Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509

Bileta sporti - Sa lekë është shumë shtrenjtë?

Kete weekend qe kaloi dolen ne shitje biletat per sezonin e re te baseballit. E di qe kjo nuk eshte kaq interesante per shume nga ju, por biseda qe dua te filloj eshte: Sa leke do te paguanit per nje bilete?

Ketu i shiten te gjitha ne nje dite (sidomos lojrat kryesore - Cards vs. Cubs) dhe ato qe ngelen, jane shume te keqija dhe praqe thone qe mund te kushtojne mbi $1000. Keta njerez kane rrjedhur fare!!!
    Ignore List: Den Bossi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Sour grapes?

Baseball- eshte sporti im i preferuar, pastaj football (amerikan), po qe kur filluan te fitojne cdo vit, filluan ti ngrejne edhe cmimin e biletave. Pastaj, shkuan edhe ndertuan nje stadium te ri (se marr vesh se c'kishte keq me ate te vjetrin). Cdo vere shkoj nja dy here, por kete vit me duket se ngela thate fare.

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    aman mos u merzit. Japin ketu te puna ime bileta per free ne baseball games. me thuaj kur te ndalosh ndonjehere ne NY, dhe nje loje e ke nga mua.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    ohh puhleeez... Nuk do me zere gjumi sonte! Dhe jo nuk "ia futa n'google".
    Baseballi nuk eshte vetem sport amerikan. Disa nga lojtaret me te mire jane nga Amerika qendrore dhe Azia: Pujols, Matsui, Suzuki, Martinez. Edhe per informacionin tend, tani po organizojne kampionation boteror te baseballit. There!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Mos e ke fjalen per ate kampionatin ku amerikanet bene cmos qe te mos merrte pjese Kuba, dhe me nje pune te thelle corganizimi e sabotazhi qe kubanezet te mos merrnin pjese?

Mos o zot superfuqia e supermiliarderet shkojne e humbin me brekegrisurit e Havanes...

Qesharake kur quajne "World Series" finalen e kampionatit kombetar. Pastaj behen olimpiadat e fitohen gjithmone nga ruset.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Baseballi dhe futbolli: Sporte me helmeta. Sikur po shkojne ne lufte.

Sporte per te bere para. Vetem per amerikanet, sepse po te popullarizohen ne bote, patjeter do dali ndonje komb me i mire se amerikanet. Sapo te behet ajo pune, ne amerike do shpiket ndonje sport i ri.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Per nje njeri qe jeton me Amerike (me duket?), ke shume gjera te keqija per te thene per Amerikanet!!!

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Po me qene ndonje ndeshje si Real - Barca edhe 1000 $ te kishte qene nuk eshte shume problem, njehere ne jete shifet LIVE, Ronaldinho apo Zidane!

Per kenaqesite nuk kursehet!
    My silence doesn't mean I am gone!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga Gio
    Kete weekend qe kaloi dolen ne shitje biletat per sezonin e re te baseballit. E di qe kjo nuk eshte kaq interesante per shume nga ju, por biseda qe dua te filloj eshte: Sa leke do te paguanit per nje bilete?

Ketu i shiten te gjitha ne nje dite (sidomos lojrat kryesore - Cards vs. Cubs) dhe ato qe ngelen, jane shume te keqija dhe praqe thone qe mund te kushtojne mbi $1000. Keta njerez kane rrjedhur fare!!!
    ah one the biggest rivalries in baseball the cubs and the cardinals. Ktu biletat e Cubs shiten nja dy muaj pa filluar sezoni. Cubs ama jane me shume eksperience sesa skuader e vertete baseballi. Jane kot fare. Baseball se ndjek shume (basketbolli eshte sporti im i preferuar) sado qe Wrigleyin e kam 20 minuta nga shtepia.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar më parë nga i_pakapshem
    ah one the biggest rivalries in baseball the cubs and the cardinals. Ktu biletat e Cubs shiten nja dy muaj pa filluar sezoni. Cubs ama jane me shume eksperience sesa skuader e vertete baseballi. Jane kot fare. Baseball se ndjek shume (basketbolli eshte sporti im i preferuar) sado qe Wrigleyin e kam 20 minuta nga shtepia.
    The Cubs s'kane patur asnjeri me ndonje fare vlere qekur Sammy Sosa shkoi tek Nationals. Nuk e di ku ne CHI-IL jeton, por tani per tani une do te shkoja me White Sox. Ata i kane edhe nja dy vjete ne brez derisa te behen kot prape.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kishat Britanike kthehen në palestra sporti
    Nga titi-a në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 59
    Postimi i Fundit: 03-02-2009, 14:26
  2. Sporti shqiptar
    Nga Brari në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-12-2008, 08:36
  3. Nje shqiptar ben picen me te shtrenjte ne bote
    Nga Cimo në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 06-12-2007, 18:48
  4. Bileta Fluturimi për në Shqipëri
    Nga nausika në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 07-02-2006, 18:10
  5. Hobi dhe Biznes
    Nga ganoid në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 14-01-2005, 10:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •