jo gjithmon...sepse pershembull ai/ajo mund te ken qen te pir edhe kan puth pershembull pa e dit pa djeni jo me te keq...varet i dunno
jo gjithmon...sepse pershembull ai/ajo mund te ken qen te pir edhe kan puth pershembull pa e dit pa djeni jo me te keq...varet i dunno
LoVe Me oR HaTe Me Am StiLL GoNa Be HeRe
Opo sa bukur gjykojn kto cucat e sotme mer amon. I rraft pika komshiut tim per ty.
Po mir mi te keqen, po te bosh na i ballore ose sparkat ti, apo ska gjo se ke qen pishem e?
Ahhh, kujt do i bin per hiset thuj![]()
HOLLAND...
Postuar më parë nga Del Monako
mjer si ne qe na zune keto kohe beqar thuaj DM ... Zot na ruaj lol
P.S. Leqe rrezik kur vjen vakti, njerzit perfeksionojne rolet e duhura, so Zot na ruaj + a ka njeri nai makineri per teste poligrafesh?![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga diikush : 07-03-2006 më 00:47
pooooooooooooo eshte tradheti...ska se si te puthesh nje person tjeter keshtu kot...
po si nuk ka qe te putheshnje person tjeter kot?
ja ti nuk e puthen.por po te puthi ai?e?
nejse,varet sepse here here eshte tradheti dhe here here nuk eshte.
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
as seksi hera heres nuk eshte tradhti? e besoj se dikush do dale me teori se shkenca ka nxjerre te mirat mjekesore e te berit seks me partnere te ndyshem. sa kujtova seksin tek forumi u qetesova. ka veti magjike forumi.Postuar më parë nga theodora*
ksie ksie shinzu ho! faleminderit per vemendjen tuaj!
C'FARE ISHTE KJO QE HODHE MO?
PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...MA HOQI TRURIN FARE KY MUA![]()
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL OSE ME MIRE KTYE LOOOOOOOOOL
PO ME PUTHJE NUK BEN DOT FEMIJE O NJERI
NDERSA ME SEKS PO.E PO TA BESH FEMIJEN ME DIKE TJETER E JO ME BURRIN TEND ESHTE TRADHETI.E KUPTON DOT APO JO?
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
Hmmmmmmmmmmm. Nje Puthje Nuk Mund Te Quhet Tradheti. Per Mendimin Tim, Eshte Nje Caste Dobesie Ke Robi. Nese Me Von Behet E Ruges, Atehere Po.
Ju Pershendes
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
une mendoj se puthja eshte tradheti !!! nuk ka justifikim !!! nese ti puth dike tjeter kjo dmth qe ti e pelqen ate perderisa e bere ate gje me ate !!! une jam me parmin qe me mire me thuaj qe pelqej dike tjeter edhe mirupafshim !!! cdo gje ne jete eshte zgjedhje e lire !!! nese e dashura ime do e bente nje gje te tille une do ti thoja miruafshim edhe nuk do kisha pishamane !!! sepse nje lidhje eshte dedikim edhe kur i dedikohesh nje personi ske pse ben gjera te tjera qofte puthje me nje person tjeter !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Më diket se i keni ngatrruar gjërat zotërinjë,nuk po shkruaj asgjë se do ngatrrohen edhe më tepër.
"i menquri"
Krijoni Kontakt