Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 51
    Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Citim Postuar mė parė nga inter_forever
    Adriano ty te lumte goja per parashikimet ... Benfices i bejme zbor ...
    Une do kisha qef te binin Chelsea - Juventus dhe Bayern - Milan ...kualifikim i sigurte per anglezet dhe gjermanet....

2 llafe Davius , qe mos te dalim shume nga tema ...
    Nuk ka lidhje vendi i stadiumit fare ...Se une qe jam tifoz i Interit shkoj dhe e shof kur vjen ne Parma apo ne Bologna , e jo ta kem ne periferi te qytetit .... Torino loz ne serie B dhe eshte stadiumi plot ...
    Shif abonimet...Milan ka shku 50.000 ...Interi i ka kaluar 40.000 ..kurse Juventus aty tek 22-24.000 (ne mos gaboj )...Nejse....

Kohet e fundit Juvja ka pas probleme me tifozet. + ka rene interesi per ndeshjet sepse Juvja fiton gjithmone!

Sa per shortin, nuk i tremem fare. Ska nai skuader qe te ket nivelin e Juves ket vit nese luan sic din! Megjithese mendoj do tna bij me Realin!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Manchester, UK
    Postime
    1,079
    Reali dhe per kete vit eshte i pashprese. Nga te pese kundershtaret e mundshem (Arsenal, Liverpool, Milan, Juventus, Inter), te pakten me gjendjen aktuale nuk ma ha mendja se mund te eleminoje ndonje. Favoritja absolute mua me duket Barcelona. Bayerni im, ne varesi te shortit, duhet ta quaje sukses gjysemfinalen.
    Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Emocione sot ne dreke ....Aty rreth ores 12.00 hidhet shorti ...

Thike me dy presa muhabeti ... Te kapesh skuader normale , mund ta nenvleftesosh dhe del bllof ...Te kapesh skuader shume te forte , me siguri je i perqendruar ne maksimum , por edhe inat te vjen , se te jesh i pari ne grup e direkt qe ne tur te pare te rrezikosh....

Italianet Inter , Milan e Juve po luten sonte gjithe naten per te larguar goglen , qe ka brenda skuadren e Mourinhos ...Ca ti besh , eshte me te vertete skuader shume e veshire per ta perballuar ..Vetem Liverpool ja ka marre doren dhe i ben zbor ne champions...
    I shpetove Chelsea , por mund te kapesh Bayern ... Keto 2 ekipe une si interist i kam problem --Pastaj vjen Reali ..... nuk eshte ndonje qef i madh ta kapesh ne short edhe pse po kalon shume probleme ...
    Kurse ekipet e tjera them qe ta japin vizen per te kaluar turin...

Ngushellohem me mendimin se nese do te fitosh champions , tani ose me vone duhet te eleminosh ekipet me te forta...

Ne pritje te ores 12.00 .....
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Chelsea-Milan, inshallah!

Qe te zhduket ky Chelsea sa me shpejt se e kam inat!

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Citim Postuar mė parė nga [xeni]
    Chelsea-Milan, inshallah!

Qe te zhduket ky Chelsea sa me shpejt se e kam inat!
    perndryshe mua do me pelqente nje ndeshje e madhe Milan - Real madrid

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    O z moderatore pse mer jahu me mkeni fshi postimin tim ? ka pas noj gje jassht teme ej zot...

Sa per shortin me chelsen do doja te binte milano sda per bayern kafshate e lehte me duket per milanin
    M&M

i/e regjistruar Maska e swat
    Anėtarėsuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    Prapa DiEllIT
    Postime
    618
    une do doja qe te binte ndonje ekip tip rangers, benfika, verder apo ajax
    por nuk e them per frike sepse nuk ja kam friken askujt ekipi por nuk dua qe ndeshjet spektakolare te fillojne qe tani
    hajt respekte edhe sot te shohim se ke kundeshtare do na bie
    FORCA MILANNNNNNNNNNNNNNN

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    D.M.TH shorti eshte ki:
    Chelsea v Barcelona
    Real Madrid v Arsenal
    Werder Bremen v Juventus
    Bayern Munich v AC Milan
    PSV Eindhoven v Lyon
    Ajax v Internazionale
    Benfica v Liverpool
    Rangers v Villarreal
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Bledari : 16-12-2005 mė 08:43
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Me te lehte e ka Juventus e Liverpool.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Kush rri e jep parashikimet ne cdo teme. me mire po i them ketu.

Chelsea v Barcelona - Kualifikohet Barca per mendimin tim. Ka lojtare klasi e te etur per gjithcka. Kjo organike e sotme e Barcelones e meriton te pakten nje finale ne Champions.

Real Madrid v Arsenal - Ndeshje interesante, veshtire e ka Reali sidomos ne kete gjendje ku ndodhet. Mendoj se pervec lojtareve eshte dhe trajneri ai qe ndikon, e kur flasim per ndeshje te ketij kalibri ndonjehere roli i trajnerit eshte deciziv. Per mua favorite jane topcinjte.

Werder Bremen v Juventus - Juventusi e ka disi te lehte me Werder. Po ve gishtin mbi lojtaret kete here. Ibrahimovic ka treguar se gjerat e veshtira i ben te duken te lehta. Sidomos kur pas shpine luan Viera psh qe eshte nje garanci me shume ne mesfushe. Mendoj se ne kete C.L Ibrahimovic do jete lojtari me i spikatur. Statistikat qe kam pare te www.Uefa.com flasin pozitivisht per te.

Bayern Munich v AC Milan - S'me kane pelqyer asnjehere gjermanet. Bejne loje te merzitshme dhe u mungon fantazia. Perballe Milanit nuk kane shume shance.

PSV Eindhoven v Lyon - Lyoni i dyzuar keto vjetet e fundit. Absolut ne kampionat dhe dyshues ne Champions. Mendoj kete vit meqe shortin e ka relativisht te "lehte" dhe meqe e shikoj si skuader e pjekur do e kaloje PSV-ne. PSV nga ana tjeter eshte skuader solide me organike te mire e trajner te madh. Veshtiresi qe do kete detyre Lyoni ti kaloje per te zene nje vend ne tete me te mirat e Evropes.

Ajax v Internazionale - Kete vit fanellat e skuadres time te preferuar nuk jane bardheekuq po te zeza. Ajaksi i sotem eshte hije e atij te dikurshmit. Nendetese ne kampionat, me probleme ne bordin drejtues dhe me nje trajner te ri qe rezultatet e arritura jane shume larg atyre qe priteshin. Nje pyetje i bej vetes ama: Kete Ajaks ta kesh apo jo respekt?? Varet si do e shohin interistet. Kualifikimi besoj ndodhet ne doren e tyre.

Benfica v Liverpool - E lehte duket Benfica megjithese nuk e njoh shume si skuader. Per Liverpoolin mund te flas shume. Pas arritjes se vjetshme perballimi me Benficen eshte testi i pare i madh per te mbrojtur titullin. Skuader simpatike, me lojtare klasi. Trajner te respektuar ( thone se do i beje oferte Reali) short te favorizuar. Te gjitha flasin per Liverpool.
    Ezekiel 25-17.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kombin shqiptar 7 milionėsh nė Ballkan e kanė mbuluar retė e zeza
    Nga Davius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  2. Inter - Manchester United
    Nga strong_07 nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 362
    Postimi i Fundit: 12-03-2009, 05:23
  3. Shorti i Champions League - ĒEREKFINALE
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 88
    Postimi i Fundit: 09-03-2007, 16:00
  4. Shorti i Champions League!
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 10-03-2006, 17:30
  5. Champions League - Shorti !
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 28-08-2005, 00:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •