Edhe mua me pelqen goli i Ronaldinhos,mjeshtri apo jo nga vendi te shenosh ashtu eshte shum e veshirr dhe se arrin gjithkush
Edhe mua me pelqen goli i Ronaldinhos,mjeshtri apo jo nga vendi te shenosh ashtu eshte shum e veshirr dhe se arrin gjithkush
Goli me i bukur ishte i Raulit me Manchesterin kur Redondo degjeneroi Bergun
Ehhhh eshte hera e pare qe pelqej nje shkrim tendinPostuar më parë nga Vjosa
![]()
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Golin me te bukur qe kam pare ka qen nje gol i shenuar nga Interi, nuk e mbaj mend me saktesi... Por ka qe ne nje finale ch-league ne vitet 60. Ku interi ka fituar 2-1, ( Me benfiken ne mos gaboj )
Madje ne 50 golat me te bukur te ch-league ka qen goli me i bukur. I dyti ka qen i Zidan, me pas nje gol i Gulit.....
Po e pershkruaj pak. Ka kaluar 4 mbrojtsa... ka kaluar portierin... Nuk e ka gjuajtur topin ne porte....Po perseri ka kaluar nje nje mbojtes dhe portierin serisht![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
Ne finalet e champions Interi ka rrahur 3-1 Real Madrid dhe 1-0 Benficen .Postuar më parë nga AIRON^BOY
Ne dvd e historise se Interit i kam keto 2 ndeshje . Do e shof per kuriozitet![]()
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Goli i Carew me Realin sivjet me thember me shpine nga porta mes shaleve te Salgados! Ah more Salgado! Eja te Juvja mos rri me Realin se ke per tu shkatrru fare!
Nese ju doni nje lojtare te tipit Salgado, qe doren ne zemer nuk eshte i nivelit te luan ne nje klub si: Real apo Juve, merreni, ja ku e keni, na shpetoni edhe neve edhe vete Salgadon nga Ronaldinjo se e shkatroi te ngratin lol lolPostuar më parë nga Juventini
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Tani sa pashe 50 golat me te bukur te vitit 2005 tek EUROSPORT . Ne pergjithesi kishin vene gola te shenuar nga distanca .
Ja disa pozicione :
Vend te 5 goli i LAMPARD ne dneshjen CHELSEA - BAYERN ne Champions ...kros nga e djathta , stopim me gjoks , e ne rrotullim gjujtje e gol...
Ne vend te 4 nje gol me finde...
Ne vend te 3 gol i VALENCIAS ne kampionat , gjujtje nga jashte zone , ne trekendesh....
Ne vend te dyte goli i Almeydas ne ndeshjen INTER - PORTO , gjujtje e lire ne trekendesh...
Ne vend te pare goli i Quaresma ne ndeshjen PORTO - AVE ne kampionat portugez... supergol..gjujtje me te prere nga jashte zone ...
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Krijoni Kontakt