Close
Faqja 5 prej 21 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 206
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Pash 'odd girl out" dhe nip tuck
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Larguar.
    Anëtarësuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Ku i gjeni keto filma more aman, njeri Nip tuk, tjetri Hiç, nje tjeter Mi pas miu, nuk po zbres me poshte se paska dhe Ping Pong... ç'nuk po degjojme sot... mjere ne thuaj qe na ra per hise...

Une s'shoh filma ne fakt, kam endrrat e mia kur fle qe ç'te te them, filma dhe me seri i kam bile, ja per shembull javen e kaluar perfundova Sagen e Bletes punetore dhe Gjinkalles gumezhitese... zhzhzhzhzhzhzhzh...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    zogzo nip tuck eshte me seri ...cte bejm qe jemi te pafate, enderrat tona sjane aq intriguese sa te na shfaqen gjinkalla
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

SPHINX
    Anëtarësuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Filma ne DVD dhe Video

NUK IA VLEN TE SHIKOSH

Bewitched me Nicole Kidman dhe Will Ferrell a ce ka ai. U perpoqa 2 here ta shikoja ate film dhe te 2 heret me zuri gjumi. Qesha vetem 1 here, vajta e shpura filmin nuk e provova per here te trete (mgjse thone Third time is the charm).

Guees who Ashton Kutcher dhe Bernie Mac. Film i dobet vjedh mendime nga Meet the Parents te ben tek tuk per te qeshur po nuk ja vlen te harxhosh kohen.

FILMA TE MIRE NE DVD

Per mendimin tim nje film qe duhet pare eshte "Cinderalla man" me Rusell Crowe dhe Renee Zellweger. Eshte film per nje boksier dhe nuk ka shume boks ndoshta rreth 45 minuta gjithsej. Filmi eshte gati 2 ore e gjysem i gjate dhe zhvillohet ne NY/NJ gjate viteve 1933 kur ishte koha e "Great Depression" varferise te madhe. Gocet dhe mund te qajne.

Po qe se ju pelqen loja e aktorit Rusell Crowe dhe ky film iu rekomandoj te shikoni filmin "A Beautiful Mind" eshte histori e vertete e nje profesori matematike qe kishte shqetesime nervore.

Ky eshte mendimi im personal.

Don't be hatin'
    Ndryshuar për herë të fundit nga Isomer937 : 27-12-2005 më 10:59
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Speaking of Russell Crowe-n dhe une pashe Gladiator (2000) Me pelqen jashtezakonisht ne kete film , e ka qare kur i thone .

My name is Maximus Decimus Meridius, commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions, loyal servant to the true emperor, Marcus Aurelius. Father to a murdered son, husband to a murdered wife. And I will have my vengeance, in this life or the next.
    Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 27-12-2005 më 11:16
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    268
    Memoirs of a Geisha

Mbreme ne darke.
    me zhyti vertete ne boten e japonise se vjeter, me traditat e tyre dhe pasqyren e varferise se asaj kohe...

e megjithate , kish dicka pafundesisht qetesuese...

Citim:
    We do not become geisha to pursue our own destinies, we do not become geisha to have feelings....

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    WAR AND PEACE

Me pelqeu disi, jo aq shume sa prisja nga kritiket qe cilesohet si nga filmat me te mire

Qamet i gjate, dhe per filme te koherave te qemotshme (supozohen te jene romantike, happy ending, etj etj) me cuditi lol...zogeza e filmit thote e, po i thashe une te dua dikujt, ka mare fund ajo derisa te vdes. Bravo thashe me vete , kur cte shoh...ajo i thote te parit, e pastaj fap e nje tjetri, e me pas kthehet tek i pari, e akoma me pas edhe nje tjetri ne fund, nga halli, se ai i meparshmi vduq

Citim Postuar më parë nga PINK
    Speaking of Russell Crowe-n dhe une pashe Gladiator (2000) Me pelqen jashtezakonisht ne kete film , e ka qare kur i thone .

My name is Maximus Decimus Meridius, commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions, loyal servant to the true emperor, Marcus Aurelius. Father to a murdered son, husband to a murdered wife. And I will have my vengeance, in this life or the next.
    me too!

Qe kur e pashe ne kinema kete filmin thashe qe do mare patjeter Oscar Nominations dhe cmime...me doli fjala lol

Edhe Beautiful Mind me pelqen shume, e ka qare edhe ate australiani.

RebeL AnGeL /IrC STaFF Maska e angel_guy
    Anëtarësuar
    04-08-2002
    Vendndodhja
    Hic
    Postime
    322
    The Chronicles Of NaRniA

MeMoRy of Geisha

The Seven Swords

Keto jan filmat me te fundit qe kam Download .
    DasHuRia PerBeheT NgA dY PjeSe NdJeNjaT DhE PreKjA

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    "Lule të kuqe, lule të zeza"

Filmi ben fjale pas vitit 97 ne Shqiperi, kur pati disa tronditje, levizje, braktisje te vendeve. Populli po ikte. Tregohen dhe pjese "se cfare efekti pati ne familjen Shqiptare". Realizuar bukur!.

"Letra ne Ere" -Ky film duhet pare-!

http://www.revisioncinema.com/ci_lettere2.jpg
    http://www.revisioncinema.com/ci_lettere1.jpg
    Jam JETUS jo TREGUS!.

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Letra ne Ere...

A contemporary Italian drama that looks at the relationship between Southern Italy and Albania after the fall of communism in the Balkan country. Niko is an unemployed academic who resists the attempts of his old school friend, now a big-time gangster, to involve him in his crooked schemes. Instead, he scratches around for a living and he and his family survive on the money his son, Mikel, sends him from Italy. Worried about Mikel, whom he hasn`t seen for two years, Niko sets off on an odyssey to try and track down his son in Turin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Pyes_Lotin : 28-12-2005 më 07:35
    Jam JETUS jo TREGUS!.

Faqja 5 prej 21 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Elmaz Plava
    Nga Davius në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-12-2006, 14:28
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Lamtumira fundit e Vath Koreshit
    Nga Brari në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-02-2006, 18:16
  5. Zhvillimet e fundit politike
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 01-08-2002, 14:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •