Close

Rezultati i Sondazhit: Sa vite ke qe ndodhesh jashte apo ke qene?

Votues
77. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Me pak se nje vit ose fare

3 3.90%
  • 1-2 vjet

6 7.79%
  • 3-4 vjet

3 3.90%
  • 5-6 vjet

14 18.18%
  • 7-8 vjet

16 20.78%
  • 9-10 vjet

11 14.29%
  • Me shume se 10 vjet

24 31.17%
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 45
  1. #-9
    Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361

Prej sa vitesh jetoni larg vendlindjes?

Shume ne kete forum ndodhen ende jashte per nje arsye ose nje tjeter. Shume te tjere kane qene jashte Shqiperise.

Thjesht per kulture te pergjithshme , sa kohe keni qe jeni apo keni qendruar jashte?

Mua me eshte bere ne shtatorin qe kaloi viti i peste qe jetoj ketej.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2. #-8
    Djali i fisit ASRA Maska e ardi_truss
    Anėtarėsuar
    15-06-2005
    Vendndodhja
    te rrapi ne Mashkullore
    Postime
    133
    Hyra ne i teti kte vit.kam ndryshuar dy vende deri tani.por prape mendjen per tu kthyer e kam.Duket pak e veshtire per shumicen te kthehet mbrapa pas shume vjet emigrimi por cti bejme tani...keshtu eshte jeta!
    Qente le te lehin, karavani shkon perpara..!

3. #-7
    Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    8 Vjet Fiks mbush me 4 Maj qe jam larguar nga Shqiperia , pa e shkelur asnjehere atdheun ........

me/nxjerr dy pika lot

4. #-6
    Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    ti grifshe qe e hape temen dhe na bere te trishtueshem, te takon tia marresh kengers o kurbet kurbet i shkrete ....si e ka ajo lol

5. #-5
    Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    o kurbet kurbet i zi jeten ma ke nxi

6. #-4
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Me teper se 10
    Kam vetem nje limit: qiellin!

7. #-3
    i vetlarguar Maska e Arcimedes
    Anėtarėsuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Me 7 mars te ketij viti bej 15 vjet qe kam ikur nga Shqiperia. Ika me anijet atehere ('91) dhe kisha 2 muaj qe isha 14 vjec. Tani jetoj ne Hollande dhe kam pashaporten dhe nacionalitetin Hollandez.

Nuk kam qene akoma ne Shqiperi, jo se nuk kam mundesi, por sepse Shqiperia eshte per mua nje enderr feminore dhe un kam deshire shume qe ta shikoj prape ashtu te bukur si e lashe une dikur; me ate plazhin e bukur te Durresit, me ate amfiteatrin ku luaja me shoket ku-ka-mcefti, me ata cunat e lagjes qe i ndigjoja pothuajse cdo darke kur kendonin me kitarre poshte pallateve, me ata djemt dhe vajzat e klases qe shkonim si moter e vella dhe me ate familjen time qe donte qe un te merrja vetem nota te mira ne shkolle.

Shqiperia eshte per mua nje enderr qe un e mbaj gjithmone brenda zemres time dhe qe dua ta plotesoj vetem kur te vij ai momenti i duhur qe zemra e ime te me thote: "Tani duhet qe te shkosh, sepse tani erdhi ai mometi qe e ke pritur gjithe kete kohe".

Kalofshi mire.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arcimedes : 27-01-2006 mė 13:48
    I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....

8. #-2
    Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky
    Me teper se 10
    Me pak se 10

ps : arcimedes, nuk e mora vesh fare postimin tend. Kam njohur nje une ketu, ka vdekur tani, kishte nja 40 vjet pa vajtur ne atdhe, dhe kur iu dha rasti per kete (u hapen kufinjte), ai shkoi deri ne Tirane, ndenji dy dite, dhe u kthye perseri. Ēudia ketu ishte qe ai nuk ishte Tiranas dhe ne Tirane nuk njihte njeri. As ate gurin e keq qe ishte rrezuar njehere e qe bere gjithe gjak nuk shkoi per ta pare. Lere me ate manaferren aty tek gardhi i shtepise ku pickonte gishtat.
    Ta kam fjalen, merr avionin e shko ne shtepi e mos le nam me filozofira e budalliqe koti.
    Shendet dhe te uroj t'i gjesh mire te gjithe ata qe ke atje

9. #-1
    i vetlarguar Maska e Arcimedes
    Anėtarėsuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Citim Postuar mė parė nga oiseau en vol
    Me pak se 10

ps : arcimedes, nuk e mora vesh fare postimin tend. Kam njohur nje une ketu, ka vdekur tani, kishte nja 40 vjet pa vajtur ne atdhe, dhe kur iu dha rasti per kete (u hapen kufinjte), ai shkoi deri ne Tirane, ndenji dy dite, dhe u kthye perseri. Çudia ketu ishte qe ai nuk ishte Tiranas dhe ne Tirane nuk njihte njeri. As ate gurin e keq qe ishte rrezuar njehere e qe bere gjithe gjak nuk shkoi per ta pare. Lere me ate manaferren aty tek gardhi i shtepise ku pickonte gishtat.
    Ta kam fjalen, merr avionin e shko ne shtepi e mos le nam me filozofira e budalliqe koti.
    Shendet dhe te uroj t'i gjesh mire te gjithe ata qe ke atje
    Faleminderit per pergjigjen oiseau en vol. Me pelqeu pergjigja e jote, sepse mendoj qe eshte taman ashtu sic e mendon ti.

Por un nuk kam pse te nxitohem. Do te shkoj atehere kur ta ndjej un te arsyeshme dhe jo ti oiseau.

Kalofshi mire.
    I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Me shume se 10 vite .

Citim Postuar mė parė nga Arcimedes
    ...dhe qe dua ta plotesoj vetem kur te vij ai momenti i duhur qe zemra e ime te me thote: "Tani duhet qe te shkosh, sepse tani erdhi ai mometi qe e ke pritur gjithe kete kohe".

Kalofshi mire.
    Arcimedes,
    Pa dashur ne asnje menyre te urdheroj zemren tende , kete mundesi urdherimi do te doja te e merrte mendja juaj per nje cast. Ajo te vendose per shkuarjen tende sa me te shpejte ne vendelindje , e pastaj flasim .Do te bindesh qe tek atehere kur te kesh pare nje here vendin tend, lagjen tende, dhe do ti degjoje edhe sot te rinjet tek kendojne poshte pallateve me kitare, atehere zemra do te te thot me shpesh SHKO se vetem atje ti je TI.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sali Berisha pas 12 vitesh shkon ne vendlindje Tropoje.
    Nga vagabondo_nyc nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 22-06-2009, 19:45
  2. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-01-2009, 15:34
  3. [Sukses] Gjendet pas 38 vitesh nė Turqi Arta Tahiri
    Nga korab_2006 nė forumin Nė kėrkim tė personave tė humbur
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 28-10-2007, 13:25
  4. Eduart Selami - rikthehet nė Tiranė pas 9 vitesh
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 49
    Postimi i Fundit: 14-01-2007, 21:15
  5. Prej 4 vitesh kosovari kėrkon babanė e humbur
    Nga Beqari002 nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-05-2003, 09:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •