Close
Faqja 6 prej 21 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 206
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Beauty dhe A Circle of Deceit
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Mbreme bera rekordin. Tre filma per nje nate.
    Filluam me Sin City, dhe thene drejte, nuk ishte ajo qe paramendoj, po nejse.
    Pastaj pash The Pacifier me Vin Diesel. Film jo i keq ky. Ka ca momente interesante. Dhe ne fund pash The Fantastic Four, kjo qe ndoshta ishte filmi me i mire nga keta te dy tjeret.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-08-2004
    Postime
    148
    Memoirs of a Geisha

Kam lexuar librin dhe ne pergjithesi pres te zgjenjehem kur me pas shoh filmin. Kesaj here nuk ndodhi.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    "Closer" ....... vetem "closer" qe nuk ishte ai film. Qe nga aktoret pa asnje lloj "chemistry" dhe deri tek thelbi apo senariot e filmit, shume i parealizuar.

Larguar.
    Anëtarësuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    O shoke e shoqeni, e kam seriozisht nashti, si ia beni aman qe shihni gjithe keto filma ? Ai tjetri sheh tre filma ne dite. Me thoni ju lutem, jam i semure une apo jo ? Nuk arrij te perfundoj nje film. Me duken dy ore te humbura... dhe keto dy ore i humbas qe i humbas por film gje nuk shoh. Sinqerisht, filmi i fundit qe kam pare, i plote flas, ngjitet nga vera e 2004-es, pastaj mund te kem pare ndonje film por ne shtate-tete heresh...

Please, help me

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-07-2005
    Postime
    15
    O zotni . Sa ore ke nejt duke shkru ne komp kte muj ti?
    E per ke ke shkrujt? Sa vetave i ka vlejt ajo qe ke shkrujt? Po ti mledhesh oret del se ti mund te shohesh jo 3 , po nja 13 filma ne dite.
    Hajt mos u merzit, se ndeshje miqsore ishte kjo. haha

Larguar.
    Anëtarësuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    O zotni bis, nuk e kam fjalen se s'kam kohe, por nuk arrij dot ta perfundoj filmin. Tani duhet nje motivim i madh bile per ta vene filmin por edhe kur me mbushet mendja, aha... çerek ore shkon dhe filloj ndonje pune tjeter. Mos e diskuto, do kem ndonje semundje une... filmophobie a ka more ? Me ndihmoni ju lutem...

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    njashtu zogu, qe te vesh mend kur paragjykon te tjeret qe s'kane shijet tende

mende-mende kjo dynja o buri dheut, ka njerez qe kani hobi te ndryshme, nje prej tyre mund te jete kinematografia.

Per vete nuk eshte hobi, por me pelqen te shikoj filma qe mendoj se ja vlejne.

Pastaj qellon ndonje dite qe i them mendjes ik pilu dhe harxhoj kohen kot, si sot ne forum p.sh. por dite te tilla ka kushdo, perfshi edhe ata qe nuk shikojne filma.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga oiseau en vol
    O zotni bis, nuk e kam fjalen se s'kam kohe, por nuk arrij dot ta perfundoj filmin. Tani duhet nje motivim i madh bile per ta vene filmin por edhe kur me mbushet mendja, aha... çerek ore shkon dhe filloj ndonje pune tjeter. Mos e diskuto, do kem ndonje semundje une... filmophobie a ka more ? Me ndihmoni ju lutem...

Zogush ,

Problemi eshte se qenke dembel te marresh popcorn-et te ulesh ne kolltuk per nja 2 ore te mira , dhe mos levizesh qe andej , sikur dhe dera te bie apo telefoni te cirret . lol
    Une pervete kshu e bej dhe ka dhene rezultat , pastaj duhet te " biesh " dhe ne dashuri me aktoret , te imagjinosh veten aty per nje moment .. Mmmm .

Duhet ta ndjesh filmin or Zog , te qeshesh apo qash don apo sdo ti , je apo sje ne mood ti . Ja kshu . Rrofshin filmat . Halelujah .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Larguar.
    Anëtarësuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Po Pink, se nuk jam dru ta marre e mire ta marre, kam dhe une ndjenja, e kush do kete me shume se une aman, ciuciuciuciu

Mirepo, qe thua ti, kam filluar ta shoh kohen si me nje sy tjeter. Qyqja, mos po ndjell ndonje gje te keqe, ndonje kalama me llastiqe ne dore qe me gjuan atje lart ne peme

Ok, per temen, ja te them cili ka qene filmi i fundit... mmmmmmm... me duket se Poolhall Junkies, flet per mua kur kam qene ca me i ri, ua kam shitur te drejtat e autorit, shikoni ate film dhe mendoni per mua, if you want of course...

Faqja 6 prej 21 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Elmaz Plava
    Nga Davius në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-12-2006, 14:28
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Lamtumira fundit e Vath Koreshit
    Nga Brari në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-02-2006, 18:16
  5. Zhvillimet e fundit politike
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 01-08-2002, 14:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •