Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 101
    i/e regjistruar Maska e DEA27
    Anėtarėsuar
    18-08-2004
    Postime
    511
    cdo gje ka vleren e vet!
    pastaj ne kete bote qe jetojme ndoshta femrat si japin shume rendesi lukut, por meshkujt aman ate e kane primare dhe meqe shumica e posteve ne kete bote dominohet nga meshkujt per bukuroshet jeta eshte me e lehte!!!
    failure is not an option!

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Po te ishin te dyja nuk do te kishte postblloqe por edhe zgjuarsia
    i hap.Ndoshta me me pak lehtesi por gjerat jane me te bukura kur jane te veshtira...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    per mua zgjuarsia .
    bukuria iken e vjen .

Perjashtuar Maska e kurkushi
    Anėtarėsuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi.Mund te udhetoj pa vize hyrese ne tere boten "interesante"
    Postime
    446
    Se pari une s`e kam te qarte se ēka nenkuptohet ketu me fjalen Fat!
    Fat ,kuptoj une ndodhine(e keqe apo te mire) e jo ndonje gje te imagjinuar.Fat quan njeriu shume gjera por nese ke gjetja e partnerit futet edhe kjo fjale,atehere dihet qe nuk eshte fare me vend...Tera gjerat tjera qe njeriun e takojne jane fat i mire apo Fat i keq(fatekeqesi) por ato jane te fiksuara.Me partnerin gjerat nuk jane asnjehere konstante dhe te fiksuara...te duket fat ne fillim dhe pastaj levize tatepjetes...Per kete dua te them sikurse e tha...dhe "Milaniste" me pare: te dyja (bukuria dhe menquria)por dhe pasuria jane komponente qe duhet ti kesh per te patur mundesi te zgjedhesh nje vashe apo djale te bukur.Secila nga keto tri komponente nese mungon,atehere suksesi real apo jetezgjatja e ketij suksesi eventual eshte me e pasigurte!
    Une psh.Fat e konsideroj nje 7-she ne Lotto te Gjermanise dhe me te...pastaj Fat sa te duash...sa te dijsh te zgjedhesh...dhe te mund te paguash...
    Kjo ka qene gjithnje,por kjo eshte sot mundesia me e perhapur dhe e njohur e Fatit ne boten e sotme aktuale...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kurkushi : 20-10-2006 mė 21:37

Cobra1 Maska e Cobra1
    Anėtarėsuar
    18-01-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    288

OOOOOOOO Fishek

Citim Postuar mė parė nga kurkushi
    Se pari une s`e kam te qarte se ēka nenkuptohet ketu me fjalen Fat!
    Fat ,kuptoj une ndodhine(e keqe apo te mire) e jo ndonje gje te imagjinuar.Fat quan njeriu shume gjera por nese ke gjetja e partnerit futet edhe kjo fjale,atehere dihet qe nuk eshte fare me vend...Tera gjerat tjera qe njeriun e takojne jane fat i mire apo Fat i keq(fatekeqesi) por ato jane te fiksuara.Me partnerin gjerat nuk jane asnjehere konstante dhe te fiksuara...te duket fat ne fillim dhe pastaj levize tatepjetes...Per kete dua te them sikurse e tha...dhe "Milaniste" me pare: te dyja (bukuria dhe menquria)por dhe pasuria jane komponente qe duhet ti kesh per te patur mundesi te zgjedhesh nje vashe apo djale te bukur.Secila nga keto tri komponente nese mungon,atehere suksesi real apo jetezgjatja e ketij suksesi eventual eshte me e pasigurte!
    Une psh.Fat e konsideroj nje 7-she ne Lotto te Gjermanise dhe me te...pastaj Fat sa te duash...sa te dijsh te zgjedhesh...dhe te mund te paguash...
    Kjo ka qene gjithnje,por kjo eshte sot mundesia me e perhapur dhe e njohur e Fatit ne boten e sotme aktuale...

Kur nuk kupton pes lodhej kot

Cobra1 Maska e Cobra1
    Anėtarėsuar
    18-01-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    288
    Kur flasim per realitetin mendoj se duhet ti pergjigjen qe te dija nga pak se dikush thot vetem zgjuarsia ,dakort jam nuk i kundervihem atyre qe kan kete mendim Po cfar ta bej un, nje fityr shempaze per grua ,dhe me rruat zgjuarsia e saj ose ne te kundert nje grua e bukur per ne vitrin po pa mendje fare .

Nuk me thoni si tja bejme ku te perqendrohemi , e pra duhet ti pershtaten te dyjave dhe bukuris dhe zgjuarsis vetem keshtu munt te themi se qenkemi me Fat

Perjashtuar Maska e kurkushi
    Anėtarėsuar
    24-06-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi.Mund te udhetoj pa vize hyrese ne tere boten "interesante"
    Postime
    446
    Citim Postuar mė parė nga Cobra1
    Kur nuk kupton pes lodhej kot
    More une ty te kam kuptuar mire qe ne fillim...Ti je ai qe s`e kupton vetvehten.Tani vetem humbe kohen kot duke u perpjekur te ndyesh shkrimet e mia me pleherat tuaja te cilat s`ndyhen nga askush, jo vetem nga ti sepse jane te miat.

Albanian Maska e Mogli--
    Anėtarėsuar
    20-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė (ALBANIA)
    Postime
    56
    Ore ju forumista;une mendoj qe pjesa me e madhe ja kane futur kot!Pse do thni ju tani;tani jua them une psene:
    Sepse tema thote kush i hap rrugrn fatit jo sa te vlefshme jane bukuria dhe zgjuarsia ...Rrugen (por vetem rrugen ama)fatit per tu martue ja hap BUKURIA
    ju pershendes TUNG

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga Mogli--
    Ore ju forumista;une mendoj qe pjesa me e madhe ja kane futur kot!Pse do thni ju tani;tani jua them une psene:
    Sepse tema thote kush i hap rrugrn fatit jo sa te vlefshme jane bukuria dhe zgjuarsia ...Rrugen (por vetem rrugen ama)fatit per tu martue ja hap BUKURIA
    ju pershendes TUNG
    PO NE QE SJEMI TE BUKUR SI TJA BEJME ?????????

TI E PASKE MBYT LOL

i/e regjistruar Maska e Laura78
    Anėtarėsuar
    23-08-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    157
    per mendimin tim e hap bukurija respek

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kontributi i shkenctarėve islam nė shkencė
    Nga Bleti002 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  2. Tefsir-(komentim suresh)
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 29-07-2006, 16:14
  3. Libri rijadus salihin
    Nga useid nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 24-01-2005, 12:51
  4. Besimi dhe besimtari
    Nga Fjala e drejte nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 16:41
  5. FERRI - Shtepia e ardhshme pėr tė gjithė !
    Nga DeuS nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 08-09-2004, 19:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •