Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24
    heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar mė parė nga Lioness
    Endrra ime eshte ajo e nje Ballkani qe nuk do mbahet mend si fucia e barutit te Europes, por si nje rajon me bukuri te rralle jo vetem gjeografike por dhe shpirterore apo humane, me zakone dhe tradita qe me shume na bashkojne se sa na ndajne. (Kam pas ne shkolle disa serbe dhe "cuditerisht" kemi disa gjera te perbashketa.) Nder shekuj e kemi shkruar historine e Ballkanit me gjak. A kemi mundesi, deshire, te drejte humane ta shkruajme ndryshe?

Naive, por rezervoj te drejten te jetoj, te enderroj nje vizion (iluzion per shume) te tille, sesa te thahem nga urrejtja.
    I have a dream.. a song to sing

(e mora nga Abbat jo nga Martin Luter Kingu.. legjendar)..

Lioness, edhe ne Irak, qe ta themi hapur, nuk eshte shkuar per te eksportuar demokraci. Kjo bote keshtu eshte.

p.sh. pak me vone pushtimit te Vukovarit ne nentor '91 u mesua se i gjithe personali i spitalit se bashku me te semuret nuk u lejua me qe .. te ekzistonte (gjeta kete fjale, sepse pershkrimi se si ndodhi e gjith ngjarja do te ishte shume makaber). Ka plot gjera "interesante" qe i ndodhi edhe popullsise kroate ne pjesen e mbetur te qytetit, qe u rezistoi heroikisht per dhjetera dite barbareve te Seselj.

Cuditerisht, popullsia serbe e Krajinas u stergezua me fitoret serbe te asaj kohe. Pse duhet te na vije keq, sidomos ne shqiptareve, se cfare u ndodhi me pas?

I larguar Maska e panchovilla
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Milky Way Galaxy
    Postime
    502
    Nje gje se marr vesh. Pse iu afrohemi konfliktit vetem nga ana fetare kur e dime se popujt e ballkanit nuk jane shume fetar. Edhe pse thuhet se gjoja feja ka qene shkak kjo s'eshte apsak shkak kryesor.
    Pse psh shqiptaret katolike duhet ti perkahin kroatet, ortodokset serbet dhe muslimanet boshjnaket? A mund ti analizojme gjerat vetem duke i pare faktet dhe jo duke folur me paragjykime. Per ta pare se kush ka kryer me shume krime duhet ta shohim se ku pati me shume viktima. Pervec ketyre tre popujve ka edhe shume njerez tjere qe jane perfshire me lufte. Psh nuk me kujtohet emri(mbiemrin e ka Rahimi me duket) i nje gjenerali kosovar qe ka marr pjese ne ushtrine kroate dhe me vone i eshte dorezuar Hages. Bile shqiptaret thonin se po te kishte qene kroat nuk do e dorezonin aq lehte
    Ne ushtrine serbe gjate betejave te zhvilluara ne Vukovar ka marr pjese gjenerali i pergithshem i ushtrise maqedonase(i tanishmi). Kete e protestojne mediat kroate. Ka patur te rinj shqiptare(kosovare apo maqedonase) qe jane derguar ne Kroaci te luftojne me ushtrine `jugosllave` kundra kroateve. Ne amerike edhe une kam pare serbe qe flisnin me respekte(se paku keshtu dukej ne zemer nuk mund ta dije se cka kane). Por nga ana tjeter psh. ne Chicago e pata pare nje makine me targa qe thoshte `KOCOBO`. Pra nga te gjitha palet ka njerez qe vetem e urrejne njeri tejtrin.
    Ish-Jugosllavia eshte shume me e perzier se sa shihet nga jasht.
    Edhe une them mire do ishte te jetojme ne paqe. Por sa jane realiste keto deshira mund te imagjinoni
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga panchovilla : 12-12-2005 mė 23:27
    Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    34
    Citim Postuar mė parė nga Brari
    Eh More brari, per ty edhe kroat edhe shkiet heronje, ndresa Luftetaret e Lirise, Ushtaret e Ushtrise Clirimtare te Kosoves jane kriminel....

shkruan artor sallatori..

artor .. jam une qe luftaret shqiptare te FARKUT dhe uck-se i quaj heronj dhe i mbroj nga shpifjet tuaja por fatkeqesisht nuk i mbroj dot nga plumbat tuaj qe i keni vrare si gjat luftes edhe tani..

un i them luftare heroine Sabahetes se ashtu ishte kurse ju e vrisni dhe shpifni per te..
    un i them luftar dhe Hero deputetit te zgedhur me voten e popullit Uk bytyqit..kurse ju e vrate dhe e shate dhe i thate tradhetor..
    Un i them komandant dhe hero Drinit kurse ju.. krejt shtabi enverist demaqo qoseist- thaqo limo jakupo veseloist.. shpifet per drinin dhe e pergatitet pabesisht vrasjen e tije mu ne der te shtepise e pastaj shkuat ne bordellon pojata me ba hajgare e orgji..
    Un i them luftar Ilir Selimit.. dhe Hero sepse luftoi ne uck aq sa mundi por nuk u pajtua me kanibalet.. dhe i denoncoi ata ne institucionet e Kosoves.. per aktin e turpshem qe ben disa enveriste.. uck-ashe.. qe rrembyen pabesisht 4 luftar shqiptar te mrekullueshem.. te FARKUT dhe i masakruan e i mbyten ne liqen..
    dhe ju kanibalet i zute prite ilir selimit pse nuk u pajtua me kanibalizmin tuaj dhe ja vrate nuse e axh e nip e mbes 4 e 11 vjecare..
    e dhjetra e qindra raste tjera kanibaleske sikurse llapushniku.. keni bere e beni per dite..

duhet te jem arkan te pajtohem me ju..
    jo mor artor-sallator ..jam shqiptar..
    Une i theme HERO Fehmi e Xheve Lladrovci, une ju them heronj Adem e Hamze Jashari me gjithe familjen, per mua eshte hero Adrian Krasniqi, per mua jane heronj te gjithe clirimtaret dhe ushtaret e Ushtrise Clirimtare te Kosoves. Keta jane heronj, te cilet e pruan Kosoven ne keto dite qe ne gezojme tani.

Por nje pyetje per ju Brari, pasi qe e shof qe jeni FARKIST, po sipas teje nuk ishte e nevojshme vetem Ushtria Clirimtare e Kosoves , Ushtria e cila ishte vete populli, por edhe farku te formohej ne ate kohe, pra te formohej edhe nje ushtri e fikret avdicit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    34
    Citim Postuar mė parė nga Brari
    Eh More brari, per ty edhe kroat edhe shkiet heronje, ndresa Luftetaret e Lirise, Ushtaret e Ushtrise Clirimtare te Kosoves jane kriminel....

shkruan artor sallatori..

artor .. jam une qe luftaret shqiptare te FARKUT dhe uck-se i quaj heronj dhe i mbroj nga shpifjet tuaja por fatkeqesisht nuk i mbroj dot nga plumbat tuaj qe i keni vrare si gjat luftes edhe tani..

un i them luftare heroine Sabahetes se ashtu ishte kurse ju e vrisni dhe shpifni per te..
    un i them luftar dhe Hero deputetit te zgedhur me voten e popullit Uk bytyqit..kurse ju e vrate dhe e shate dhe i thate tradhetor..
    Un i them komandant dhe hero Drinit kurse ju.. krejt shtabi enverist demaqo qoseist- thaqo limo jakupo veseloist.. shpifet per drinin dhe e pergatitet pabesisht vrasjen e tije mu ne der te shtepise e pastaj shkuat ne bordellon pojata me ba hajgare e orgji..
    Un i them luftar Ilir Selimit.. dhe Hero sepse luftoi ne uck aq sa mundi por nuk u pajtua me kanibalet.. dhe i denoncoi ata ne institucionet e Kosoves.. per aktin e turpshem qe ben disa enveriste.. uck-ashe.. qe rrembyen pabesisht 4 luftar shqiptar te mrekullueshem.. te FARKUT dhe i masakruan e i mbyten ne liqen..
    dhe ju kanibalet i zute prite ilir selimit pse nuk u pajtua me kanibalizmin tuaj dhe ja vrate nuse e axh e nip e mbes 4 e 11 vjecare..
    e dhjetra e qindra raste tjera kanibaleske sikurse llapushniku.. keni bere e beni per dite..

duhet te jem arkan te pajtohem me ju..
    jo mor artor-sallator ..jam shqiptar..

Dmth sipas teje Brar ata qe kane qene prekrahes te bllokut Luftarak, ata qe kane perkrahe Ushtrine Clirimtare te Kosoves, ata qe i perkrahin ende ata qe luftuan e qe tani jane ne kuvend natyrisht se e di ti per ken e kame fjalen, ata qe kane qene dhe jane kunder politikes 16 vjecare dhe mashtrimeve te LDK e Rugoves, pra te gjithe ata jane Arkana, Kriminel, Kanibal apo jo brari. E ndersa ata qe e perkahin dhe kane perkrahe LDK Rugoven jane atdhetar jane shqiptar apo jo Brari.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 07:18
  2. Shtypi serb: Arrestohet gjenerali serb Mladiç, nën akuzë nga Haga
    Nga Pasiqe nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 22-02-2006, 12:15
  3. Shqipėria pėrballė ndėrgjegjes sė gjymtuar tė saj
    Nga Shėn Albani nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 22-09-2005, 12:27
  4. Gjenerali i Natos: Nato mbetet e perkushtuar ndaj Kosoves
    Nga Albo nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-02-2004, 19:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •