke permendur shqipen, nuk thuhet qka por, "cfare ka" ose "c'ka".
    Ku mund ta dish ti cilli eshte realiteti.Njeh nje femer qe eshte me " pervoje" dhe mendon se krejt femnat jane ashtu dhe se ky qenka "REALITETI".

Realiteti eshte se femnat qe jane te lena e kane kuptuar se qka kane bere dhe tash vuajne nga ndjenja e inferioritetit.

Per te dale nga ky inferioritet ato nuk mund te kthehen prapa sepse virgjiniteti nje here humb {sa i perket asaj prralles per qepjen, eshte nje mashtrim i dukshem}por gjejne rrugdalje duke i fyer te gjitha vajzat tjera.

ju lutemi mund ti njihni shoqet e juaja por ku mund ta dini se qka vepron ndonje vajze qe nuk e njihni fare ne ndonje qytet tjeter DERISA NUK JA KENI MBAJTUR QIRIRIN.

Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Citim Postuar mė parė nga Lioness
    Ka mundesi sidomos ju te opozites te na shpjegoni pak si e perkufizoni "e lene"? Per kuriozitet teorik po pyes.
    E lene thjesht do te thote nje vejushke qe kurre ska qene e martuar.

Nese ka mundesi sidomos ti te na e perkufizosh qka do te thote OPOZITE ne rastin tone e kam fjalen.

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Citim Postuar mė parė nga I-amėshuar
    Pershendetje
    Lexova te gjitha qe ishin shkruar dhe te them te drejten s“me pelqyen aspak(mos u ofendoni pasi ju keni mendimet tuaja dhe une te mijat e nuk eshte e thene te jemi dakort).

Dhe shihet nje force ofenduese dhe sulmi si nga palet maskilist si dhe nga feministet qe vetelavderohen.
    Studenti me sa shoh une ka dashte te hapi nje debat ku realiteti qe ndodhemi e ben konfuz me ato qe e rrethojne.
    Koha mund te evuloje por disa rregulla te stabilizuara nga mijera vjet eksperience nuk mund te evulojne ne asnje menyre pasi njeriu ka arrite ne prag te humneres dhe me keto ndryshime apo sic quhet liri(do deshiroja te dija per cdo vajze pjesemarrese ne kete teme se c“kuptojne me liri) do duhet te kaperceje humneren por kjo s“do te ndodhe pasi njeriu perpara ka humneren dhe pertej humneres ka pikenisjen e historise se tij.
    Keshtu qe njeriu po zgjedh humneren sepse eshte e vetmja qe e ben te shuhet pa lene gjurme.
    Persa i perket asaj qe po diskutoni jo e lene apo i lene,jo ka shkuar me te tjere apo eshte e virgjer kane te bejne me eksperiencen qe secili ka akomuluar ne jeten e tij.Psh.
    Une kam pasur te dashtura dhe do vazhdoje te kem deri sa te ndalem aty ku burimi do kete uje te kristalte dhe do me mbushe me osksigjen shpirtin.
    Kjo do thoja qe sigurisht nuk do te vije vetem nga nje femer me eksperience por mund te jete dhe nje femer pa eksperience.
    Persa i perket femrave apo mashkujve qe ne te kaluaren kane nje divorc apo nje bashkejetese te gjate te deshtuar do thoja qe per mua nuk do ishin shume frytdhenes pasi sipas meje apo ekperiences time femra qe kane pasur nje deshtim apo fatkeqesi te tille jane pak te lodhura per te dhene dhe jane me te gatshme per te marre dhe po ashtu nuk besojne me ne martese apo ne boten mashkullore pasi fatkeqesine e tyre me nje burre koti e barazojne me gjithe boten mashkullore.Dhe ketu shihet lodhja e pare mendore sepse nuk arrin te logjikoje dhe te shpresoje qe nje burre te tjeter mund ti sjelli lumturine.
    Po ashtu femrat qe kane dashur te eksperimentojne me numra te shumte te burrave nuk kane bere gje tjeter por vetem kane shkaterruar vetvehten e tyre.
    Ne itali kam degjuar nje shprehje qe thoshte "mashkulli sa me i perdorur te jete aq me i mire behet,kurse femra po te nderroje dore do prishet".Me duket pak e cuditshme kjo pasi ne shqipetaret thojme se jemi me te prapambeturit por ja prova qe edhe italianet qenkan te prapambetur!?.
    Pastaj si e shpjegoni faktin qe femrat qe veshin minifundin jane preh per gjahtaret dhunues seksualisht?(jo per gje po dikush me lart tha qe nje cope lecke ska ndonje rendesi).

Pastaj une te them te drejten femres shqipetare qe eshte rrite me mentalitetin shqipetare nuk do ti besoja krijimin e familjes ne qofte se do ishte nga ato qe ka eksperimentuar me deshire.(jo per gje po do shtoja racen e prostitutave pa pagese dhe do mbeteshin pa pune ato me pagese.)

Me quani maskilist apo si te doni por ajo qe ka pase deshiren te ndryshoje meshkujt vetem per te provuar "madhesi dhe pozicione te ndryshme" per mu(sa me larg saj) do mbetet me e rrezikshme se prostituta me pagese dhe nje martese me te do jete dhe fundi i jetes.
    Them vetem kte-Ndjej keqardhje per ty si person!!!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Une as ndahem nga nje femer, dhe as marr nje te ndare .

O zoti hapes i temes, nje pyetje kam une. Ne cfare shekulli ke mbetur ti "don-kishot" i koheve kontemporane??? Na e thuaj, sepse ndoshta ne kete menyre do arrijme te kuptojme dhe dicka me teper botekuptimin tend.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •