Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Thumbs down Ėshte rregull per te gjith apo vetem per disa?

Pershndetje Stafi..

Edhe pse shum her u ben ankesa , edhe shum her u perjashtuan njerz nga i njejti person i cili o duhet te jemi te gjith me te njejtin mendim me te o te gjithve do na ofendoj , dhe me PM qe u dergohet Super Moderatorve , na cau per zotin se kuptojm pse beni kesi dallime , pse lejoni te till njerz qe bejn provokime te panumerta dhe kur po na hypin nervat deri lart ateher po na perjashtoni kur po ju kthehemi ne at menyr si po ben ai..!

A lejohet kjo ne FORUM.!

Citim Postuar mė parė nga Llapi
    qen kofsh vet he pis pisi si e pe flamurin tan edhe ne gjuhen e juve serbisht me thrret Llapē idioti

Po ky Flamur , me te shkruar Serbisht a i lejohet ketij Shqiptari apo ketij Forumi Shqiptar?

Po keto ofendime dhe keto fotosh qe bejn plerat te till si ai.. lejohen?

rtp nuk te kam borq te me quajsh as kinez Lui as soj maxhupi por jam mesue disi me juve nja dy tre personave tash e sa vjet vazhdoni ne ēdo postim te juajin tu me sha marre bre marre pse rren se une jam Lui pse rren trego perse rren perse me quan soj maxhupi perse a te shava une ty jo ateher tani po ti kthej te gjitha ty prapa e baj ne mujsh e moderatoret le ti lexoin te shamet tua e le te knaqen

tani pasi qe kush po don po qet flamur te shtetit flamur te partis flamur te qytetit te mahalles te shpis edhe une e kam vendos nji te shtrigave a dhampirave a ende sja kum lane emrin.

Po nqs eshte nje rregull te mbahet per te gjith , e jo per 1 PO e per 100 JO..!

U perjashtua Arb per llafet e tij duke u anku neper PM e ankesa , vetem pse ai i provokon vet e tani po thot pse po ofendojn
    .

Ju lutem pa dallime , ose te jet nje rregull per te gjith , ose per as nje..!

Gjith te mirat
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Tema u pastrua nga ato postime. Nqs vazhdohet me kete "humor" te thate, atehere dhe Llapi apo te tjere do perjashtohen, t'i bejne shoqeri Arbit, dhe mbase i zgjidhin ca mosmarreveshje qe kane jashte forumit.

Tema tė Ngjashme

1. A eshte ne rregull kjo ??!!
    Nga sam1r nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 13-08-2009, 14:11
  2. Duke pritur princin - Intervistė me Bela Tarr
    Nga kino nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 02-12-2008, 13:36
  3. Vllezerit Bluz Skripti ne Shqip.
    Nga Antitrup nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-08-2005, 17:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •