Close

Rezultati i Sondazhit: Kush Kualifikohet?

Votues
39. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Anglia

34 87.18%
  • Paraguaji

1 2.56%
  • Trinidadi

0 0%
  • Suedia

4 10.26%
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 69
    Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    E kam thene qe Anglia eshte ekipi im i 2-te qe do bej tifozllik kte boteror.
    Mbetet pak ore nga perplasja e frankfurtit me ameriko latinet.
    Grupin e kane te lehte , dhe mendoj se do ta kalojne pa probleme.
    Perleshjet e verteta fillojne ne raundin e 2 , ēerek finale e kshu me rradhe .

Kane nje gjenerate lojtaresh qe edhe brazili do ta kishte zili , do ishte mekat mos arrinin te pakten ne finale.

i/e regjistruar Maska e Santana
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    Te-parku... Grupi: Tetova Clan
    Postime
    76
    E pame Angline cfar loje beri, fat qe hyri autogoli se ju per te fituar asnjeher

Ribery Maska e bavarezi5
    Anėtarėsuar
    31-10-2005
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    1,444
    Ama loje beri favoritjha e dyte per te fituar boterorin.Lol Lol
    Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
    (Mark Tuain)

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Ka nje mundesi te perplaset me gjermanet Anglia. Mgjse eshte shpejt akoma parashikoj se ky do te jete dueli i pare i madh, bashke me ndeshjen tjeter Itali - Brazil. O sa qejf kam te ikin pepinot qe ne 16-ce!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Julius : 10-06-2006 mė 14:09
    Ezekiel 25-17.

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Trinidad&Tobago tregoi shpirt luftarak ..Se kisha paramenduar asnjehere kete ndeshje ndryshe pervec fitore te Suedise.

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Anglia luajti bukur, ka njė formacion tė frikshėm, vlen tė permendet mesfusha: Lampard, Gerrard, Beckham, J.Cole. Por kanė edhe njė mbrojtje fantastike si: Terry, Ferdinand, Neville, A.Cole.

Mendoj se kanė njė ekip pėr respekt!
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anėtarėsuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    Kjo ishte mundje per suedin megjithse resultati ishte 0-0. Evropa ka mbaruar, ekipet europiane te ketij botrori jan shum shum shum me posht sesa 10-15 vjet me par.
    Suedia dhe anglia mbase dalin nga grupi po asnje sdo dali as nej gjys finale.

Ingj. T.R Maska e Ilove_INTER
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Vendndodhja
    Under the Bridge!
    Postime
    282
    Citim Postuar mė parė nga Titi
    E kam thene qe Anglia eshte ekipi im i 2-te qe do bej tifozllik kte boteror.

Kane nje gjenerate lojtaresh qe edhe brazili do ta kishte zili , do ishte mekat mos arrinin te pakten ne finale.

PO thuajse njejte jam edhe une... pas ITALISE qe kam ne zemer sivjet bej tifo ose si secondary e kam Angline... nqofse bie Italia ( qe sdo te ndodh:P) ateher per Angline do beja tifo...

P.s sod pash nje David Beckam tjeter ... Moti se kam pare "menekenin" e futbollit te hyje ashtu ne duele te vrapoje shume... e ka marr me seriozet miku me ne fund...
    NeRoAzZuRiPeRSeMpRe

...----> O SA MIRĖ ME QENĖ INTERIST <------...

Citim Postuar mė parė nga Santana
    E pame Angline cfar loje beri, fat qe hyri autogoli se ju per te fituar asnjeher

Mos u merzit se pas ketyre ''vogelushve'' do vije dhe radha jote te ikesh me pushime !
    Sa per ndeshgjen pak per te komentuar , rendesi ka fitorja , te mos harojme se luhej futboll ne temp te larta , gje qe nuk eshte aspak kollaj te pakten per anglezet qe nuk jane te mesuar !
    Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Anglezet moren 3 pike te rendesishme sot . Paraguaj eshte ekip i shpifur ...E kam pare ne ca ndeshje me Brazilin , lozin 10 ne mbrojtje e nuk kalojne mezin e fushes . Edhe pasi hengren golin sot , perseri loznin sikur ishin 0-0 .
    FAT qe u fut ai autogoli se do kishte vuajtur Anglia sot .

Ndeshjen e Suedise e pashe te regjistruar .... Epersi e plote e suedezeve , por topi nuk donte te futej sot . Kishin raste pafund , por sulmusit shume dobet .Ibraimovic nuk shifej me sy .
    Ky barazim i komplikon kualifikimin .
    Ndersa per Trinidad e Tabako eshte boterori i pare dhe pika e pare . Per vendin me 1.3 mil banore barazimi sotem ishte si 1 fitore.

.
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Suedia, aty ku femrat jetojnė parajsėn
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  2. Anglia B vs. Shqipėria - [3:1]
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 26-05-2007, 18:30
  3. Suedia dhe suedezėt nė veprat e shkrimtarėve shqiptarė
    Nga Ullmar Qvick nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 10-03-2005, 07:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •