Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 34 prej 34
    Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Citim Postuar mė parė nga romeoOOO
    Me fal Grifsha po me duket se nuk e ke kuptuar drejt pergjigjen e MACHO. Ai vuri ne dukje nje gje shume te vertete qe eshte kjo :

Pra ai vuri ne dukje qe, nese ne temat e tjera te dashurise hiqeni sikur dashuria eshte keshtu e eshte ashtu (hipokrizi), atehere pse vini e thoni ketu qe sdo te dashuroheshit me dike qe ka nje moshe qe nga shoqeria Shqiptare nuk duket normale? Ai i riferohet vetem atyre qe jane hipokrit, jo te gjitheve!
    Gjithsesi ti avokati i popullit . Une e kisha po ne pergjithesi! Gjerat nuk pergjithesohen dhe thuhet: ATA JA FUSIN KOT! Sepse mendimi i dikujt ska sesi te jete i tille. Ndoshta jeni ju qe e gjykoni te tille.
    Une thom, qe secili te martohet me ke tia doje....rendesi ka qe une dua nje ftese ke dasma qe do bejne.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Citim Postuar mė parė nga GrifshA_
    Gjithsesi ti avokati i popullit . Une e kisha po ne pergjithesi! Gjerat nuk pergjithesohen dhe thuhet: ATA JA FUSIN KOT! Sepse mendimi i dikujt ska sesi te jete i tille. Ndoshta jeni ju qe e gjykoni te tille.
    Une thom, qe secili te martohet me ke tia doje....rendesi ka qe une dua nje ftese ke dasma qe do bejne.

Duket qe para se te postosh, ose te replikosh nuk i lexon mire dhe me kujdes postimet!

Un e theksova qe ai ju referonte atyre qe jane hipokrit!

Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Citim Postuar mė parė nga romeoOOO
    Duket qe para se te postosh, ose te replikosh nuk i lexon mire dhe me kujdes postimet!

Un e theksova qe ai ju referonte atyre qe jane hipokrit!
    ROMEJO!!!!!!
    Une te thashe, qe dhe nese mashtrojne, genjejne veten, ose shesin nje profil pertej se vertetes! KAQQQQQQQQQQQ! Hajde ne dasem ju ardhca ishalla...pa rendesi me njerez me te medhenj apo me te vegjel se ju.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

harapciu Maska e elbasanlliu yll
    Anėtarėsuar
    11-11-2005
    Vendndodhja
    italia
    Postime
    122
    boh pytje e bukur,un kam pas dhe femra 2 o 3 vjetme te medhaja,dhe nuk besoj se mund te ket qen zgjuarsia problemi,vetem se per ne meshkujt nuk esht njelloj besoj,sepse femra 25 vjece kerkon te sistemohet,kurse mshkulli 23 vjec do akoma te jetoj dhe te jet i lire.per kte nuk funksiononte mes meje dhe ktyre femrave,por eshte vetem opinioni im e mos u nxehni

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •