loooolPostuar mė parė nga reni00
renio ti do dru per zotin :P...edhe mos vi bast per mu se una deri ne vend te parafundit eshte qe dal me e larta :P...lool..kshuqe do humbesh kot :P
![]()
loooolPostuar mė parė nga reni00
renio ti do dru per zotin :P...edhe mos vi bast per mu se una deri ne vend te parafundit eshte qe dal me e larta :P...lool..kshuqe do humbesh kot :P
![]()
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
reno se ke mir kete punen e basteve do ngelesh pa buk_SwEeT_GirL_ po e ke len vendin e fundit lere qe vllait mos ja lej fare te knaqet tu te pa po do filloj ne un bastet
Gerdi
reno ate crackun ja dhash atij shokut ta provonte se un se kam me lojen sme ka kthyer akoma pergjigje. rrofsh gjithsesi
Gerdi
reno rrofsh se e rregullova nfs
Gerdi
ok gara te mbara...dhe mos na turpro po fito...Postuar mė parė nga Gerdi
se po ta kalon dhe Sweet girl.![]()
te ma kaloj sweet girl ku ta gjej vetem ti mos ma kalosh
i hoqa 2 nga black list po skam kohe te luj shum se kom provim ne fizik te enjten e jom bryl fare
Gerdi
C'fare videokartash keni ju qe e luani kete ne PC? Mua me duket si shume e rende per GeForce FX 5200 timen. A ka mundesi qe kjo loje te luhet me 2 lojtare ne LAN dhe njeri lojtar te jete polic e tjetri i ndjekuri? Vellai im vdes per Need for Speed (Hot Pursuit e ka patur shume qejf) ndersa une hajt me, e pranoj.
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
NFS Most Wanted
Po e luaj ne Xbox dhe nuk e ka ndermend te me bezdiset. Historia, grafiket, makinat....gjitha i kane bere dore e pare.
Kam arritur deri te Blacklist 6 and looking forward to drive that Carrera GT veeeery soon.
o reno kur te jesh ne msn plako kam i muhabet se dua me te pyt per i gje
Gerdi
Goxha loje e bukur dhe shume reale.
Deri tek 2-shi e cova, dhe se lujta mo![]()
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Krijoni Kontakt