une e quaj te drejte qe nje djale ti puthe doren nje vajze kur sapo e njeh.
duhet ta fillosh patjeter nga njera ane
une e quaj te drejte qe nje djale ti puthe doren nje vajze kur sapo e njeh.
duhet ta fillosh patjeter nga njera ane
skofiar..
i paqarte je ne shtrimin e pyetjes.
a eshte puthja tradheti .. thua.
si duhet kuptuarkjo?
baba yt a e ka puth nanen tande ne rini kur jan martuar?
patjeter.
po kjo nuk eshte tradheti.
kur ta beni nje pyetje duhet te jete aq e kjarte Pyetja sa te mos kete nevoje te bejne ata qe pyeten pyetje te tjera pyetsit.
a m'kupton or mec..
ku po shkon kjo rini qe as nje pyetje sdi ta formuloje..
99,999999% e pyetjeve neper forume qe ben ky brezi injorant me tanga-armani.. e qe degjojn tere diten eminemin e metallicen.. kane nevoje per pyetje e kunder pyetje nga lexuesi per te marre vesh Pyetjen e pare..
ka marr fund shkolla shqiptare..
Ju Brari si duket e lexoni vetem tutullin e postimit apo nuk keni durim te lexoni me gjate sepse jeni shume i angazhuar ne pergaditjen e postimeve tuaja te famshme.
Tema ka te beje me puthjen e partnerit tuaj me nje te trete deri sa ju jeni ne lidhje me te.
Shpresoj qe tani e keni te kjarte.
po them una...puthja eshte tradheti...gjithmone puthje me kuptimin e plote..jo ne faqe e ne dore se ato cnuk quhen
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
Postuar më parë nga Brari
E mire te thote dhe Brari ore SKofiar .
As une nuk e kuptova kete pietje pa kuptim fare .
puthja tradhti ? Edhe pyet ?![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
E ka thone shume bukur Davius me perpara varet se ca kuptimi i jepet puthjes! Ka shume lloje puthjesh, nese ne te ka ndjenje mund te quhet tradheti, nese behet pa te keq pa ndjenje nuk ka si te jet tradheti!
Romeo ca puthje e ke llafin ti njehere lol...pse s'te duket tradheti ty nese e dashura jote puth dike tjeter ne buze?
Postuar më parë nga s0ni
Mire mi s0ni, po te kishe ti burrin aktor filmash dhe do puthte nai aktore ne film ca e qu ti?
fishek qitu nga deraPostuar më parë nga romeoOOO
![]()
A eshte puthja tradheti ? PO eshte !
Tradhetia nuk eshte vetem koncept fizik!Ne radhe te pare eshte koncept psiqik pra nuk eshte e domosdoshme qe njeri te kete nje kontakt seksual qe te quhet tradheti!J cdo kontakt seksual perben tradheti dhe jo cdo jo-kontakt seksual perben Jo-tradheti ! Fjala vjen , nese ta perdhunojne te dashuren , a mund te quhet tradheti e saj kjo gje?Absolutisht JO!Fajin sta ka ajo por ai qe beri krimin!
Nese puth nje njeri do te thote qe ke ndjenja ndaj tij (saj) pasi ktu s'po bejme fjale per nje puthje shoqerore ne faqe por per nje shprehje ndjenjash me ane te puthjes qe rezervohet vetem per partnerin tend!pra eshte tradheti !
Nuk ka shume rendesi deri ku shkon kontakti fizik se sa ka rendesi ndenja qe ke per te !Dhe pikerisht ndjenja ndaj personit te trete mposht ate qe ke ndaj partnerit duke bere kshu ne vetvete nje tradheti perderisa je akoma me ate njeri !
...
Krijoni Kontakt