Postuar mė parė nga Julius
1. Do e doja....
2. Do e doja por nuk e mar
3. kam lexuar dhe sterlexuar...
Postuar mė parė nga Julius
1. Do e doja....
2. Do e doja por nuk e mar
3. kam lexuar dhe sterlexuar...
Hajde tju ve pak fantazine ne vend.
Shoqerohesh me nje vajze te pelqen sa perendia.
Njihesh me ca djem te tjere dhe fillon muhabeti:
Kom pas nje dashur ne shkolle te mesme...o zot i madh si ishte jo po bonte kete jo po bente kete ...jo po lere lere e kalon deri ne detaje.
NE fund ja fut quhet FILANJA ...dhe fatekeqesisht ajo FILANKA eshte idhulli jot...Si do te reagosh...(mos e kruaj koken se ndoshta te ndodh ndonje dite)!!!
KJo eshte jeta vellezer " dashuruam sa dashuruam dhe perfunduam ne mbleseri,, duke menduar tere kohes se ajo qe morem nuk kish dashuruar njeri".
Tani jo vetem shqiptarit po ti ndodhe nje gje e tille por kujdo ne bote do ti trondiste themelet e mardhenieve te veta apo jo? Thoni jo po te doni...
Kush jam une te vendos se cfare kualitetesh duhet te kete gruaja e nje vellai/kusheriri etj.etj?Do fle une me te?Do bej une kalamaj me te?Do ndaj te keqiat e te mirat e jetes me te?Do i sherbej une atij kur te jete i semure?Do i pregatis darken/laj rrobat?
Le te kete fjetur dhe me 5-6,s'me intereson minimalisht.Rendesi ka te jete njeri i edukuar,qe respekton e vlereson partnerin dhe natyrisht qe i rri besnike qe ne momentin qe i kane dhene fjalen njeri-tjetrit.
-------------------------
Ju dashuroni per veten a per shoket tuaj?Jeni gati te sakrifikoni ndjenjat tuaja sepse nje grup injorantesh qe quani "shoke"(te cilet ndoshta s'ju ka rene femer ne dore deri ne ate moment)thone qe ka qene ne krevat me ta?
Ndryshoni grup shoqeror,merruni me njerez te edukuar,do vini re qe gjera te tilla s'do degjoni KURRE!!
Kam vetem nje limit: qiellin!
Postuar mė parė nga Blue_sky
Cme duhet ky lloj edukimi mua..te kishte patur edukim nuk e bente nje gje te till...Jetojm ne token Shqiptare dhe se lejojm kete e trashegojm nga te paret tane...Sikur te kisha lindur diku nga keta te cmendurit ndoshta do te isha pajtuar sic thuash ti....
Cfare gjeje te hatashme beri?Beri dashuri me ate qe dashuroi?Postuar mė parė nga Studenti-Te
Dashuria s'eshte mekat !!
Personalisht s'do i isha afruar fare nje mashkulli qe me vlereson vetem ne saje te moralit timThjeshte me duket mentalitet shume arkaik.
Postuar mė parė nga Blue_sky
Ne cfar don tet te vlersoje pra ? Ne bukurin qe do vyshket neser? apo ne fytyren e ngjyrosur sot e neser me rrudha ? Nese ti ja thuaj nje cuni qe te eshte ofruar keto fjale... te them shoqerohu me murgeshat.....
Njeriu s'eshte kale ti shihen vetem dhembet nese i ka te gjithe,njeriu ka nje formim karakterial.Morali eshte nje pjese minimale e tije.Postuar mė parė nga Studenti-Te
Je ti ai qe po na ben moral murgeshash,jo une,pra vendin e ke ti atje.
Hajt kalofsh mire se po ngel pa perfunduar ate qe kisha ne plan duke i rene murit me koke me ty
Eh, myku i mendjes eshte fatkeqesi e madhe.
Por, per fat te mire ne kete bote ate qe e percmon me teper te bie ne pjese. U ka ndodhur shume te tjereve apo te tjerave me pare dhe mqse bota eshte vazhdimesi...filli mbetet i pakeputshem sidomos ketu.
C'te keqe ka po te shkosh lakuriq ne pune?(jo ti)Postuar mė parė nga Blue_sky
Pse pas martese mos te vazhdohet me stilin e te provuarit te tjere me siguri mund te kete ndonje kapak qe te rri me mire?(jo ti, me fal qe po te drejtohem)
Nga ky 'moral' ose opinion qe eshte ende sot njerezimi ka shpetuar familjen ndoshta do kete forma te reja por une them le ti provojne njehere mire e mire te tjeret se ne fund te fundit ne jemi pak dhe te cmuar sja vlen te perdoremi per eksperiment:P
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
mos te debatojme kote me ate studentin, ai ka mendimin e tije, dhe natyrisht do bej zgjedhjen e tije. mbaj mend se si shkruajta tek tema e virgjerise ketu tek romanca teme e hapur komplet gabim sepse ajo seshte romance , dhe pasi dhash mendimin tim filluan sharjet nga nje Michigonsi, QE rrezik rrjedh nga familja e te parave femra te qepura ne shqiperi.... dhe ai me fliste mua per moralin ........aaaaaaaaaaaaa hapu dhe thuaj.
nejse per te mos dale nga tema.... jo te gjithe meshkujt mendojne ashtu si tetovari. megjithese ka shume te tille, mjafton te lexosh per vetevrasjet ne rrethe ne shqiperi. femra adoleshente qe te gjendura nen presionin e shoqerise qe mendon si tetovari vrasin veten sepse nuk shohin rruge tjeter pas humbjes se virgjerise. dhe shqiperise do i duhen dhe shume shume vite mendoj, qe te ndryshoj, te pakten rrethet jane shumeeeeeeeeeeeee mbrapa , ku akoma diskutohet veshja e minifundit, nje cope rrobe, leri me keto ceshtjet e nderit se spo iki aq larg.
![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Krijoni Kontakt