Close
Faqja 10 prej 14 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 140
    i vetlarguar Maska e Arcimedes
    Anëtarësuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Atehere un me ate duhet me biseduar njehere mire e mire qe me pare se si eshte puna. Neqoftese ajo don qe te vazhdoje perseri me mua, atehere ajo duhet qe te me premtoj qe nuk do ta bej me kete gje.

Dhe natyrisht un dua pastaj qe te ndigjoj nga ajo se cfare i mungon asajt prej meje, cfare deshiron ajo me shume prej meje dhe si mendon ajo qe un mund tja realizoj asajt deshirat qe ka ajo per mua.

Mbasi ta kem ndigjuar se cfare kerkon apo deshiron ajo me shume nga mua, apo nga vetja e vet un do te mendoj pastaj se si do te veproj.
    Zgjidhja do te jete pastaj e tille qe te dyja palet te jene te kenaqur me ate zgjidhjen qe u mor.

Kaq kisha une.
    I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....

Anëtarësuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Citim Postuar më parë nga diikush
    Ella, nje shprehje tjeter popullore eshte p**dhe me rigon

nuk ishte pyetja e temes cila tradheti fale, dhe kur duhet ndare partneri, etj., por ishte A eshte puthja tradheti? lol

Si p.sh. kur vjedh dicka quhet vjedhje dhe pik! pavaresisht nese, fjala vjen, vjedh nje biciklete apo vjedh banken,a ku di une... kjo sdo te thote qe denohesh njesoj, por ama nuk ka diskutim qe ato veprime te gjitha jane ne kategorine e vjedhjes.
    Njeriu dhe jeta e njeriut nuk jane aq abstrakt dhe gjeometrik, Dikushi.

Ne kemi deshire qe gjithshka ta shpjegojme thjesht e qarte, por cdo njeri e din qe gjerat kan lloj lloj argumentesh dhe arsyetimesh qe ne pergjithesi duhen marre parasysh dhe duhen rradhitur e vleresuar sipas rendesise se tyre. Vetem atehere mund te vendoset me mire se si eshte puna.
    I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar më parë nga Arcimedes

Ne kemi deshire qe gjithshka ta shpjegojme thjesht e qarte, por cdo njeri e din qe gjerat kan lloj lloj argumentesh dhe arsyetimesh qe ne pergjithesi duhen marre parasysh dhe duhen rradhitur e vleresuar sipas rendesise se tyre. Vetem atehere mund te vendoset me mire se si eshte puna.

arcimedes, disa gjera jane teper teper te kompikuara per tju pegjigjur thjesht po ose jo, disa teper te thjeshta; pergjigjja ime ne lidhje me temen futet tek te thjeshtat fare

e bera shume te qarte dhe ska nevoja ta keqinterpretoni pergjigjen time per mua puthja eshte tradheti pik! tani se ne c'shkalle dhe perse ndodh eshte tjeter pune, po tema eshte pyetja eshte apo jo, jo pse ndodh dhe sa eshte.

nejse, cdokush ka mendimin e vet, dhe une shpreha mendimin tim ne lidhje me temen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga diikush : 28-01-2006 më 18:54

Anëtarësuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    arcimedes, disa gjera jane teper teper te kompikuara per tju pegjigjur thjesht po ose jo, disa teper te thjeshta; pergjigjja ime ne lidhje me temen futet tek te thjeshtat fare

e bera shume te qarte dhe ska nevoja ta keqinterpretoni pergjigjen time per mua puthja eshte tradheti pik! tani se ne c'shkalle dhe perse ndodh eshte tjeter pune, po tema eshte pyetja eshte apo jo, jo pse ndodh dhe sa eshte.

nejse, cdokush ka mendimin e vet, dhe une shpreha mendimin tim ne lidhje me temen.
    Po kur nje djale e puth nje vajze ashtu befasisht dhe pa deshiren e vajzes a quhet atehere tradheti, Dikushi? Un di edhe nga keto raste.

Per mua eshte tradheti vetem kur vajza e puth nje djale me deshiren e saj. Atehere un shkruajta qe ajo nuk do ta kete te lehte nga mua, sepse edhe per mua kjo quhet tradheti.

Un e kuptova mendimin tend, dikushi, por doja vetem qe te pergatis per raste qe ndodhin edhe pa deshiren e nje vajze; per raste te pafajshme.

kalofshi mire.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Arcimedes : 28-01-2006 më 19:01

...
    Anëtarësuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428

Oooo, ti dashke qe me shpjegime subjektive te na mbushesh mendien per dicka objektive qe e shofim me sy? Ne te themi ja ujku ti thu shifi gjurmet iher.

Jo vetem qe puthja eshte tradhti, por edhe kaluar tradhtise.

tunxh bir
    Ndryshuar për herë të fundit nga Del Monako : 28-01-2006 më 19:10
    HOLLAND...

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Po kur nje djale e puth nje vajze ashtu befasisht dhe pa deshiren e vajzes a quhet atehere tradheti, Dikushi? Un di edhe nga keto raste.

Per mua eshte tradheti vetem kur vajza e puth nje djale me deshiren e saj. Atehere un shkruajta qe ajo nuk do ta kete te lehte nga mua, sepse edhe per mua kjo quhet tradheti.

Un e kuptova mendimin tend, dikushi, por doja vetem qe te pergatis per raste qe ndodhin edhe pa deshiren e nje vajze; per raste te pafajshme.

kalofshi mire.
    arcimedes, po*dhe me rigon edhe ti tani

lol

nuk ta them me te keq, po e kam fjalen qe ne diskutimet tona ne kete teme skadyshim qe nenkuptohej fakti qe puthja ishte me deshire nga te dy palet, se ndryshe do quhej tema Si i behet halli kur nje djale e puth nje vajze me zor dhe iken me vrap te haje qershi nga baça?

me te mira

Anëtarësuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Citim Postuar më parë nga Del Monako
    Oooo, ti dashke qe me shpjegime subjektive te na mbushesh mendien per dicka objektive qe e shofim me sy? Ne te themi ja ujku ti thu shifi gjurmet iher.

Jo vetem qe puthja eshte tradhti, por edhe kaluar tradhtise.
    Ka djem sa te duash uqer qe e puthin nje vajze ashtu kot e pa deshiren e saj dhe kjo ndodh e nuk eshte sugjestive.

Objektiv eshte kur ti e kap nje vajze flagrant duke e puthur nje tjeter gjere e gjate apo kur ajo e puth nje tjeter me deshiren e saj. Atehere edhe per mua kjo quhet tradheti.

Me qarte nuk mundem dot me e bere per momentin. Ka puthje me deshire e ka puthje pa deshire. Prit kur te kesh vete ndonje rast te tille e atehere do te kujtohen ndoshta keto qe shkruajta un.

Kalofshi mire.

...
    Anëtarësuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Ka djem sa te duash uqer qe e puthin nje vajze ashtu kot e pa deshiren e saj dhe kjo ndodh e nuk eshte sugjestive.

Objektiv eshte kur ti e kap nje vajze flagrant duke e puthur nje tjeter gjere e gjate apo kur ajo e puth nje tjeter me deshiren e saj. Atehere edhe per mua kjo quhet tradheti.

Me qarte nuk mundem dot me e bere per momentin. Ka puthje me deshire e ka puthje pa deshire. Prit kur te kesh vete ndonje rast te tille e atehere do te kujtohen ndoshta keto qe shkruajta un.

Kalofshi mire.
    Ke te drejt. Mendoja se nuk po flisnim per ne Shqiperi. lol Tani qe po menohem ke shume te drejt madje.
    Per ate pun ka edhe vajza ulkonja qe te puthin pa deshir. S'jam kondra.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Del Monako : 28-01-2006 më 19:19
    HOLLAND...

Anëtarësuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    arcimedes, po*dhe me rigon edhe ti tani

lol

nuk ta them me te keq, po e kam fjalen qe ne diskutimet tona ne kete teme skadyshim qe nenkuptohej fakti qe puthja ishte me deshire nga te dy palet, se ndryshe do quhej tema Si i behet halli kur nje djale e puth nje vajze me zor dhe iken me vrap te haje qershi nga baça?

me te mira
    ha...ha...ha... dikushi.

Tani je ne drejtim te mire.

Pyetja eshte thjesht, ne fillim fare: "A eshte puthja tradheti?" E nuk e kam fajin un qe e jap kete pergjigje, sepse pyetja eshte e hapur dhe te len hapesire te madhe per me ju pergjigjur.

Anëtarësuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Pastaj se cfare drejtimi ne marrim ajo eshte ne duart tona, pasi pyetja eshte e hapur. Kaq e thjesht eshte jeta dikushi.

Faqja 10 prej 14 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Puthja dhe vendet publike!
    Nga Davius në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 86
    Postimi i Fundit: 24-02-2024, 04:31
  2. Puthja per shendetin
    Nga atropin në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 29-07-2023, 11:11
  3. Puthja magjike.......
    Nga DI_ANA në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 81
    Postimi i Fundit: 17-07-2008, 08:57
  4. Cila tradheti falet? Perse?
    Nga Mina në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 27-10-2004, 11:44
  5. Puthja e fundit
    Nga Shën Albani në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 14-01-2003, 03:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •