tre persona mund ta ndalin komplet ekipin e brazilitanavaro,nesta,zambrota dhe per brazilin sot e 100 vjet titulli eshte i ndaluar sa te eksistojne azzurret.
tre persona mund ta ndalin komplet ekipin e brazilitanavaro,nesta,zambrota dhe per brazilin sot e 100 vjet titulli eshte i ndaluar sa te eksistojne azzurret.
Po te kemi parasysh mentalitetin e "azzurreve", mundesite me te medha per t'i ndale yjet e Brazilit ata i kane, veçse nuk do ishte çudi nese Italia ndalet me pare nga Gana dhe Çekia (ose edhe SHBA-ja.)Postuar mė parė nga pigeon
Une jam dakord me ç'ka thene DM. Me kujtohet 2002-shi. Turqia luajti dy here me Brazilin, dhe jo vetem qe e ndali (kam parasysh lojen), por edhe mund t'i kishte bere ndonje surprize. E kush ishte Turqia? Ekip qe merrte pjese ne botror pas dhjetra vjetesh, dhe qe barazoi me Kosta Riken ne grup. Ballafaqimet me nje ndeshje jane shume te paparishikueshme.Postuar mė parė nga Del Monako
Une do doja ta ndalte Argjentina. Ne finale.
Argjentine 9 - Brazil 8 (Nje finale kshu do doja. Pa penallti rezultati, e!)
Nqf se ka nje ekip qe i mund ti boj balle brazilit ajo eshte vetem Italia , jo se jam tifoz italjon , po se ne kompeticjone te medha skuadra italjane ka kapacitetin qe te mbroje rezultatin 90 min te plota kundra cdo lloj ekipi, mjafton nje kundersulm , nje gol i italjonve , dhe game over , gjithsesi mendoj se nqf se brazili heq qafe italine me te cilen mund te perballen ne 1/16 athere e them me plot bindje qe veshtire se i ndal njeri![]()
Brazili i 2005 eshte me i forte se kurre po jo i pathyeshem , une besoj se jane vetem 3 ekipe qe mund ta ndalin , Italia ,argjentina dhe hollanda ,edhe gjermont mund te jene deri diku po si shume veshtire me kte ekip te ri qe kane!!
hajt shnet
Postuar mė parė nga TITI
Italia me te vertet ka lojtar te dalluar qe luajne mire ne ekipet e tyre por e kemi pare ca ka bere italia me lojtaret qe aktualisht i ka ne lot!Ne europian as nga grupet nuk doli.Italia le shume per te deshiruar sepse me te vertet ka lojtar te mire por nuk luajne kolektivisht dhe ne nazionale..Brazili eshte skuadra qe ka treguar cdo gje ne fushe..Spektakel dhe rezultat njekohesisht..Besoj se kete here boterori do ta marri europa.Se e ka mbyt Brazili.
Une jam tifoz i Gjermanit dhe them qe gjermani ben nje loje shume kompetitive dhe ka shume yje qe lujne mire dhe mund te japin rezultate te shkelqyera ne boteror.Mos te harrojme qe boterori esht ne gjermani dhe eshte nej favor shume i madh per te...
Ekipet qe mund te ndalojne Brazilin nuk i shof per momentin por jam i sigurte qe ka dhe do ti bejn balle me sukses brazilit..Kemi hollanden ne forme te mire me Van Basten gjithashtu dhe GJermania me Klinsman
'Jesus is always with me'==>PrOuD To Be KuQ E Zi<==
Kush mund t'i ndalë yjet e Brazilit?
Vështirë se do të mund t'i ndali ndokush në fushën e futbollit.
- Lëndimet apo kartonët e kuq(referimet!) ... këto gjëra mbase do të mund t'i ndalin!
Mendoj se në finale të kampionatit botëror te futbollit do të ndeshen : Brazili dhe Gjermania
Fitues...do të jetë futbolli!
PrInCiPiEl
PS. Me interes të veçantë do të jenë edhe ndeshjet futbollistike që do të zhvillojnë Holanda dhe Anglia.
Ato lojtaret e tipit David Seaman si ne WC 2002![]()
Brazili padyshim edhe nje trofe ne vitrina kete vit.
æQuién ganarį la Champions? = BARĒA
Krijoni Kontakt