Koreanet kryesojne grupin, me Francen dhe Zvicren mbas tyre me nje pike me Togon ne vendin e fundit. Une them Koreanet dalin te paret nga grupi me Francen ne vend te dyte.
Koreanet kryesojne grupin, me Francen dhe Zvicren mbas tyre me nje pike me Togon ne vendin e fundit. Une them Koreanet dalin te paret nga grupi me Francen ne vend te dyte.
Pjesa e pare e mire per francen ndersa pjesa e dyte foli per zvicren ku paten 3 raste te pastra per shenim .
Patrick Viera nuk shifej me sy , Henry bloz gjithashtu , babagjyshi wiltord vetem kafja i mungonte ne fushe .
Vetem zidane me pelqeu edhe pse nga fundi siē pritej pati nje renie te pergatitjes fizike , zevendesimi i Dhorasos duhet te ishte bere me kohe , sa hyri per pak sa nuk shenoi .
Franca mu duk se i kishte bere lavazh skuadres se saj. Apo e kam gabim? Franca qe dikur idhull ...s'ishte me e njejta. Me erdhi shume keq qe Franca si beri dot asnje gol Zvicres. Zviceranet luajten fort por Franca duhet ta fitonte
presim yjet ne 2:30![]()
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
Loj skandal. Harxhim kohe, po lozi keshtu Franca s'meriton te kaloje grupin.
Prandaj kemi thene gjithmone qe Henry mos te levize nga Arsenali se per ekip tjeter s'ben.
Fen e ke krejt personale. MEMEDHEUN E KEMI TE PERBASHKET.
Bashkohem me mendimin tend .Postuar mė parė nga cunimartum
Ne kompeticione te medha gjithmone ka zhgenjyer si lojtar.
kush ka ndjek pak futboll do kete pare qe Franca luan futboll klasi nje here neper 10-vjecare.
Dikur ekipi i papare i Platinise,Tigana,Zhirez,me vone ekipi i Zidan 1998-2000.
Franca e sotme nuk ka asgje te vecante.Ekip i vjeteruar,me trajnere problematike.Po lihet ne stol Treze-gol e futet Viltord i Lyon.....?
Po lozi keshtu as me dylbi nuk shikon nje sukses te mundshem ne kete Boteror................
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Kolombo,mesa e di une Trezeguet eshte i lenduar se normale qe ishte futur,u be keq per ekipin tone qe u lendua Cisse.
France per meshire eshte bere.
Me duket se do te perserisin suksesin e vjeter te 2002-es!![]()
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Franca s'beri gje...po ama dhe Zvicrra eshte ekip shume i bezdisshem. Ta nxjerr lojen per hundesh.
Ekipi me antipatik deri tani.
Summertime baby!
Mos e nen-vlesoni Zvicren se ka nji ekip te mire dhe dine si ta permbajn Francen. Ket gje e ben dhe 2 here ne eleminatore!
Franca nuk eshte i vetmi ekip qe nuk duket mire, te gjitha ekipe e "madhe" nuk kan treguar akoma ate qe permbajne!
Ndeshja e rradhes per Francen eshe Korea, ndeshje jo e lehte. Ne qoftese Franca luan njesoj si me Zvicren atehere mund te themi qe ka probleme serioze!
Krijoni Kontakt