Close

Rezultati i Sondazhit: Kush Kualifikohet?

Votues
41. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Italia

27 65.85%
  • Gana

4 9.76%
  • SHBA

1 2.44%
  • Republika Ēeke

9 21.95%
Faqja 14 prej 27 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 267
    Dash...me kembore Maska e Toro
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Citim Postuar mė parė nga marsela
    Toro kafsho gjuhen..Ce ke ate fjaline e fundit:-)???
    Un parashikoj fitore te Italise me te pakten dy gola diference sot..dhe ne mos ndodhte ndonje suprize (italianet zakonisht skan shum fat:-(..)do e kemi te sigurte vendin e pare ne grup, dhe me Brazilin do ndeshemi vetem ne finale!

FORZA AZURRI!!!

ps.Edhe barazim sikur te arrinte Usa perball Italise sot do ishte "vdekje" per futbollin..
    Sigurisht ishte vdekje e futbollit .....italian sot......Amerikes iu mohua nje gol i cili ishte i paster...Mcbride ishte ne pozicion off-side , por ishte jashte fazes se lojes, as topin e preku, as nderhyrje beri.....Arbitri "gjykoi" se ai i zinte .....veshtrimin portierit italian!!!!!! A ka me fatkeqesi per futbollin italian....Skuader pretendente per Kupen e Botes te humbasi nga nje skuader e dores se trete me nje lojtar me pak!!!!

Amerika nuk ka shpresa te shumta jo.Qe te kaloje duhet ta mundi Ganen paster me mbi 3 gola diference dhe nje nga cifti Itali-Ceki te humbasi me po aq gola diference...Po une po jua u them, nga ky grup, Gana dhe Cekia kalojne....Italia do humbasi nga ceket dhe nuk do ti ngeli hatri askujt....Sepse askush nuk do te shohi katenacio , por futboll....Ngelen duke shqyer fanela e duke kercitur berryla....Turp!....

P.S.
    C'ti besh...pepino hesapi.....Vlera e lojtarit italian qendron ne sasine e shkelmave dhe berrylave qe jep, ne simulimet qe ben dhe ne ....gjatesine e flokeve!!!!

Citim Postuar mė parė nga marsela
    [I]O Diikush ti me Julieten behuni bashke, hapni nje teme per Brazilin e flisni ne paqe..Un kshu e kam lojen, me shpirt. S'them dot ohu pune e madhe,vij diskutoj, them mendimin tim, respektoj dhe tendin..
    FORZA AZURRI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    o marsela po temen tone e kemi hapur dhe vijne na vizitojne shpesh dhe ca te Italise, po si kemi hale ne sy .

Nejse se e bete shume serioze e spo dini me c'te thoni tani.

p.s Diko kafen e paskan bere te mire si gjithmone keto braziliant
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga Lunesta
    O ty qe te ra nuri, por kur thoni ju papino neve sna vjen keq, pse ofendoheni juve qe jeni si arusha Mira?
    Mu s'me ra nuri, se po ti hapesh syte mire une se kam perdor asnjehere fjalen pepino. Une perpara se te jem tifoz brazilian jam tifoz i futbollit ne pergjithesi, per faktin qe kam luajtur dhe vet. Mua me pelqen ndeshje e bukur dhe skuadra qe luajne mire dhe i vleresoj pa dallim. Italianet sot ishin berrnut komplet.

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Dikusho per ca te shkume? vendin e pare mbajme shum i qete jam edhe sja kom friken te paret do dalim ka grupi

PO ju ckeni qe hudheni si plakat ne ate gjene na lini te qet te komentojm ndeshjen neve se akoma se pash ku keni then se filon aksioni qe i mire apo i dobet po vetem acaroni te tjert
    M&M

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Per nje ndeshje grindeni dhe ju aman?
    Se nuk lozi Shqiperia

Italia dobet,nuk duhej hequr Totti por Toni sepse ishte kot fare.
    Me pelqeu loja e Amerikes,dhe ne shume raste ishin me prezent ne fushe,edhe pe me nje lojtar me pak.
    Shume levdata pati Italia mbas nje fitore dhe kjo ndoshta i fshehu pak disa aspekte teknike qe nuk u pane ne ndeshjen e pare.
    Sulmi perveē disa dy-tre rasteve nuk beri asgje.Mesfusha pervec Pirlo,nuk ndikoi fare ne loje.
    Pastaj edhe fakti qe pati 3 lojtare me karton te kuq,ndikoi ne skemat e lojes dhe si duket amerikanet kishin me shume force fizike.
    Shpresojme ne nje ndeshje super midis Italise dhe Cekise.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    O diikush po dhe Italia ishte me 10.Pastaj un qe ne fillim skam thene qe italjanet luajten mire ose meritonin me shum.Ju beni zhurme kot e un thjesht mundohem te mendoj si ju po smundem, se se kuptoj se ca doni.

Jul amerikanet se degjuan, amerikanet akoma se dine sesht futbolli, se ta dinin kur pane futbollistin shtrire aty duhet ta kishin nxjerr topin jasht pa fishkelly albitri. Ai rregulli i jashtlojes nuk eshte tamam ashtu, sepse kur niset topi nuk eshte e parashikuar se per ku..nese ti je jasht loje, ska rendesi e prek apo jo, loja nderpritet..Ndoshta e di dhe gabim po une kshu e di.
    sa per te verdhen aty ishte mese e merituar, nderhyrje e qellimshme nga pas. Ca do me?
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Citim Postuar mė parė nga sLimShady
    O julius ka cili kend e kape ate ti qe nuk ishte ofsajd?

Sonte loje me e dobet ka azuret :S ne krahasim me lojen e pare mgjs kishin ca raste sidomos tashi ne fund te ndeshjes ku kishte nja 2 raste Del Piero shresojm lojen e fundit do i zhdepim ceket

o julie meqe je kaq tifoze e flakte e brazilit na thuj ca emra te lojtareve qe lozen ne kampionatin 1994
    Ti nga e pe? Une pashe amerikanin qe mori topin nga mesfusha me nje tacking by.theve qe i beri Perrotes dhe e la te gajasur po pa bere faull, u foli mbrojtesve anglisht u tha hapni rrugen, leshoi nje tulle qe per fat te keq i shkoi afer lojtarit tjeter amerikan. Kjo e beri arbitrin ta quante offside. Nuk ishte ama. Amerikani tjeter nuk e preku topin. Nuk dini te beni sulm ju o te humbur! Pike muhabeti, e coni topin brenda zones e nuk dini cta beni. Kaq viktima jeni.
    Ezekiel 25-17.

Citim Postuar mė parė nga sLimShady
    na lini te qet te komentojm ndeshjen neve se akoma se pash ku keni then se filon aksioni qe i mire apo i dobet po vetem acaroni te tjert
    Ju po acaroni veten Slimo se harruat qe jeni ne forumin shqiptar me duket, e ju duket sikur jemi ne fushe duke luajtur me duket
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Dash...me kembore Maska e Toro
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Citim Postuar mė parė nga Lunesta
    Tamom si jevgjit jeni ju tifozet e brazilit qe sa here nuk fiton ITALIA vini me u grric si shaban qosja. A vijme ne te forumi juaj? JO. Pse? Sepse sna bi men per ekipin e Bregut te Lumit..aka brazil. Keshtu.

Italia pati vetem nje speed bump te vogel sot, por kjo sdo te thote qe do e fitojme boterorin.

Forca Italia.
    Kjo nuk eshte tema e tifozave te Italise, por tema per grupin E te Kampionatit Boteror....Ne do vijme do diskutojme ku te na doje qejfi ( dhe si te na doje qejfi)....Jashte teme nuk kemi dale, per vete faktin se cila do skuader qe del nga grupi E do lozi me Brazilin....Prandaj na pelqen te gerricemi me humbamenot aka tifozat e Italise....

P.S.
    Boteror tjeter do merrni kur te ngrihet Benito Musolini nga varri! Dhe ate te 1982 shume e keni!

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Citim Postuar mė parė nga Julie
    Jorginjo, Aldar, Leonardo, Silva, Dunga, Zinho, Bebeto e Romario....

ti do me dit moshen time me ate rast apo c'fare? Amon se late nome ju betohem, une dua gallata po deri ne nje fare mase se e ktheni seriozisht ju pastaj

LOl se kisha men ate gje ska cme duhet mosha se se kom plan te propozoj thjesht te pyeta te shof sa je e informume per futboll :-D

Une asigjo ktu nuk morr seriozisht kto qe shkruhen ktu sikur uji qe ecen ne lum
    M&M

Faqja 14 prej 27 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lufta ballkanike dhe Shqipėria
    Nga Albin nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-07-2014, 07:05
  2. Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 27-08-2006, 06:46
  3. Goran Bregoviē pėr herė tė parė koncert nė Tiranė
    Nga BOKE nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 366
    Postimi i Fundit: 21-04-2006, 10:51
  4. Projekti i zhdukjes sė shqiptarėve - Ivo Andriq
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 26-02-2005, 18:46
  5. Roli i Italise ne Ballkan
    Nga Eni nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 04-07-2002, 08:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •