Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 41
    vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365
    UNE E SQAROVA EDHE ME LARTE, NQS DO ME JEPEJ MUNDESIA TE ZGJIDHJA MIDIS DY DJEMVE NJESOJ INTELIGJENTE DHE TE BARABARTE NE CDO PIKE TJETER PERVEC ANES MONETARE DO ZGJIDHJA PIKERISHT ATE QE KA ANEN MONETARE PLUS TE TJERAVE. blablablate qe thone jo njeriu jo ky jo ai sme kane pelqyer ndonjehere. nqs une jam me me shume se nje universitet, dhe gjendje mjaft te mire ekonomike nuk mund te marr dike qe eshte me posht meje....... biles e dua te jete me larte se une. per shqiptaret te pakten eshte cik turp qe gruaja te ushqej burrin se keshtu i bie. sdo te thote se ke pare edhe qenke idiot. ose se je xhepshpuar dhe paske bere dy klase shkolle, dhe hake buke me kos tre vakte edhe kjo te beka superior ndaj te tjetere. pleaseeeeeeeeeeeeee ............. anyway. ky eshte mendimi im dhe i shume njerezve qe njof
    nje histori e vogel: sivjet ne plazh ishin nje grup te rinjsh me prinderit ishin nga tirana. nje prej vajzave adoleshente po ngulte kembe te ngiste makinen dhe e ema i tha makinen shko mesoje kur te vesh tek burri jo ketu ne mes te vlores. nje kusherire u hodh e tha : po sikur burri kesaje te mos kete makine?? uaaaaaaaa tha ajo gruaja, po kjo si ka te plasur te marri malok me kal ose gomar..... dhe kshu si kjo mendojne shume veta........... seshte nevoja per ofendime te tipit e shesin ose se shesin..... sepse po flasim per dashurine dhe njeriun e jetes. kujt si pleqen ske ci ben, ky eshte realitet per shume spo them shumicen.... se mbase su pelqen disave ketu.
    hajde kalofshi mire
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anėtarėsuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Une jam mashkull por dua ti ndihmoj femrave pak ne kete teme.

Nje mashkull inteligjent (inteligjent dtth. zgjuaresi), nese me te vertete eshte inteligjent, mbaron shkolla te larta, pra edukohet, qe dtth. merr dije sa per te fituar para per te blere jo nje makine, por shume makina, shume shtepia, e per te bere jete sa me te mire.

Nje mashkull jointeligjent, apo jo i zgjuar, shume rralle mund te ndodh qe te behet i pasur sepse nuk eshte i zgjuar. Dhe edhe nese e arrin kete, shume veshtire e ruan dhe mban kete pasuri sepse nuk eshte i zgjuar.

E njejta gje vlen edhe per femrat.

Une nuk njoh asnje njeri inteligjent (mashkull apo femer) qe eshte i varfer. Mund te ndodh qe mund te kete krize financiare ne ndonje periudhe te jetes por edhe kjo periudhe eshte shume e shkurte sa qe nuk vihet re fare.

Tung
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dodoni : 08-12-2005 mė 02:28
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    Postime
    365
    Pse e thu kte qe te ndjehesh sikur ke bere zgjedhjen e duhur, apo per tu justifikuar?

POSTUAR NGA ROMEO

ME FAL SHOKU ROMEO , POR PERDERISA NDOQA ZEMREN NATYRISHT QE KAM BERE ZGJEDHJEN E DUHUR DHE JAM SHUME E LUMTUR , NE KULMIN ME TE LARTE TE LUMTURISE. TEK KUSH DO JUSTIFIKOHEM??? TEK TY??? PSE TI KUR TE LIDHESH ME DIKE DO JUSTIFIKOHESH TEK UNE??? UNE JUSTIFIKOHEM VETEM TEK ZOTI LARTE, POR SBESOJ SE DASHURIA KA NEVOJE PER JUSTIFIKIME SE ATE E UDHEHEQ ZEMRA DHE JO MENDJA PERLLOGARITESE. KESHTU QE MENDOI CIK FJALET PARA SE TI HEDHESH SE SKAM ARDHUR KETU TE ME GJYKOSH ZOTROTE.... UNE KAM MENDIMIN TIM DHE KAM BERE ZGJEDHJEN TIME NE JETE. NQS TI DO QE TE TE TERE KETU TE BROHORASIM EDHE TE THEMI RROFSHIN VARFANJAKET ME KEQARDHJE TA THEM SE SDO TE DALI GJE NE DRITE SEPSE SEJCILI KA PREFERENCAT E VETA. KSHU QE ULE TONIN E IRONISE HERE TJETER SE STA BLEN KUSH. DISKUTIM TE KENDSHEMMMMMMMMMMMMM

Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    Postime
    365
    njerezit me inteligjente te gjithe epokes njerezore kane vdekur te varfer.

postuar nga dito

shume njerez do ti thoshin thank you very much but i do not need or want it asaj qe ke thene me larte. eshte me mire me dike me pak inteligjent ose thjesht njeri "normal" per nga inteligjenca dhe qe te jep nje jete komode ose me mire te dy mashkull femer te kontribojne per nje jete komode, se sa inteligjent dhe varferi ekstreme .......... sme duket hic terheqese , biles se di pse me kujtohet ajo luli vocerr................

▒[JuL]▒ Maska e Macho
    Anėtarėsuar
    05-01-2003
    Vendndodhja
    Me Shpirt ne TIRANE
    Postime
    322
    Ore pse nuk i bini shkurt ju vajza?! Edhe cokollata edhe akullore

Macho
    ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-07-2005
    Postime
    15
    Citim Postuar mė parė nga Dito

Do te zgjidhnit nje Djale me makine te bukur, apo nje Djale inteligjent, por pa makine?

Dito.
    Vetem gomari ecen ne kembe sot.
    Ku ka inteligjent pa makine ? Per cfare eshte inteligjent ai, per me zgjidh fjalekryqe?

So much in LOVE:) Maska e azuro
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Vendndodhja
    Prane reve ne krahet e shpirtit tim binjak
    Postime
    35
    Pse ju meshkujt kujtoni se te gjitha femrat duan makina te bukura dhe te shtrenja ?Apo se ju nghit me mendje lehta qe duan vetem te tunden dhe te duken dhe te kene gjera te shtrenjta dhe kujtoni se te gjitha jane njelloj?
    Sa te ceket qe jeni se ju vetm te bukuren kerkoni po harroni ta shikoni veten ne pasqyre........................................... .....................................
    Para se te flisni per ne beni mire te shikoni mire veten !!!!!!
    All you need is LOVE

Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Citim Postuar mė parė nga Dito
    Do te zgjidhnit nje Djale me makine te bukur, apo nje Djale inteligjent, por pa makine?
    Hahahaha. Sa zgjedhje e veshtire. E ca me hyn mua ne pune makina e atij, nese sdo mundja te beja dy pare muhabet? Me mire i bie te ze nje te dashur me furgon, qe ti bej nderin dhe lagjes sime, duke i bredhur.
    Boooooo....persa kohe ka tramvaje, autobusa, avione, taksi... e mbi te gjitha kembet e mia... ahaaaa normale qe do zgjedh ate inteligjentin.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Nje shoqe imja(rob Zoti ajo )tha nje dite: me mire nje budalla me makine,se nje pa makine(po flitej per makina te shtrenjta).Budalla per budalla,me mire ate me te cilin m'rri fundshpina rehat

(e une qe mendoja qe s'flitej me per pune makinash,jo per gje per jashte kane te gjithe makina)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 08-12-2005 mė 11:33
    Kam vetem nje limit: qiellin!

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Do e zgjidhja inteligjentin , e per makine e perdorim makinen time

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Zgjedhja e presidentit tė ri nė Shqipėri
    Nga Davius nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 26-04-2006, 12:44
  2. A ėshtė etike zgjedhja e gjinisė sė foshnjes?
    Nga Davius nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 12-12-2005, 10:41
  3. A perbene zgjedhja e z Andi Beli zgjidhje per KESHin ?
    Nga GGNY nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-11-2005, 09:03
  4. HTML - Zgjedhja e ngjyrave
    Nga IlirDeda nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-01-2005, 20:11
  5. Zgjedhja e statusit me ndermjetsim nderkombetar
    Nga Beqari002 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 20-09-2002, 12:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •