Shakespeare In Love
William - You will never age for me, nor fade, nor die!
Film i bukur, Gwyneth Paltrow edhe ai cuni luajn bukur
plus qe as bonus, Gwyneth's looking good too, both me rroba dhe pa rroba![]()
Shakespeare In Love
William - You will never age for me, nor fade, nor die!
Film i bukur, Gwyneth Paltrow edhe ai cuni luajn bukur
plus qe as bonus, Gwyneth's looking good too, both me rroba dhe pa rroba![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga diikush : 10-01-2006 më 01:33
Pashe 2 oret e para te "Alexander". Goxha pune per asgje na paskeshin bere keta gernetat. Qefli i madh ay Aleksandri![]()
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Dje kerko e kerko , lart e poshte e poshte e lart , prape perfundova te kanali Lifetime . ( e ka fajin HBO qe ska gje te henave )lol
Nejse si perfundim pashe filmin " For the Love of a Child ". Pershtypjet .. ctju them, ne enderr me doli. Me mire mos shohesh hic nga keto lloj filmash, se ta prishin ate qetesine, te mendosh qe ekzistojne raste te tilla me qindra neper bote, eshte te vesh kujen.
PS: E pashe me Rexhinen . ( mos me thuaj qe se pe )![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Nuk e pa rexhina se po shifte me mu COLLATERAL me Tom Cruise dhe Jamie Fox.........
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii ça film koti. Ter filmin ngelen ne taxi. Edhe 5 min e fundit kishte içik action.........te reklama duket yll fare........
MOS I BESONI REKLAMAVE
firm e?????......ahuuuuu pertokam !!!
Kam pare 3 Women me Sissy Spacek (ajo qe luante tek Carrie). Tema ishte rreth identiteteve. Mu duk gjeniale perdorimi i binjakeve identike ne film (te veshura njesoj), dhe skena ku Pinky Rose i ndjek nga mbrapa dhe i imiton. Apo fundi qe i ngeceshe jashte deres se makines aktores. Just great! Por si film, i realizuar icik i merzitshem. Nuk e kuptoj cfare, saktesisht, me merziti. Ajri, ndoshta.
Tjetra qe kam pare ishte Une Femme Est Une Femme, 1961 (A Woman is a Woman) te Jean-Luc Godard. Aktoret shume te embel, film qesharak (me dashje), dhe eshte rreth nje vajze (Anna Karina) qe kerkon te kete nje femije por i dashuri i saj nuk ia ploteson deshiren, mgjs shoku i tij me i ngushte deklaron se dashuron te dashuren e tij dhe se deshiron te bejne femije. Dalin ne rruge dhe ky ndalon meshkuj dhe i pyet, "Zoteri, doni te beni nje femije me kete vajze?" I gjithe dialogu i filmit eshte shume filozofik dhe plotesisht i ndertuar me kunja here and there rreth marredhenieve mashkull/femer.
E fundit... Layer Cake. No, s'eshte i keq aktori kryesor, ta lehteson disi dhimbjen e viteve te shkuara (dhe qe nuk kthehen) me Sean Connery si James Bond. Mgjs as Pierce Brosnan s'arriti Sean Connery, por e kish te miren se solli sharmin e vet tek James Bondi. Sienna Miller has weird knees, qe me perforcon idene se gjunjet ne trupin e nje femre rralle jane sexy.
Per Mad-in"Eliska"
Ndryshuar për herë të fundit nga Leila : 10-01-2006 më 14:15
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
loolPostuar më parë nga PINK
jo nuk e pash, dje vleta nga 7 dhe u ngrita nga ora 10...po sa shume reklam i beren ketij filmit ..."forrr the love offf a child...i will make sure you never lay a hand on that boy" dicka e tille, sa mu neveriten reklamat mi ;p
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
COLLATERAL eshte film klas, shume i bukur, une nuk e prisja kurre te ishte aq i realizuar.Postuar më parë nga ridy85
Te jete ndonje film i Jet Lee, nga i cili pritet action, atehere po. Prandaj edhe me merziti pak UNLEASHED qe e kam pare kete jave. Filmat e Jet Lee shikohen per aksion.
Ndersa COLLATERAL eshte origjinal, e nuk te behet boze. Me origjinalja ne film ishin dialogjet, ku nuk te merzisin. Nuk ishin dialogje te kopjuara lart e poshte. sapo filloi filmi e kuptova se kishin bere nje fare pune me filmin dhe te gjitha skenat i kam ndjekur me kujdes dhe kisha frike se si do qe te vije puna do ja fusin ndonjehere kot.
Tek skena kur Jamie Fox e pyet Tomin se ku e ka babain e vetmja gje qe kisha frike ishte se do i thote: "I killed him!!" Too classical it would be.
dialogu me i bukur qe kam ndjekur vazhdoi keshtu:
JF: Where is your father?
TC: He is dead. I KILLED him.
JF (veshtron ne pasqyren e mesit i frikesuar)
TC (qesh i djallezuar) I lied, he was dead of Cancer.
JF I am sorry
TC No you are not.
------------
filmat e fundit qe kam ndjekur
Syriana, Shume i bukur
Transporter 2 i pa arritshem per acyion
Unleashed, duhej me shume action
Charlie (British thriller) hidhej dege me dege, dhe zhvillimi i karaktereve nuk ishte i plote
Worriers of earth and Heaven Shume cilesi e dobet, prisja me shume
Island bukur
beqar
Kam pare "Just Friends" te ben per te qeshur, me pelqeu.
"The Family Stone" nuk ka ndonje humor te mire dhe morali i filmit ishte kot fare pa kuptim sepse ne mendimin tim mundohen te bejne te moralshem dicka qe s'eshte.
Dua te shoh "Pride and Prejudice"![]()
Ta rekomandoj. Pride N Prejudice nuk vdes kurre.Postuar më parë nga s0ni
![]()
If I Only Could....
Bradykinin, ne fakt kam dashur ta shikoja sa doli, por teatrat qe jane afer ku jetoj nuk e japin kete film. Po pres kur te dali ne DVD.
Krijoni Kontakt