Djema dhe vajza .... JU lutem me thoni cfare po ndodh me vajzat shqipetare.
Jane terbuar fare dhe u jane mbyllur syte nga (( .. LEKU>>))
Ka ndonje shpjegim per kete gje???????????![]()
Djema dhe vajza .... JU lutem me thoni cfare po ndodh me vajzat shqipetare.
Jane terbuar fare dhe u jane mbyllur syte nga (( .. LEKU>>))
Ka ndonje shpjegim per kete gje???????????![]()
Kenaqesia midis dy botevE
???what do you mean???
po te duket ty qe vajzat shqiptare i kane syte te mbyllura ec se ta them un Y'R RONG . aq hap i kemi syte sa se ke idene .
po une po e jetoj ket jete ne mes tyre dhe te them te verteten kam pak te drejte
mix_pleasure ndoshta personat qe ke prane ti mund te mendojne vetem per leket dhe mund te jene selfish....por kjo sdo te thote qe gjithkush eshte ashtu
Mundohu te ndryshosh shoqeri ne te merresh me persona me te sinqerte, por duhet te dish nje gje qe te gjithe mendojn per leke jo vetem vajzat shqiptare dhe ato qe njef ti...eshte nje gje qe ske nga i shpeton, sepse e tille eshte bazuar jeta sot...
Mos i bej kaq dramatike gjarat![]()
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
une po them ne pergjithsi se po ti marresh nje nga nje te gjithe jane te mire
kjo do the thote qe te gjithe qenkemi njesoj !
vasha me e mire ne shqiperi do thyhet dhe do shkoj te bej seks ,akoma dhe per 50 euro
kjo eshte fakt dhe kam prova dhe e di mjaft mire.
Edhe shpjegim ka, po s'do te hyje shume ne pune.Postuar mė parė nga MiX^Pleasure
Shko ban lek edhe ti qe t'jesh "rehat". Si t'jet vendi, bohet kuvendi.![]()
"Paraja eshte ajo qe shpon detin thote nje fjale e urte popullore",por kjo nuk don te thote qe shpon cdo gje.Paraja ne jete ka rendesine e madhe te saje,por jo ne menyren absolute.Thyhen sot vajzat para lekut edhe qellon kjo varet nga karakteri i tyre.Kurse ato me 50euro jane njesoj si ato me 500lek qe rrine mbrapa pallatit te kultures,pra thjesht prostituta qe e kane zgjidhur te jetojne ashtu.
Postuar mė parė nga akullorelbasani
Mendoni se i keni te hapura nuk mund te civilizohet femra shqiptare aq shpejt sa mendon sepse jemi me trysni tjeter familjare,Do me then se te jesh tip i hedhur nuk do te thot se e i di te gjitha dhe te hiqesh sikur i kupton dhe i di te gjitha eshte nje zhgenjim per personalitetin tuaj..!
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
Ju lutem,mos i fusni vetem Vajzat Shqipetare ne kte thes Boteror!!!Jam mese e bindur qe Vajzat Shqipetare,jane te vetmet qe paguajne qe ti lesh rehat!!!!!!!Respekt per Vajzat Shqipetare!!!!
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Krijoni Kontakt