Sinqerisht, bile edhe para se ta shkruanit këtë “postim gjenial”, mendimi im për ju ka qenë se jeni një nga ata kuazi filozofët që dërdëllisin pa ndërprerë, sa që humben në fjalët dhe mendimet e tyre.Ç'mendon ti per mua nese une te them ne sy haptas qe nuk ka patur asnje spastrim etnik ne Kosove, asnje te vrare, te gjithe ishin terroriste, nuk eshte djegur asnje shtepi, e nuk ka patur kurre qofte dhe nje refugjat te vetem ne Kukes dhe ne Bllace ?
Në fakt, nofka juaj “oiseau en vol” e shoqëruar me postimet e juaja, në çdo temë jashtë rubrikës filozofi-psikologji, më përkujton atë barcaletën për një lloj zogu që është “so full of shit that it can’t even fly”.
Pra i nderuar, në rastin e juaj më habit: në njërën anë injoranca juaj që i krahasoni izraelitët me Kosovarët dhe në anën tjetër idiotizmi juaj për ta krahasuar veten me Ahmadinexhad-in. Get a grip.Te lutem mu pergjigj shkurt, pa shume lajle-lule, jam nje i poshter apo jo, dhe a te mahnit guximi im ?
Përgjigja në pyetjen e juaj, pa lajle-lule është: Jo nuk më mahnit guximi juaj për t'i shkruar nja dy fjali budallaishi, s'e shoh si ndonjë guxim për mahnitje.
Kurse, pa dorëza: Po, më mahnit guximi i një burrë shteti që del e i thotë një Evrope kurvë se dëmet që i ka shkaktuar duhet t’i shpaguaj mbi kurriz të vetin e jo të huajin.
Shpresoj se je i kënaqur me përgjigjen.
Krijoni Kontakt