UNE E SQAROVA EDHE ME LARTE, NQS DO ME JEPEJ MUNDESIA TE ZGJIDHJA MIDIS DY DJEMVE NJESOJ INTELIGJENTE DHE TE BARABARTE NE CDO PIKE TJETER PERVEC ANES MONETARE DO ZGJIDHJA PIKERISHT ATE QE KA ANEN MONETARE PLUS TE TJERAVE. blablablate qe thone jo njeriu jo ky jo ai sme kane pelqyer ndonjehere. nqs une jam me me shume se nje universitet, dhe gjendje mjaft te mire ekonomike nuk mund te marr dike qe eshte me posht meje....... biles e dua te jete me larte se une. per shqiptaret te pakten eshte cik turp qe gruaja te ushqej burrin se keshtu i bie. sdo te thote se ke pare edhe qenke idiot. ose se je xhepshpuar dhe paske bere dy klase shkolle, dhe hake buke me kos tre vakte edhe kjo te beka superior ndaj te tjetere. pleaseeeeeeeeeeeeee ............. anyway. ky eshte mendimi im dhe i shume njerezve qe njof
nje histori e vogel: sivjet ne plazh ishin nje grup te rinjsh me prinderit ishin nga tirana. nje prej vajzave adoleshente po ngulte kembe te ngiste makinen dhe e ema i tha makinen shko mesoje kur te vesh tek burri jo ketu ne mes te vlores. nje kusherire u hodh e tha : po sikur burri kesaje te mos kete makine?? uaaaaaaaa tha ajo gruaja, po kjo si ka te plasur te marri malok me kal ose gomar..... dhe kshu si kjo mendojne shume veta........... seshte nevoja per ofendime te tipit e shesin ose se shesin..... sepse po flasim per dashurine dhe njeriun e jetes. kujt si pleqen ske ci ben, ky eshte realitet per shume spo them shumicen.... se mbase su pelqen disave ketu.
hajde kalofshi mire
Krijoni Kontakt