Tren de vie .... ehhh!
mbreme pashe Mlčení Jehňátek, mos u trembni nga emri, eshte Silence of the lambs.....pervec versionit anglisht dhe atij italisht, mu shtua edhe versioni i dubluar cekisht. ben pak pershtypje te cuditshme, po nuk ka ndryshim shume te madh. per filmin, nuk besoj se ka nevoje per komente. :0
{^_^}
Ndryshuar për herë të fundit nga mad : 19-12-2005 më 14:20
::|maDes!gn © 2009|::
>>Original Sin<<
Regjia: Michael Cristofer
Zhanri: Triler/Dramë/Romancë
Rolet kryesore:
Antonio Banderas.... Luis Antonio Vargas
Angelina Jolie .... Julia Russell/Bonnie Castle
Thomas Jane .... Walter Downs/Billy/Mephisto
Në lidhje me filmin, do të thoja: Ji vetvetja në jetë, asnjëherë mos e merr rolin e tjetërkujt....
“Të mos ishte feja Islame, populli shqiptar do të ishte shumë më tepër në numër, por jo shqiptar-F.Konica
Edhe une e pashe mbreme kete, por nuk me pelqeu shume.Postuar më parë nga ElMajico
Aktoret luanin shume bukur, por filmi me la nje shije te rende, ndonese fundin e kishte pozitiv (nese vrasjet e pafundme mund te quhen pozitive)
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
po i kaloja kot kanalet te shihja mos kishte ndonje gje ne tv dhe rastesisht pash qe kishin vene filmin First Night me Sean Connery, Richard Gere dhe Julia Ormond ! Sa kohe kisha pa e pare... me pelqen... shume.
Jam duke e pare tani ... per ata qe e pelqejne eshte te kanali TNT![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Veshtrusja : 25-12-2005 më 00:31
Un sapo kam pare Munich nga Steven Spielberg ishte interesant edhe i rrealizuar shum mire po ashtu i bazuar ne ngjarje te verte
Steven Spielberg is the best.
Keto dite qe ka pas greve edhe pushime kam pare nje duzine filmash/ Sa me thote ajo e Blockbusterit mireseRIerdhe.
Ja lista:
Stealth
The Island
European Gigolo
Osama
NERO
Fantastic 4
etc etc
Ne fakt sot isha ne kinema te shikoja filmin e ri te Spilbergut.
MUNICH.
Fantastik, Spilbergu eshte gjenial. I vrazhde ne realitetin e tij edhe dramatik ne te njejten kohe. Luan me ndjenjat e personazheve te tij sa per nje cast mendon se eshte me te vertete i pameshirshem. Historia eshte me te vertete marramendese per ata qe jan pak a shume te trajnuar me terma si: Munih 1972, Mossad, cifut, Palestinez etj. Ju a rekomandoj.![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Postuar më parë nga MICHI
Ma kalove vetem se po listoja filmat e tjere.
Se harrova personazhi kryesor luhej nga Eric Bana (Hektori tek TROY) i cili po kthehet ne nje fenomen i kinematografise amerikane.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Sot pash The Cable guy qe funny dhe ska si mos te jet funny kur Aktori o Jim Carrey
B
Pash Hot Chick me Rob Schneider dhe Wedding Crashers me Owen Wilson dhe Vince Vaughn.
Jam shkri tu qesh. Nje weekend i bukur ishte kjo.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Krijoni Kontakt