Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 101
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    A e dini se nxensit e ca katundeve te Krum-hasit(ne teritorin e shtetit shqiptar) jan tu shkue ne Shkoll ne nji katund te Kosoves pran kufirit..per arsye te kushteve ma te mira te shkolles atje.
    Unmiku i ka lejuar..
    Jam Gzue.
    Edhe dikur kuksi e Luma kan pas mesues te kosoves..e dikur dhe Mati Logoreci i shqipnise hapte shkolla ne kosove..
    Edhe Gimi ka punuar per Kosoven.

Pra ju propozoj nji paqe sepse grindja nuk na con kerkund.

Cdo te mire.

El-Letërsia Maska e macia_blu
    Anëtarësuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    o gim....
    e kisha shkru po mu fshi...
    e po i bie ma shkurt edhe pse nuk jam ma pak me nerva.
    ke ajo tema qe mbylli fiori me te drejte, i kishe ba naften.
    ke dale krejt prej poetit. (jo se je ba me nerva, po se do me cdo kusht me u imponu, ne mosdashjen e driteroit, apo ne dashjen e kadarese, dhe imponohesh duke kercenu.)
    e kam vene re e ben shpesh...( ta mberri, te gjej, etj vocrrak...kampala) shaj edhe une e bahem me nervat e dreqit , nervat jane cilesia e dobsise se poetit , po jo kercenimi e imponimi, e aq me teper kur jemi duke folur per nje tjeter poet.
    Pashe se lumi nukkisha pase thene ndonje gje drejte per se drejti fyese a ku e di une. thjesht i kameshu dashurise se tij per driteroin duke na postuar poezi nga Ai (driteroi) cfare te keqie ka ketu, pse tjetrit nuk i tundet dashuria me fjalen e me bindjen e me histroite e driteroit. Ne nuk po themi cfare ka bere driteroi... (le ta fusin mrena ne biruci kur te marrim pushtetin, po edhe po e futem mrena nuk kena lujt mensh me e ba autor te ndaluar.
    hej gim, ka plot fashista komunista ateista e dreqista... qe kane qene poet e qe lexohen edhe sot e kesaj dite e per dite.
    le ma ai brari me lodh kur te behet avokat pa lidhje , thu se vetem ai te di se kush je, thu se kush je thu se vetem ai te dashka.
    tjeter per lumin, me vjne me te thane se nuk ek mujt me e njoh . LUM eshte, Lum besoje.
    Ah te kishe me e dite se kush eshte.
    hej gim , kemi ne forum plot moshatar te tute (e temijet e tegjitheve) kemine forum plot edhte te shkollum e me tituj e me mera...e me libra e me tituj pa cka se kane hyj ne forum vec me nje nick te thjeshte. Mos merr kot me te gjithe.
    Sa per shkje.... si mundesh ti me urry ma shume shkjaun se ai qe shkjau i dogji shpine ....?
    nuk di ca me te thene po me ka hik truni krejt nga reagimet e tua.... te fundit.
    Edhe une e urrej kadarene , po nuk mund te them se nuk eshte prozator i mire.Ose me i miri. edhe pse ti e di edhe une e di se jo gjithe sa ka shkruar ai eshte e mire e ne te mire e per te miren tone
    u ba me thane
    mjer kush shkoji e mjer kush pshtoji.
    Ne fundit te fundit, ti u bane poet ne nje kohe me driterone. Te fliste babi im po...do kishte pak ma shume lidhje.Po jo ti.
    A thu se vetem ti ke vuje e e ke urry komunizmin e sistemin . A thu se e ke mbajt vetem ti ne shpatulla kohen e enverit.
    bo gim....
    nuk di c'me te thane ...jam nxe...
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

yells `aziz! light!` Maska e AsgjëSikurDielli
    Anëtarësuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    the black light
    Postime
    1,786
    .

Maska e Liridona
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Mancester.Uk
    Postime
    165

Trim

I mjere eshte gjithe aji qe mendon si ti!
    Liridona

i/e regjistruar Maska e Loti i shpirtit
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    Uk
    Postime
    276

Hehe

dhe te mendosh se ky katund eshte GJAKOVA!

El-Letërsia Maska e macia_blu
    Anëtarësuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    e kush shpetoj e nuk u infiketua nga komunizmi???
    kush?
    cili?
    vec ato qe i vrau... nuk u ban komunista,vrases, te keqinj e te pabese.
    Ti e di sa vujti me hy ne mirdite? e kur hyni e perzieu e bani namin e gjakun deri ne fyt....
    Ketu ne usa ka plot nga ata qe ulerasin neper kafe e takime te rastit qe ben komunisteti, edhe pse te gjithe e dime ne se xhep e ruan tesren e partise punes. he he he. e si thu ti me e vra?
    Ta them une se edhe demokratet e shpallur si me demokratet nuk jane te pa infektum nga virusi ..., e di qe ju dhemb e dun me u pastru nga ky infeksion ...po ama e kane te shkrujtme ne balle , me te gjitha menyrat e tyre te shfaqshme.
    duhet kohe, ndoshta dy fishi i kohes qe jetoji kjo e keqe nder ne me u zhduk, nuk zhduket me urdhera e me rropame e me lufte.
    Aq me pak duke paragjyku.
    Mos te baje gafe ndonjani me me qujt komuniste ose te majte.... se me lendon shume!!!
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

Anëtarësuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    the black light
    Postime
    1,786
    .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    Oslo , Norway
    Postime
    472
    hishshsh.....o medalioni me dy anë, se ta kujtoj ëdhe një herë atë poezinë për Stambollin dhe kompetencat tua mbi teorinë e letërsisë.

Shuj, po të them! Bane shurrën e flej.

Anëtarësuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    the black light
    Postime
    1,786
    Lumi,

"Koha i mbush mend edhe te marret" (Cicero)

StarCraft.

i/e regjistruar Maska e Agim Doçi
    Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799

AL-SARAJIT, LUM LUMIT, MACES BLUE dhe të gjithë atyre që kam fyer padrejtësisht!

Të dashur dhe të nderuar anëtarë të forumit.
    UNË JU KËRKOJ NDJESË PUBLIKE, sepse nuk jeni aspak ju fajtor që SHERRI midis nesh ka lindur nga ARRITJA E QËLLIMIT!
    Sistemi kriminal 50 vjeçar dikatorial me të GJITHA STRUKTURAT (ku futen dhe poezitë e Driteroit) ia ka arritur qëllimit!!!!! Ne kemi ndërmjet një hendek! Por besoj se do ta shkapërxejmë! Hapi i parë asht ndjesa publike që unë ju kërkoj! Sepse në vend që
    "faturat" ti paguajnë ata, ata që shkatrruan e përçanë kombin, unë krejt pa u menduar fort, ama pa të keq po ua përcjell juve!
    Më falni! Ju siguroj se NDJESA ime asht e sinqertë!
    NË FUND TË FUNDIT BORXHET DO UA LAJ ME DASHURI! DASHURIA ASHT E SHENJTË DHE E PËRJETSHME!
    Ju dua fort
    Agim Doçi

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kisha është Një
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  2. Letra e Kishës së Romës drejtuar Kishës së Korinthit
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-03-2007, 16:35
  3. Jeta e Shën Nilit - 7 maj, 12 nëntor
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 22:19
  4. DOKTRINA - Kapitulli III: Trinia e Shenjtë
    Postimi i Fundit: 15-03-2005, 23:02
  5. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •