Postuar mė parė nga diikush
Sa kam qeshur.
Sa kam qeshur.
O Jul pse flet kot?Pope, nese un spo ngaterroj emrat, doli nga loja pas kartonit te dyte te verdhe, mese te merituar..
Goli ishte per tu anulluar sepse ishte fishkellyer me pare!Edhe nese ai lojtar sishte jasht loje( qe ne fakt ishte) thjehst fishkellima do te thot, nderpre lojen.Gjyqtari ka kopetenca te plota brenda ndeshjes, me von e gjykojn te tjere, jo un e ti.
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Tamom si jevgjit jeni ju tifozet e brazilit qe sa here nuk fiton ITALIA vini me u grric si shaban qosja. A vijme ne te forumi juaj? JO. Pse? Sepse sna bi men per ekipin e Bregut te Lumit..aka brazil. Keshtu.
Italia pati vetem nje speed bump te vogel sot, por kjo sdo te thote qe do e fitojme boterorin.
Forca Italia.
Lunesta sa mire e njifke Bregun e Lumit![]()
Ca note e ke pas Gjeografine?![]()
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
Julie sme intereson ca ke ti ne avatar..Mua me vjen inat kur te tjeret ne vend qe te bejne komentin e cfare pane vijn me bejn derr derr per Brazilin.
e kshu thate dhe ne 94 ska b**** po mezi fituat me penallti..(ne fakt ather isha me te dyja e sdija ke te qaja e ke te qeshja)
Thjesht mos flisni para kohe..dhe un parashikova dy gola para per italiant sot pas ndeshjes qe pashe me Ganen, po ja cdoli..Kshuqe mos u nxitoni![]()
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
juve pipinot keni nga nje kafe braziliane nga une te gjithe per ngushellime dhe per te mbledhur koken
P.S. Mos u inatosni vertet kaq shume se late nam, sikur po ndajme tokat kur thote zhyljeta (brasileira) fundja fundit muhabet dhe shaka bejme
![]()
Amerika klas, Kroacia klas. Ndryshimi ne fituam kunder kroatve, ju barazuat ndaj nje amerike me 9 lojtare. S'ka krahasim ktu. Nqftse brazili s'meriton titullin, italia s'meriton te dali nga grupi.Postuar mė parė nga marsela
Ik shiko rregjistrin tek 8 vjevarja bregut lumit. Do gjesh dhe ca lojtare si ata te brazilit aty me ate rast![]()
![]()
![]()
po ca ti besh i diiko ketu mos te kesh germa jeshile ne avatar se te sulen direkt a thua se une ti jemi sulmusit i Brazilit
![]()
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
Postuar mė parė nga Diversant
Me thuaj pak o zhoao tamtamtao
Italia me sa lojtare luajti?
Kroaci ju zgerdhiu ju ne cdo drejtim kurse ne e bem porten e amerikes si kuti votimi.
Krijoni Kontakt