Veprimi pas puthjes=tradheti²(tradheti ne katror)
Poeti me duket se nuk kemi arsye te mos bisedojme hapur edhe per kete.
Eshte thjeshte nje ide e imja qe me ka linde rastesisht sa per relaksim ne kete forum.
Veprimi pas puthjes=tradheti²(tradheti ne katror)
Poeti me duket se nuk kemi arsye te mos bisedojme hapur edhe per kete.
Eshte thjeshte nje ide e imja qe me ka linde rastesisht sa per relaksim ne kete forum.
Postuar më parë nga Skofiar
Skofiar,
Te tille edhe e mora, por disi me erdhi qudi kur e vura re kete postim, sepse kohe te gjate nuk kishit hapur tema as ti dhe as partnerja juaj )kurse koheve te fundit jeni shume aktiv, posaqerisht ti ne temen:"Ne kerkim te romances", prandaj reagova ashtu si reagova.
Nese kam bere gabim (ndoshta edhe kam bere) kerkoj falje
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
Ka puthje dhe PUTHJE...
Puthjet shoqerore ( psh ne faqe) Nuk jane tradheti . Puthje te tipit gushe, buze etj etj lol fatkeqesisht jane
Per sa i perket asaj "psikologjise se tradhetise" Kush nga ne nuk ka pasur fantazi apo enderruar te puthe nje person tjeter kur ka qene i/e lidhur me dike? Dmth psikologjikisht pa e vene ne jete fizikisht. Eshte thjesht instinkt natyral.
Dhe kjo te ben tradhetar/e ?
Ne radh te pare nuk do e quaja nje puthje tradhti po mos patja respekt per personin qe rri dhe qe sipas meje eshte gja e papranushme kshu qe ec bab hap krahun,deti a plot me peshq
Se a eshte puthja tradheti apo jo, varet nga menyra, arsyeja, intenziteti dhe shume faktore tjere nga te cilet vet puthja nis. Ai/ajo qe gjendet ne situaten qe ju keni pershkruar mund te dije me mire nese puthja do te ishte tradheti apo jo.
Desha te shtoj se te puthesh dike don te thote te shprehesh dashuri, respekt, deshire, mirepo nese pala tjeter do te lendohej(me te drejte) nga kjo, mendoj se do te ishte padrejtesi ndaj tij/saj, jo tradheti.
Pershendetje.
Mea mihi concientia pluris est quam Omnium sermo.
Cicero
110% qe eshte tradhti ne buz po them eh,sepse esht munges respekti kunder njeriut qe do..
Jo. Perkundrazi, puthja eshte tregues i vleresimit te partnerit. Kur dikush puth dike tjeter veç partnerit, e ben thjehste per te fituar eksperience dhe per ta perfeksionu puthjen...Postuar më parë nga Skofiar
Per mendimin tim:
Nese e ben per shkak se eshte dashuruar ne dike, athere ça eshte? 100% tradhti...lol...
Nese eshte uritur..lol.. Si qenka kjo pune..Ate mund ta marre uria per shume gjera...
Kjo puna e hakmarrjes pastaj...lol...
Ama...
Tradhtia varet nga menyra se si e sheh partneri tjeter, jo nga arsyet e personit qe e ben veprimin... Dikush mund te thoje qe partnerja ime mund te puthe ke te doje...athere edhe po te mos jene ato arsyet qe ke permende ti me lart (qe mua s'me duken arsye xhanem), s'ka tradhti...
me kujtua nje batut te serialit Friends:
Joey: did you sleep with her
Chandler: NO, we just kissed
Joey: what!! that's even worse
ca desha te thoja me kete....puthja=tradheti![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Nje puthje edhe eshte edhe jo varet si ta kapesh....
Nje puthje eshte tradheti,por mund edhe te falet,nuk vlen si seksi qe per mua nuk falet.Pra varet nga cdo situate,varet nga partneri qe ke prane,varet nga rrethanat,pra ka shume kushte...
Nejse per mua puthni sa mo shum sepse cdo njeri qe puth te jep emocione te ndryshme...![]()
Puthja eshte njelloj tradhetie,qe shume e dashuruan,tradhetarin askush.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Krijoni Kontakt