Postuar mė parė nga yummy-girl
Dakort pra, edhe un nuk po them te kete nje diference shekujsh jo!![]()
Postuar mė parė nga yummy-girl
Dakort pra, edhe un nuk po them te kete nje diference shekujsh jo!![]()
hahaahahahahahahahahahahha jo shekujsh jo se ashu do kem dek un pa u martu po ne kete rast po do martohesha:P
...If you had a life, you would stop talking about mine!...
Po ma mbushi kaplloqen se kam problem moshen:P por pak e veshtire kjo e dyta:P
Dito.
Bo nuk e di. Besoj shume qe ka shume cilesi te tjera qe duhen vleresuar te njeriu! Mosha eshte thjesht nje date, qe tregon daten e prodhimit, por aq ama.
Pse mendoj keshtu? Sepse njoh 33 vjecare, qe jane shume me te papjekur se nje 19 vjecar! Por ama kjo nuk do te thote qe nuk preferoj te kem partnerin me te madh se vetja.![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Femrat plaken me shpejt sepse gjenetikisht jane krijuar te tilla dhe edhe kane vuajtje me te medha se meshkujt si psh. lindjet etj.
Prandaj, nje lidhje normale quhet ajo lidhje ku mashkulli eshte disa vjet me i vjeter se femra. Kjo eshte pikepamja konservatiste. Une edhe pse jam liberal ne shumicen e mendimeve te mia, kur vjen puna tek familja e te tilla gjera me rendesi te madhe shoqerore jam shume konservatist.
Pra, edhe une preferoj partneren me te re ne moshe, ceteris paribus.
Tung
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
[QUOTE=Vini_1982]Une per vete se kam problem sepse vete nga fakti qe e dashura ime eshte gati 2 vjet me e madhe se une dhe ky fakt nuk na shqeteson as mua dhe as te dashuren time dhe po ta shohim se jemi per njeri tjetrin do vazhdojme edhe ne martese dhe kam mendimin se po te kete dashuri te paster mosha nuk ka hic rendesi! (Mendimi im)
I miss you.....
Se marr vesh ca pergjigjesh jepni... JO e prere sbesoj se mund te japi njeri. Nuk e di ju qe jeni te perkushtuar pas magjise se dashurise (me sa kam pare ne temat e tjera) si mund te thoni jo, kur kjo ndjenje eshte kaq hyjnore? Kur bini ne dashuri ju merrni masat qe te jete ne nje moshe te caktuar??? Mire e ka thene romeoOOO ja keni fut kot
Macho
ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ
Ja foli ky shkenca tjeterPostuar mė parė nga Macho
Po secili ka mendimin e vet. Ka nga ata qe jane te "sigurt" qe nuk do marrin nje njeri me te madh se vetja (femrat) dhe per meshkujt e anasjellta. Ben vaki dhe ndodh e kunderta, ate se dini as ju, as une, as ata vete madje.
Apapapaapa...po nuk i rri shqipove pa gjykuar. "ja keni fut kot" thone. Si mo ja paskan fut kot???!!! Ai eshte mendimi i tyre dhe KAQ! Eshte aksiome qe nuk ka nevoje per vertetim.
![]()
Urdhero? Mendimin e komshies? Nuk e kuptovaPostuar mė parė nga Macho
![]()
Gjithsesi ishte sepse thoje, ata qe besojne e thone qe nuk do lidhen me nje me te vogel se vetja (femrat) dhe e anasjellta e meshkujve te duket kot. Booooo. Ata besojne ne ate gje, ndoshta ben vaki dhe te bejne te kunderten, po ate se thote dot njeri me pare.Kaqqqqq. Asgje me teper.
![]()
Me fal Grifsha po me duket se nuk e ke kuptuar drejt pergjigjen e MACHO. Ai vuri ne dukje nje gje shume te vertete qe eshte kjo :
Nuk e di ju qe jeni te perkushtuar pas magjise se dashurise (me sa kam pare ne temat e tjera) si mund te thoni jo, kur kjo ndjenje eshte kaq hyjnore? Kur bini ne dashuri ju merrni masat qe te jete ne nje moshe te caktuar???
Pra ai vuri ne dukje qe, nese ne temat e tjera te dashurise hiqeni sikur dashuria eshte keshtu e eshte ashtu (hipokrizi), atehere pse vini e thoni ketu qe sdo te dashuroheshit me dike qe ka nje moshe qe nga shoqeria Shqiptare nuk duket normale? Ai i riferohet vetem atyre qe jane hipokrit, jo te gjitheve!![]()
Krijoni Kontakt