Mund ta shtjellosh pak me teper kete pjese ?Postuar mė parė nga Baby^Doll
Mund ta shtjellosh pak me teper kete pjese ?Postuar mė parė nga Baby^Doll
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Pupupupu.Si u prishen keta njerez keshtu more amani?Turp e faqja zeze.Po me e keqja eshte se me te thatin po digjen edhe te njomtet.Kjo eshte hata e madhe.Po nuk duhet te kemi edhe aq merak jo,sidomos ne Uk.Anglezet na e kalojne ne per keto lloj variantesh.Ja psh,para nje viti dha ate emisionin per ate palo delenxhi maskara anglez,qe kishte hap ca shpia te tilla me kalamoj minorene anej nga Bukureshti dhe i nxirrte uje internetit.Po se prishen terezine anglezet,se si i thone,delja e keqe nuk e prish tufen.Secili perfaqeson veten,Zoti i gjykon te gjithe.Me pak ndryshin ketu,shqiptari kur sja del dot vete,thote ma kane fajin shqiptaret e tjere.Nejse,me pak fjale,gjithe shqiptaret e nershem e te mire mos te kene frike se nuk e prishin imazhin akte te tilla se kane qene ketu edhe para nesh.Kot per muhabet e,99% te shpive te tilla i kane anglezet e jo shqiptaret.Pra,pune e djerse nate e dite ta mbulojme Shqiperine me drite.
ashtu...posi...
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
Postuar mė parė nga Baby^Doll
Sa per pune, qe e ke shprehur ke plotesisht te drejte. UN mbarova te mesmen dhe kam ngelur disa muaj per te gjetur nje pune leshi, ndersa shoket e mi qe mbaruan shume me dobet se un, vetem pse ishin vendas gjeten pune te mire.
Pa justifikuar keta monstra dhe pa llogaritur femrat qe i kane marre me zor, po keto vajzat qe takojne keta Shqipot e qe u bejne premtime, ku i con mushka qe dashkan te shkojne me pushime me te panjohur? Prinderit si i lane? 16 vjec kalama, ku do udhetoje? Kur prinderit kane dashur te me conin vetem ne Shqiperi kur isha 12, kane marre masa, jo te me hidhnin gjekundi e pastaj te luteshin se do arrija shendoshe. Sot e kesaj dite, une nuk kam bere rrugen 1 oreshe Tirane-Durres pa patur dike me vete.
Shume e drejte! UN isha cun, dhe kur isha i vogel sme kan lene prinderit te largohem asnjehere nga qyteti i pa shoqeruar, megjithate nuk eshte e drejte tja vejm fajin kti fakti. Cdo kush duhet te levizi i lire pa friken se te kapin dhe te rrembejne.
Me se normale qe kjo do te ndodhi, por edhe ne te pafajshmit duhet te jemi te paret ato qe duhet te kontribuojne per eliminimin e ketyre elementeve. Per deri sa na demtojne ne, jemi ne te paret qe duhet ti denoncojme ato!
Tani ceshtja qendron se me te thatin digjet dhe i njomi. Keshtu qe pasojat i kemi ne te pafajshmit si gjithmone.
Kudo qe shkojme, marim me vete edhe njerez te ulet , dhe bashke me to vjen edhe turpi per ne. Per sa kohe qe Shqiperia do te kete injorance, njolla e zeze qe kemi sdo na hiqet kollaj.
[QUOTE=__SwEeT_GirL__] .....Grup shqiptaresh trafikojn minorene ne londer....grup shqiptaresh trafikojn droge ne itali....grup shqiptaresh vjedhin banka ne amerike...grup shqiptaresh vrane x persona x vend....aman mer ca behet..pse vetem emri jone do te dali per kto gjera...
Cyclotomic nqs je i paqarte per pyetjen time , lexo shkrimin e Sweet_Girl dhe do e marresh pergjigjen.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baby^Doll : 06-12-2005 mė 19:50
?
sa të lidhtë ndër vete që qenkemi ne Shqipet.... pak bëjnë diçka të keqe..... e ne të gjithë "të shkretet" po e paguajmë.....
megjithëse.... më sa e kam kuptu unë përendimin..... njerëzit janë vetjak.... nuk po dua me thënë se nuk ka paragjykime.... larg asaj.... veçse jo në këtë masë sikur më nxuni si përnjeher duke i lexuar disa shkrime këtu.... nauk....
dua të them.... mos kërkoni me ua lënë fajin për dështime të juaja bashkëkombasëve tjerë.... ju dalin fajet e tyre mjaftë..... se për çdo Shqiptarë që bën marri.... unë ua jep me emër e me mbiemër një grumbullë Shqiptarë që janë njerëz të ligjit e njerëz të mirë.... edhe atëher ndonjë tepron....
çdo të mirë,
Shqiptari.
"Hyp se t'vrava, zhdryp se t'vrava." Popullore.
Opopopopo ca behet mer.Po sthone kot,te ngordhe lopa e vllait.Po mire o mendjendritur,po nuk e di ti,qe shqiptaret jane pionere ne krahasim me anglezet per pune trafiqe minorenesh e pedofilie,jane fatosa ne boten e krimit ne Itali ne krahasim me Mafia,Cosa Nostra,Camorra e Sacra Corona Unita,jane yllka per pune grabitje bankash e vjedhje ne Usa ne krahasim me mafiet italiane,ruse e kineze,dhe se sa veta jane vrare ne tere historine e te mjeres Shqiperi,ne shtete e Usa jane vrare vetem ne nje dekade nga kriminele jo shqiptare?Grup shqiptaresh trafikojn minorene ne londer....grup shqiptaresh trafikojn droge ne itali....grup shqiptaresh vjedhin banka ne amerike...grup shqiptaresh vrane x persona x vend....aman mer ca behet..pse vetem emri jone do te dali per kto gjera...
Sa neveri e paskeni te qenit shqiptar mer.Turp.Po lexoni cik me shume per nacionalitet qe kane krijuar perandorite e krimit para se te shani nacionalitetin tuaj.
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
Skuadrat e zeza duhet te bejne punen e tyre, normale nje shtet qe do te behet shtet njeh edhe menyrat e tij te zeza per te eleminuar fizikisht kete fare te keqe qe pret mender nga shalet e nje femre te beje prokopi!
Te jesh Radikal nuk eshte perhere gabim.
Dito.
po mer tamam e ke ti...koken lart ta mbajm se shyqyr qekemi pionera....fatosa...ene yllka...sic na thoke zotrotePostuar mė parė nga KNFC
Te na vika ene turp pale se thokemi qe kto gjera qe behen qenkan pislliqe dhe maskaralliqe...sipas teje kshu duhet ti pergezojm apo ca???...apo mos e hapim si eme fare se meqe jane shqiptare ene nuk duhet me nxjerr kto gjera te ndyra qe bejm ???
Lali e para punes ti duhet te kuptosh se eshte ndryshe te thuash Me vjen turp qe jam Shqiptar dhe eshte ndryshe te thuash Tu vi turp atyre shqiptareve qe bejn te tilla gjera...oki krahasoji pak
Edhe nuk e di una se sa ja ke idene ti ca bohet rreth e qark po ktu ku jam un shqiptari ska len njeri pa u zene e sherr pahapur...edhe do te dish nje gje as qe me intereson fare ta krahasoj me mafiet italiane e ruse e ca tjeter....se qe kemi len nam kemi len ene ket ta mbajm .
Edhe po ta perseris edhe njehere kjo sdo te thoje qe un nuk qenkam patriote apo qe me vika turp qe jam shqiptare ...sepse po te ishte kshu sdo isha ktu duke diskutu me ty....oki
Gjithe te mirat edhe me me shume mend here tjeter
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
Per Shqiptaret ne Evropa kjo gje u prish shume pune ne reputacion, per dokumenta, dhe per emrin qe jan Shqiptare. Evropianet behen shum te lige me ne sepse e din se me cfare meren disa nga pjesa e Shqiptarve dhe kjo u prish pune te gjtihve. Shqiptaret ne Evropa kan len shume nam kudo si ne Itali, Zvicer, Gjermani, Angli me marjen e droges, prostuticion...
Me e keqja eshte qe Evropianet jan njerez racist dhe ste falin per keto gjera dhe ta bejn emrin qe te dukesh me i ligu dhe me i keqi ne Evrope edhe pse e meriton apo jo!
Me Shqiptaret ne Amerika ndodhin gjera te tilla por jo kaq keq qe te dalesh neper gazeta me t enjohura gati cdo dite. Ketu problemi mbetet rrijta e Mafieve sidomos ne NY ku Mafia Shqiptare ka arritur nje fuqi te madhe qe deri ky lajm arriti CNN dhe gazetat lokale. Mafiet ne NY jan te rrezkishme por ata denoen vetem per marrje droge, rivaliteti me te tjeret njerez te huaj(sherre, vrasje) por nuk kan aq impakt te madh sa po bejn Shqiptaret e Anglise!
Ne fillim Greqia, pastaj Italia.....dhe me ne fund Anglia e larget. Mire fqinjet i "etikuam" si rraciste por edhe ne Angline e larget "ia arritem" ti nxjerrim vehtes namin e keq?!Postuar mė parė nga niku-nyc
Dicka nuk shkon ne kete mes....Ne Angli ka shume te huaj te tjere, te kombesive te ndrysme por vetem shqiptaret nuk simpatizojne anglezet. Pse valle?
Sepse kudo qe kemi shkuar "shquhemi" dhe zeme vendin e pare per kriminalitet, me pak fjale "jemi" kriminela dhe kriminelin nuk e simpatizon askush...Mos te harrojme se keta "shqipo" jane pakica sigurisht por jane shumica ne kronikeat e zeza. Mjere ne shqiptaret e ndershem thuaj qe na ra fati te kemi ca "bashkeatdhetare" si keta...
Nuk ka njerez te perkryer ka vetem qellime te perkryera!
Krijoni Kontakt