Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 41
    Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    O bija e detit, por femra qe eshte e afte, nuk pret te kete mashkulli makine, por ka makinen e vet!!!!!!! Pastaj cfare ka te beje gjendja financiare e dikujt me ndjenjat e tua per te. Por nese ai mashkull nje dite, person nje humbje te madhe financiare..ti qe ndien per te, cfare do beje? do e ndaje ne vend me arsyetimin : IK SE SKE PARE QE TE ME PLOTESOSH TEKAT, dhe une jam e paafte tia plotesoj tekat vetes? nccnccncncncc... booooooo. Gusto, gusto kjo dynja, gusto, gustos nuk i ngja!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    NASHTI QE THUA TI SHOKU ROMEOOOOOOOOOO , UNE STE PARAGJYKOVA AS TY AS NDONJE TJETER, PORRRRRRRRRR DUKE MARRE FAKTIN QE MESHKUJT SHQIPTARE SHIKOJNE TEK NJE FEMER VLERAT QE UNE PERMENDA ME SIPER......... PJESA DERRMUESE E TYRE............ THASHE QE SIC KENI JUVE MESHKUJT KERKESA TEK FEMRA EDHE AJO KA KERKESA NDAJ NJE MASHKULLI, NJE PREJ TE CILAVE ESHTE QE AI TE JETE MIRE NGA ANA FINANCIARE ............... U SQARUAM BESOJ........ TY STE MORI KUSH SI SHEMBULL........... DHE MOS HAJDE TE ME SHKRUASH QE MESHKUJT SHQIPTARE NUK SHIKOJNE VIRGJERINE E TE TJERA E TE TJERA SE U VRA DYNJAJA NE SHQIPERI PER CESHTJE NDERI. JA KESHTU
    HAJDE BYE

Po ta theksoj edhe nje here, perderisa un nuk bej pjese e atij grupi, nuk ke se si te pergjithsosh!

Ti si do ta merje nese un do te thoja : "vajzar jane te gjitha ......."?

Mbase ty ste intereson shume, por ta siguroj qe shume vajza qe do ta lexonin kete postim do te nxeheshin shume keq!

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365
    GRIFSHA po te lexosh me larte te gjitha postimet e mia do shikosh qe kam thene qe une edhe ai kemi nje gjendje financiare edhe shkollim. nqs une jam shumeeeeeeeeee e shkolluar dhe kam nje gjendje te mire financiare, nuk e mendoj te marr nje qe ska te njejtin nivel me mua........ as nuk e mendoj ne bote.......... ty mbase te pelqen te marresh nje cop cop eshte zgjedhja jote........ une dua qe UNE EDHE AI te jemi te barabarte ne cdo drejtim.......... ne jete ndodhin shume gjera.......... ai mund te sakatohet une mund te sakatohem , mund te mbetemi pa pune........... e te tjera e te tjera. po flas per zgjedhjen e fillimit ne fillim te lidhjes njohjes, sepse po u be martesa nuk e diskutoj divorcin me SEPSE NUK BESOJ NE DIVORC..... MARTESA ESHTE E SHENJTE PER MUA.
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365
    popull shqiptar mos gjykoni te tjeret ne zgjidhjet qe bejne ne jete. sic keni bere juve zgjedhjet tuaja tek partneret edhe une kam bere timen........ u pelqen apo su pelqen juve as mua as atij qe dua aq shume si behet shume vone, ndaj beni mire te jepni mendimet tuaja edhe mos te merreni me jeten private te te tjereve. ketu eshte tere ceshtja.....
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Citim Postuar mė parė nga bija_e_detit
    popull shqiptar mos gjykoni te tjeret ne zgjidhjet qe bejne ne jete. sic keni bere juve zgjedhjet tuaja tek partneret edhe une kam bere timen........ u pelqen apo su pelqen juve as mua as atij qe dua aq shume si behet shume vone, ndaj beni mire te jepni mendimet tuaja edhe mos te merreni me jeten private te te tjereve. ketu eshte tere ceshtja.....

te lumshin duret, shume bukur e ke thene!

mjafton qe kur te shprehesh mos te ofendosh asnje!

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Nje pyetje kisha uneper pyetjen e temes.Ai qe ka makinen eshte edhe budalla apo i mungon ndonje gje?
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Anetare permbajuni Temes ndryshe cdo post i juaji hudhet ne koshin e posteve.

Dito.

harapciu Maska e elbasanlliu yll
    Anėtarėsuar
    11-11-2005
    Vendndodhja
    italia
    Postime
    122
    Femra duhet te shikoj cunin ne rradh te pare se pastaj leku vjen se eshte si puna asaj kurv.. sot te ty neser te mu,prandaj zgjidhni cunat e mire se ai qe ka mercedezin nuk besoj qe e ka bler me pun djerse,se un kam 10 vjet ne itali qe punoj dhe studjoj dhe mercedezin sma lejon xhepi.Kuptut?

PimpetT (paj ) ;) Maska e __SwEeT_GirL__
    Anėtarėsuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    somewherE
    Postime
    576
    Citim Postuar mė parė nga Dito
    Gocat e Forumit, Si ju ka Dito , Se ē'desha te bej nje pyetje tjeter si ngahera une Vijoj...

Do te zgjidhnit nje Djale me makine te bukur, apo nje Djale inteligjent, por pa makine?

Dito.
    as njonin ene as tjetrin
    une pershembull se vras mendjen sesa para apo sa dituri ka...pasi skam ndermend te lidh jeten me nje pasanik pa dy pare mend, apo me nje gek qe smerr vesh nga jeta...

nqs cuni do ishte me mend ne koke..ti pershtatej tipit tim..cun hallall e rob i respektushem...cun jo halabak po te kishte nje qellim ne jete..ene mbi te gjitha nje cune qe un me te vertete ta doja dhe te ndjehesha mire me te....

Kte do merrja una
    * I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *

CrosiN Da Dead LiNe...Y

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    do merja me ate qe do me hecte muhabeti, me ate qe do mbonte per tqesh dhe me shum nga tgjitha me ate qe do ndjehesha mir. dmth mu smund tme heci muhabeti me i toc.. souu do ket trru mbase sdo jet shkenctar kjo pak rendsi ka.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Zgjedhja e presidentit tė ri nė Shqipėri
    Nga Davius nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 26-04-2006, 12:44
  2. A ėshtė etike zgjedhja e gjinisė sė foshnjes?
    Nga Davius nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 12-12-2005, 10:41
  3. A perbene zgjedhja e z Andi Beli zgjidhje per KESHin ?
    Nga GGNY nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-11-2005, 09:03
  4. HTML - Zgjedhja e ngjyrave
    Nga IlirDeda nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-01-2005, 20:11
  5. Zgjedhja e statusit me ndermjetsim nderkombetar
    Nga Beqari002 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 20-09-2002, 12:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •