Close
Faqja 4 prej 14 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 140
    ▒[JuL]▒ Maska e Macho
    Anëtarësuar
    05-01-2003
    Vendndodhja
    Me Shpirt ne TIRANE
    Postime
    322
    Citim Postuar më parë nga s0ni
    fishek qitu nga dera
    Fishek jashte?? Me llafe ju i nxirrni te gjithe, por me vepra... Te ishte ndonje aktor i njohur ai, i pashem e qe fitonte shume doe nxirrje jashte ti... ye ye

Me qe ra llafi po tradhetoj dhe une njehere sipas ktyre vajzat e forumit hihihih

Macho
    ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ

i/e larguar Maska e Found
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    In my personal Hell...
    Postime
    71
    Te mendosh qe edhe mendimi i vetem per nje person tjeter kur i pranon besimin dikujt, eshte tradheti. Dhe ju thoni qe puthja jo? Ose nuk e kam kapur akoma mire une, ose e keni pakez gabim ju pjesa e fiksuar e shqipetareve

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-11-2003
    Postime
    337
    icik shkarazi...,,, nuk esht tradhti, perkundrazi eshte ilac..

i/e regjistruar Maska e Veshegjati
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne boten tende!
    Postime
    1
    Edhe PO edhe JO. Me shume PO se JO.

Arsyeja per te cilen them jo eshte se njerezit bejne gabime gjithmone. Nese nuk do te gabonim nuk do te mesonim dhe as te pesonim. Njeriu tenton te provoje shume gjera edhe pse ne vete e di qe eshte gabim, po nuk e provoi nuk i mbushet mendja si puna e Ademit, se e ka shejtanin perrreth dhe e ben te nxitoje.
    Megjithate pa i rene rrumbullak si magelani, eshte me mire te mos e besh.

Po ju ndez shume ndokujt eshte me mire te puth doren e vet dhe t'i jape vetes nje ferkim sesa ndokujt tjeter pervec te dashurit ose te dashures.

p.s kaq kisha edhe nje reference te ''UNIVERSITY OF LIFE''

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar më parë nga Skofiar
    Dito pasi qe pyetjen e kam shtruar vete nuk desha te shkruaj shume gjate per kete teme me qellim qe te gjithe se bashku te shprehim mendimet tona.
    Me duket se nuk eshte tema se cka eshte puthja por a eshte tradheti puthja dhe me duket se nuk ka nevoje te japim perkufizime puthjeje, sepse secili e din ne menyren e vet se qka do te thot puthje.
    Pasi ke shtruar pyetje po jap mendimin tim:
    Puthja per mua eshte nje shkembim kontakti trupor per te treguar shenja besueshmerie, afersie, per te shpreh ndjenjat qe ndiejne dy persona per njeri tjetrin si dhe per te rrite dashurine. Ne kete akt marrin pjese ne shumicen e rasteve dy persona te gjinive te kunderta. Puthja shfaq ndjenja trupore shume te rendesishme dhe po te jete puthje dashurie mund te jete shume e gjate dhe intenzive (si psh. french kiss)
    Ne buze gjinden posaqerisht shume inde nervore qe shkatojne ndjenje kenaqesie dhe me kete behet bartja e feromoneve.
    E kuptoj se ka shume lloj puthjesh si psh, puthje per pershendetje, puthje lamtumirese, puthje engjellore dhe shume te tjera.
    Me duket se tema eshte interesant per tu biseduar prandaj edhe e kam postuar.
    Skofiar ju pershendes:

As e diskutoj qe tema eshte teper interesante, por edhe e di qe tema nuk eshte cfare eshte puthja? Por e kuptove arsyen e ketyre pyetjeve te cilat une ju drejtova? Pra vete pergjigja juaj kundrejt pyetjeve te miat eshte nje pergjigje mbi ate cka pyet ti ne fillimin e kesaj teme. Pra tani po te them shkurt dhe sakte TRADHETI.

Dito.

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Po,me plot kuptimin e fjales Tradheti.

.. Maska e km92
    Anëtarësuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovë
    Postime
    4,210
    Nga Nje Here Po Nga Nje Here Jo

Jam Tea :) Maska e My_Soul
    Anëtarësuar
    07-02-2004
    Vendndodhja
    Diku...
    Postime
    464
    Nuk quhet tradheti kur nuk te kane pare, lol
    HAKUNA MATATA

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

Talking ...

Citim Postuar më parë nga Skofiar
    Eshte nje teme qe diskutohet ne shume forume kudo ne bote.
    Ka shume mendime per kete.
    Disa mendojne se partneri juaj eshte i uritur per puthje, se e bene per shkake te hakmarrjes ndaj partnerit, se e bene per shkak se eshe i dashuruar ne dike etj.
    Pra a mund te quhet puthja tradheti?
    Menimi im osht se me shume Tradheti duhet te quhet "psikologjia e njeriut ne momentin qe puth dike tjeter qe nuk ka emrin : i/e dashur " ...! Dmth ajo qe ai ose ajo faktikisht mendojne ne momentin qe vihet ne rastin te puthin dike tjeter sepse cdo njeri ne kete moment vihet ne nje dilemë : Duhet apo jo ta bej kete gje..?
    Dhe pasi reagon ka dy rruge !
    1-Ajo qe vjen pasi e ka puthur personin qe nuk eshte i/e dashuri/a vet dmth ajo eshte gjendja qe ndjen njeriu pasi ka ndare mendjen qe duhet bere kjo gje : dmth te puth dike tjeter...!
    2-Ajo qe vjen pas rrefuzimit te puthjes...!

Ps.: kjo e dyta osht mo mire...

PeaCe...

LlaCiPaCi

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Skofiar,

Koheve te fundit je duke na habitur me temat e reja qe po i hap. Shpresoj qe nuk jane tema te hapura nga pervoja por te hapura ashtu sa per te hapur diskutimin rreth nje teme qe mund te jete realitet.
    Mendimi im eshte: Varet se cfare pasoja sjell pastaj ajo puthje, qe edhe mund te jete e vjedhur, por pa te keq dhe pa pasoja te pastajme.
    Nese themi qe eshte puthja tratheti, atehere çfar eshte veprimi pas puthjes??
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

Faqja 4 prej 14 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Puthja dhe vendet publike!
    Nga Davius në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 86
    Postimi i Fundit: 24-02-2024, 04:31
  2. Puthja per shendetin
    Nga atropin në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 29-07-2023, 11:11
  3. Puthja magjike.......
    Nga DI_ANA në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 81
    Postimi i Fundit: 17-07-2008, 08:57
  4. Cila tradheti falet? Perse?
    Nga Mina në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 27-10-2004, 11:44
  5. Puthja e fundit
    Nga Shën Albani në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 14-01-2003, 03:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •