Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet nė Bllog
    22

10 urdhėrimet e Zotit

1. Unë jam Zoti, Perëndia yt, që të nxorri nga vendi i Egjiptit, nga shtëpia e skllavërisë. Nuk do të kesh perëndi të tjera para meje.

2. Nuk do të bësh skulpturë ose shëmbëlltyrë të asnjë gjëje që ndodhet lart në qiejt ose poshtë në tokë, ose në ujërat nën tokë. Nuk do të falesh para tyre dhe as do nuk do t'i shërbesh, sepse unë, Perëndia yt, jam një Perëndi xheloz që e dënon padrejtësinë e etërve mbi fëmijët e tyre deri në brezin e tretë dhe të katërt të atyre që më urrejnë, por jam i mëshirshëm për mijëra breza për ata që më duan dhe i zbatojnë urdhërimet e mia.

3. Nuk do të përdorësh kot emrin e Zotit, të Perëndisë tënd, sepse Zoti nuk do të lërë të pandëshkuar atë që përdor emrin e Tij.

4. Mbaje ditën e shtunë për ta shënjtëruar. Do të punosh gjashtë ditë dhe në ato do të bësh të gjithë punën tënde; por dita e shtatë është e shtuna, e shenjtë për Zotin, Perëndinë tënd; nuk do të bësh në atë ditë asnjë punë, as ti, as biri yt, as bija jote, as shërbëtori yt, as shërbëtorja jote, as kafshët e tua, as të huajt që ndodhen brenda portave të tua; sepse në gjashtë ditë Zoti krijoi qiejt dhe dheun, detin dhe gjithçka që është në to, dhe ditën e shtunë Ai pushoi; prandaj Zoti e ka bekuar ditën e shtunë dhe e ka shënjtëruar atë.

5. Do të nderosh atin tënd dhe nënën tënde që ditët e tua të jenë të gjata mbi dheun që Perëndia yt po të jep.

6. Mos vrit.

7. Mos e shkel kurorën!

8. Mos vidh!

9. Mos bëj dëshmi të rreme kundër të afërmit tënd!

10. Mos lakmo shtëpinë e të afërmit tënd; mos lakmo gruan e të afërmit tënd, as shërbëtorin e tij, as shërbëtoren e tij, as lopën e tij, as gomarin e tij dhe asgjë që i përket të afërmit tënd.

Eksodi 20:1-17
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albo : 05-12-2005 mė 01:34

Lum kush i ka te shkruara ne zemer, jo ne gur!
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    vallai veshtire qe shqiptaret te majn tamom njonen na kto... se i kan shkel te gjitha... !

Ps. Ishalla jan shkrujt gabim... dmth mos te jene keto te vertetat qe ka Zbritur zoti ne toke...! se.... i bi me qen parajsa RRACISTE me shqiptaret... ! (ANTI SHQIPTARE DMTH ) :P

PeaCe...

LlaCiPaCi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LlaCiPaCi : 06-12-2005 mė 17:31

Perjashtuar Maska e ||xXx||
    Anėtarėsuar
    22-07-2005
    Vendndodhja
    Mes Ferrit Dhe Parajses
    Postime
    359
    Si kisha ngju ne i her kto gjona po bashkohem me menimin e Llacit ne Shqiptaret paskena ekspuls per ne parajse
    Kalofshi mire qe te gjithe

Tema tė Ngjashme

1. Mendime mbi Kreshmet
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 02-03-2021, 07:42
  2. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  3. Cilat jane 10 urdherimet e Zotit per Moisiun?
    Nga vetetima nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 03-10-2003, 04:08
  4. per ata qe duan te njohin Perendine
    Nga i krishteri nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-08-2002, 11:48
  5. Besimtari dhe Bibla, jobesimtari dhe Bibla.
    Nga deshmuesi nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 03-08-2002, 14:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •